Zacząłem grać w tą grę, mam już 5 lvl i jest niezła chyba...
Ktoś już ją ogarniał głębiej? Jak wygląda late game?
Wersja do druku
Zacząłem grać w tą grę, mam już 5 lvl i jest niezła chyba...
Ktoś już ją ogarniał głębiej? Jak wygląda late game?
Płatane, długo się ściąga ?
Gra ma jakieś 5gb, mi się ściągała z godzine.
Gierka darmowa, nie wiem jak to będzie wyglądać w przyszłości, ja na razie gram.
Jako że grałem w Diablo III od samego początku i niedawno dostałem bana wieć postanowiłem pograć w tą giere jak narazie wbiłem 10 lvl gra prezentuję się fajnie także polecam wszystkim którzy lubią Diablo ;P
Gierka fajna, gralem sporo w cb, endgame wyglada tak, ze zbierasz mapy, kazda mapa ma jakis lvl i bonusy takie jak wiecej champion packow i takie tam. Ogolnie endgame duzo lepszy niz w diablo III, chociaz to slabe porownanie, bo w diablo III nie ma endgame'u xd. Drzewko pasywow dosyc spoko, fajnie mozna kombinowac z klasami.
No gra się zapowiada ciekawie chyba, zobaczymy, zobaczymy...
Ściągam, trochę komentarzy poczytałem to dużo ludzi ją wychwala :D
ja mam shadowa 34 lvl aktualnie pod blood magic + claws + hp + life steal troche ciezko sie gra :/
Nie czytałem w sumie, w ciemno z godzine temu zacząłem ściągać i zobaczyłem tu temat, o tej grze :P
Jakiś świat, na którym można spotkać torgowiczów :P?
(nie wiem jak to wygląda!;_;)
Kumpel wczoraj mi podesłał ten tytuł i faktycznie sprawdziłem. Dopiero co zakończyłem pierwszy quest i idę spać. Ale od razu moją uwagę przykuło GIGANTYCZNE drzewko umiejętności (jak to ogarnąć :D?), przyjemna grafika i podobieństwo do wyżej wymienionego Diablo III. Wrażenia pozytywne, później pogram trochę dłużej.
Ja gram od 22 z przerwami, jak na razie 7 level Duelist, nick DuelMastuh na Europe.
Jest jakiś inny sposób żeby szybko dostać się do innego miejsca na mapie? Zginąłem od jakiegoś nekromanty w jaskinii i teraz muszę zapierdalać kawałek drogi z miasta.
myslicie, ze pojdzie na moim złomie?Cytuj:
At the moment, you will need a Graphics Card with Pixel Shader 3.0 or higher, and a CPU that supports SSE2. At least 2GB of RAM is recommended, and older Integrated Graphics Cards will not run well.
Cytuj:
amd 2,2ghz jednordzeniowy
3gb ram
ATI Mobility Radeon HD 4200 Series
windows 7 32bit
Podejrzewam, że na najniższych powinno pójść ale ze słabym FPS.
Możnaby zrobić party torgowe na Europe i potrzaskać razem stwory.
Ja w sumie chętnie, mam 11 lvl zaraz.
A tak porównując Diablo 3 z PoE, to które chodzi lepiej na słabszych sprzętach?
Wlasnie sciagam zobaczymy co to :d
Na filmikach wyglada zajebiscie ;D i chlopaki nie zaluja transferu, po 6mb/s mi zapierdala
No ja już w drugim akcie, teraz muszę sobie przerwe zrobić, bo oczy lekko wysiadają xD
Tez wam wylacza gre co jakis czas ? po prostu zacina i nic sie nie da zrobic
Mi się dwa razy zacięła przy zmianie opcji w grafice... Dopiero w mieście jak ustawiłem, to było już ok.
Tak samo miałem wczoraj problemy z dołączaniem do innych miejsc, wywalało mnie z gry, bo się okazało, że tamci robili udpate. To chyba wina tego, że to jeszcze beta jest.
Chociaż w sumie ja teraz grałem jakoś od 13, i nic złego się nie działo.
Sciagnalem Nick : Chels, macie jakies protipy dla newba albo jakas strone, z podstawami gry?
Jakaś taka dziwna wg mnie.
Ciężko mi ocenić, nie wiem kompletnie co jest elementem przewodnim
Questy ? PG ? Czy co ?
Nie grałem w Diablo 3 więc nie porównywać mi tych gier :D
Gierka zajebista. Zaraz 30 lvl kończe II akt. Gram Shadowem na clawy i fun z karcenia mobków ogromny. Polecam
Jak wygląda pvp?
Też gram od open bety, obecnie 32 lvl Duelist ;)
Hmm, z tego co widzę to bardzo fajnie rozbudowane drzewko skilli. Gram Witch i zastanawia mnie kiedy będę miał jakiś czar. Wie ktoś może które to czary w drzewku skilli i czy w ogóle one są ?
Jeśli tak to będzie już oficjalnie wyglądać to bez dwóch zdań szykuje się jeden z najlepszych h&s. Grafika trzyma poziom, podkład muzyczny nasyca klimatem. Jest kilka drobnych bugów, ale już w tej chwili można komfortowo grać. System talentów i skilli jest naprawdę świetnie rozwiązany. Poziomy wchodzą szybko, ale i wrogowie szybko stają się silniejsi. Wrzucam dwa losowe screeny. Jeśli nic się nie zmieni to blizzard może zacząć się bać ;d *drugi screen to drop z pierwszego większego bossa w pierwszym akcie. Były jeszcze 4 rare (żółte) itemy*
http://cloud.steampowered.com/ugc/11...F5C09ADE40A60/
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/...EB6B2EF9BEACA/
Wie ktos moze jakie wymagania ma ta gra? Bo wlasnie pobieram i zeby potem zaskoczenia nie bylo jak mi nie pojdzie;p
"W tym momencie wymagana jest karta graficzna wyposażona w Pixel Shader 3.0 lub wyższy, oraz CPU obsługujący SSE2. Zalecane jest przynajmniej 2GB RAM, starsze zintegrowane karty graficzne mogę nie działać za dobrze." z foruma;d
Jaka klasa najlepsza na poczatek? Marauder odpada, zastanawiam sie nad duelistem, templerem i shadowem. Shadow to taka zabojczyni z D2 mam rozumiec?
Templar jest w miare okej na poczatek, duelist ma najgorszy start ze wszystkich klas, shadowem duzo nie gralem na clsoed becie wiec tutaj sie nie wypowiem.
Witajcie,
Miałem closed betę i gralo sie swietnie, co oni pozmieniali w open? ( Grałem gdy 2 akty byly tylko )
Ja gram templarem i w drużynie ze znajomym fajnie tankuje. Dmg jest mocny (kieruje się w lighting) i obszarowy, hp jest sporo, a armoru jeszcze więcej ;d W dodatku templar to klasa str/int, więc i many nie brakuje na skille. W drużynie jest dość łatwo mimo, iż gra zwiększa poziom trudności x2, więc solo musi być naprawdę spoko. Z tego co już zdążyłem zauważyć to dobra postać dla nowych. Tak samo z resztą jak ranger.
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/...39CEB5B3C9023/
http://cloud.steampowered.com/ugc/11...B3DC08B5C3C1B/
i nowe miasto (akt 2)
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/...03D3BE2FC8587/
Duzo nerfów do niektorych skilli i pasywow, np. rzeczy typu Lightning Arrow, Clarity, Chaos Inocualation. Phase Run w ogóle wywalili.
Ogolnie bardzo duzo zmian jesli o gemy chodzi, pewnie gdzies pacth notes na ich stronie.
Buffneli ES pasywy troche.
2 nowe Keystony,
Zealot's Oath - life regen dziala na ES zamaist na HP
Ancestral Bond - mozna jeden dodatkowy totem zsummonowac ale uniemozliwia samodzielne zadawanie dmg.
Prismatic Ring - nowy ring z all resist.
jeszcze by mnie interesowala opinia o Shadowie i bede spelniony, gra prawie sciagnieta ;d
Mam 15lvlowego Shadowa, może niski poziom, ale wystarczający by się wypowiedzieć.
Poszedłem absolutnie w szybkość. Po prostu zapierdalam od jednego przeciwnika do drugiego z Dual Strike i dobijam Double Strike'iem. Jest jeszcze skill, który pozwala zrobić szybkiego susa. Nieraz uratował mi życie. Nim to tylko w szybkość.
Gram wlasnie clawami, ale przerzuce sie na daggery bo wyczytalem, ze lepszy dmg wchodzi. Aktualnie bije mnie Necromancer. Apropo armorów, widze, ze niektore maja arm, niektore magic shielda, niektore evasion rating. Rozumiem, ze armor bedzie na tankowate postacie, natomiast evasion rating najlepszy na postacie typu assasin? Btw, czym jest quality w itemie?
Szczerze mówiac to zeby w maire efektywnie grac na wyzszych poziomach trudnosci nie ma mowy o budowaniu glass cannonow, trerze zbalansowac posatc miedzy ofensywa a defensywa zeby gleby za czesto nie jest.
ogólnie shadow dosc ciezka postac wg mnie...
ja mialem jednego 40 ale masterki tak dobralem, ze nowego zrobilem wg tego buildu i jest git! polecam
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/42623
Moglby mi ktos napisac jak "zidentyfikowac" itemy?
Bałem sie ze gra bedzie mi sie ciela ale wszystko jest ok. Wbilem wczoraj 9 lvl dualista i gra wydaje sie dosc fajna
Musisz użyć scrool of wisdom na nim.
Ej pomocy :D Mógłby mi ktoś napisać czy można jakoś kupić te gemy? Wybrałem złe skille i teraz nie wiem co zrobić aby kupić odpowiednie na moją postać :P Prosze o pomoc.
Możesz kupic od graczy, jest mala szansa ze wydropia z mobow, ewentualnie mozesz nowa postac zrobic : p No i jescze nagrody z questow czasem sie powtarzaja, wiec i tak mozna.
http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Quest_Rewards
Ja mam do chuja gemów których nie używam