Witam, mój wcześniejszy temat został usunięty ze względu na moja ortografie to teraz napisze jak trzeba, gdzie expic sorcem do 130 żeby był proficik, bo wiem ze od 130 można medusy tak? proszę o odpowiedz :)
Wersja do druku
Witam, mój wcześniejszy temat został usunięty ze względu na moja ortografie to teraz napisze jak trzeba, gdzie expic sorcem do 130 żeby był proficik, bo wiem ze od 130 można medusy tak? proszę o odpowiedz :)
souleatery
Quary z Thunderstormów ; )
Quary nie :) bo tam idzie latwo zgona zaliczyc na tym lvl, co do souleatery to jakas specjalna taktyka czy po prostu pojedynczo spell + wand
Wlasnie sei kolegi spytalemi podobno trudne do hunta teraz dla mnie te souleatery
No najlepiej to po 3-4 zbierać i gfb , może być trochę waste , ale kosmiczne expy tam można wyciągnąć ; )
Przeczytaj mój 1 post :) i mówie 0 waste :) jak ma byc bez waste to chociaz zebym na 0 wychodzil lub minimalnym waste ewt proficie malym
Aaa... To z profitem to dle z exori frigo ( a nie sd ) tak jak ty to lubisz ;DD
na dle z 400 manasami watpie o profit ale chyba wyjscia duzego nie mam. Lecz wciaz czekam na wypowiedzi innych.
Jak będziesz powoli latał to będzie i profit , a jak chcesz exp to dawaj na te souletery ; ] Wolno latasz na dl to i mniej potów leci , proste ? ; ] Większa szansa na profit .
Drillwormy. Przed chwilą w innym temacie pisałem: 90 ek (a drille to raczej nie są mobki dla kina) na 40 minut expienia zeszło mi 11ghp, 310smp, a leciałem na softach. Trochę przyfarciłem z dropem, ale i tak 6k do przodu po tym :P
a jaki masz lvl w ogole bo nic o tym nie wspomniales, wiemy tylko tyle ze pytasz o miejscowki +/- do 130 na profit
Dla profitu polecam bić gsy, crystal spidery, zbierzesz trochę hajsu to możesz expić na dlach, bo tam to jest loteria, raz profit, raz waste.
LvL 102 MS, 66 m lvl kasy 800k w banku i czasami urosnie z 900 ale szybko spada, moze to wam cos pomoze :P
moze frosty jeszcze jak nie jestes pewien souleaterow
ile dałeś za postać?
-soultery
-deeplingi
-dragi + dle
-gsy (czysty hajs)
-wyrmy
mając 900k w banku nie musisz się martwić jak wyjdziesz na lekki minus, jednak wszedzie powinno być na 0 lub lekki +
Uhahany o co ci chodzi z ile dales za postac w sesie ile cc na nia wydalem zeby wyexpic? ja ta postacia gram od 0 :) jestem jedynym jej ownerem.
deeplingi polecam
wyrmy defia lub liberty bay profit zawsze , ew hydry duzy resp ostatnio na hydrach mialem 70k profitu na 1 wypadzie a z hydr zazwyczaj cos leci duzy resp lub na goromie chodz na tym lvl preferuje bardziej to 1
i jak kolega up
Hydry na dużym to palem potrzebuje rh na wyjście żeby cokolwiek zarobić... Chyba, że wolniejszy spawn będzie to może coś z tego wyjdzie. W zasadzie najlepiej się zarabia na słabych rzeczach ze stabilnym lootem.
Bobek dobrze mowi - latając 100lvlem na souleaterach nie jest az taki wielki hardcore (napewno duzo mniejszy niz 130 na medusach ;o) a profit to nawet jakbys zakladal energy ringa w kazdej trudniejszej sytuacji;p
takto polecam wyrmy, szczegolnie te na darashi (gdy 3+ to ava, takto z exori frigo) oraz lizardy na muggy plains - i to moze byc najlepsza opcja, bo souleatery bardzo czesto zajete ;p
Jezeli chociaz troche ogarniasz To jak ktos juz wspomnial ale nie widzialem komentarza pod tym
Deeplingi - od 90 lvlu msem tam siedzialem i nigdy waste nie mialem najczesciej na 300 smp z 10-20k na plus
soule latalem tez od 100 i zawsze profit min z 10k jak conteiner to z 50 k profitu na hunta wiec maszyna do pieniedzy
jak nie jestes pewny zacznij od prawego mniejszego respa ,(700k/h bez staminy na aurora ) na lewym 1.1mln (bez staminy)
nie ma lepszych mobow dla msa w tym przedziale lvlowym
Black Dragon po prostu z lvl na lvl wbijam swoj rekord nigdy w zyciu nie maialem 30+ na real tibi z paccem.
Gs /quara task
Lich hell z necro taskiem
BB island z obsidianem (robiac lootbagi)
tomby (Peninsula)