Witam jak w temacie, przypomnialem sobie pasy do swojego rp, ma pacca gdzie nim mógłbym expić. Taski wchodza w gre bo mam only 2 pkt
Wersja do druku
Witam jak w temacie, przypomnialem sobie pasy do swojego rp, ma pacca gdzie nim mógłbym expić. Taski wchodza w gre bo mam only 2 pkt
jak taski to: 1. tarantule + małpy + carniphile
2. mamuty + badgery + stone golemy
a jak nie to mistrock, albo jakie inne cyce
Edron cyclopolis fajnie poexpisz,
lub też dobrym rozwiązaniem będą barbariany.
sprobuj ice witche
mutated humany na yalahar, dragony na yalahar (pojedynczo swietnie sie expi, nawet jak są boty a się myśli można wyciągnąć dobry k/h) task na piratów (nargor&yalahar)
bonebeasty na helheimie
jaki dist?
Polecam: Cyce mistrock,cyce edron,Dragi, mutated humany, arena yala.
@up dist 78 z eq, nie odpuszcze dopóki nie będe miał 80 z eq.
No to na dragi, corymy etc mozesz chodzic.
Odchodząc od tematu. Ile dni zajmuje wbicie 80 dista na training monkach? czy jak to się nazywa?
bodajze z 35dni.
hmm ja zacząłem grać na pacu z skilem 60 po 30 dniach gry(czyli koniec paca) miałem skila 83 :)
czyli od zera tak jak właśnie pisał up. około 35dni (8-50skila wbija się w12h off traina, 50-60 nie jestem pewien ale około 20h off traina)
Śmieszne to skilowanie offline, w takim razie każda z paccem zrobi teraz 8lvle stawia na trenowanie z myślą że "za pół roku może zechcę zagrać knightem" to będzie miał już 100/100.
no masz racje :)
sam tak zrobiłem jak grałem palkiem jako główną postacią to dodatkowo zrobiłem 8lvl sorca/druida/knighta ^^ i palka na pvp i na skila :DD
co prawda średnio to się ma dla graczy Facc, teraz pacc już znacznie ich przewyższa. Głównie na pvp gdzie jakiś lvl15 palladyn/knight ma skile 85 czy większe :)
Mozesz sprobowac mutated humany do 50lvla. Od 50 mutated raty i tigery na arenie