Witam, będę grał 130 palladynem mam pytanie na czym expic oprócz lizard choosen? Jakie inne potwory? I z czego je atakowac lizard chooseny arbalest + power bolt? Eq normalne skille +100 dist
Wersja do druku
Witam, będę grał 130 palladynem mam pytanie na czym expic oprócz lizard choosen? Jakie inne potwory? I z czego je atakowac lizard chooseny arbalest + power bolt? Eq normalne skille +100 dist
Dużo by gadać, ale ogólnie to :
-Dle ( gdziekolwiek )
- Frosty ( Okolnir )
-Hydry ( Banuta , Duży resp PH )
z czego bic? bo widzę że jakieś nowe bolty itp pododawali. chodzi mi o broń + amunicje?
największy exp wyciągniesz z prismaticami
od siebie polecam strzały, bo więcej uniesiesz (arrowsy lżejsze od boltów, łuki lżejsze od kusz)
A więc
Bolty :
- Prismatic , najlepsze .
- Drill Bolty , słabsze , ale wydajniejsze ; ]
- Power bolty , tańsze , słabsze , ale też przyjemnie pobić z nich dla większego profitu ; ]
Arrowy :
-Crystaline Arrows , takie jak prismatici ( chodzi o cene i ilość atk , ale są o 0,10oz. lżejsze , czyli na 100 strzał masz 10 capa więcej ;] )
-Onyx arrows , słabe , ale na jakieś profitowanie zawsze to lżejsze od pb ; D
Kusze to : Ornate Crossbow (20k )Arbalest ( 40k ) , Crystal Crossbow ( 120k) Royal Crossbow ( nie pamiętam )
Łuki : Elvish Bow (5k) Compositive Hornbow (30k , leci z wyrmów ) Mycogical Bow ( 300k ) , Warsinger Bow (500k , chyba ) . CENY Z NERANY
Podałem co się da ;D Szukaj i działaj ; ] Coś dla siebie znajdziesz .
zalezy jaka bron masz, najmocniej bedziesz bil srednio z warsigner bowem + crystal arrowami
poza tym wyrmy, nightmary, hellspawny z energy wallami, behemoty z energy wallami, jak sie wprawisz to mozesz grim reapery z firewallami dla expa
Ok dzięki wielkie za odpowiedzi, jakby ktoś chciał jeszcze coś dodac to śmiało ;)
to asski juz wyszly z mody?
Ass się bierze w ramach zabezpieczenia przed gównem i szybkimi rzeczami żądającymi małe obrażenia z dystansu. Z hornbowa i ca mam już większy atak niż z ass. Do tego 2 metry zasięgu i celność 97%chyba zamiast 70 czy 75.
Co do dużych hydr ph to ostrożnie. Bardzo lubią się respić po kilka naraz w jednym miejscu i za tobą
powoli spokojnie dasz rade na ghastly dragach po 1 misji wote z mytho bowem i ca 99% szansy na trafienie i kilka atk więcej nisz washinger bo inna kusa niż royal x-bow jest nie opłacalny na twoim lvl
wez composite hornbowa + crystaline arrowsy i lataj sobie juz powoli po banucie tam co sie robi shaman outfit, na takim lvl juz spokojnie tam ogarniesz
na tej banucie będzie profit dla takiego palka?
Będzie
a ile średnio?
Można tam startować 115 Rp z wychodzeniem na 0? Bo jak na 120 będzie profit to bym zarobił, a chcę iść od 115, bo lvl szybko leci