Witam słyszałem, że po wykonaniu taska można zachować boss pointsa..
Jak mogę to zrobić?
Wersja do druku
Witam słyszałem, że po wykonaniu taska można zachować boss pointsa..
Jak mogę to zrobić?
Mieć maksymalną ilość punktów w danym przedziale poziomowym, wtedy dostajesz boss pointa za wykonanie każdego taska :)
dostajesz boss pointa jak masz max pktów na dany przedział lvlowy. Jak nie to dostajesz 'misje' zabicia bossa, a możesz go zabić nawet za rok, ale jak zrobisz tego samego taska drugi raz, a nie zabijesz 1-szego bossa to 1 ci przepadnie.
a swoją drogą ostatnio była masa tematów o boss pointach/taskach
to ja się podepnę bo nie ogarniam
może ktoś bardziej łopatologicznie?
tak narobili z tymi taskami teraz, że ja nie ogarniam
od początku do końca coś proszę :D
do 50 lvla mozesz wbic max pierwsze 2 rangi - 20 pkt.
za kazdego nastepnego taska nie otrzymasz punktow, ale boss pointa
do 80 lvla możesz wbic 3 range - 40 pkt.
za kazdego nastepnego jw
do 130 lv mozesz wbic 4 range - 70pkt,
za kazdego jw
mozesz wziac 3 rozne taski naraz + nieokreslona ilosc tasków na rózne bossy.
a co mogę z boss punktami zrobić?
i dlaczego mary zdolne złożyć 80 mage w kilka sekund są od 80 a hydry wymagające tylko dps od 130?:D
A czy boss pointy zdobyte np. na taskach w przedziale lvlowym do 50 lvla, można wykorzystać na bossy np. tasków od 130 ?
Jak mam 100+ puntków na 100lvl, tą najwyższą rangę chyba, to na jakiej zasadzie mam teraz zdobywać boss pointsy? Biorę dowolnego taska np na Tarantule a mogę bić bossa Nightmarów? Nie ogarniam tego xd
Tak jest.
Nie ogarniam. Tyle się pozmieniało i teraz nic nie wiem ;/
Powoli. Jeżeli bd robił taski na tarantule od 25 do 50 lvla, czyli myślę, że z 15 tasków dałbym radę zrobić, tak ? Zabijam 15x Hide i mam te 30 pkt i drugą rangę, ale ktoś tam wyżej pisał, że do 50 lvla mogę wbić 2 rangę czyli 20 pkt, czyli moge jeszcze zrobić 5 tasków na tarantule, ale już nie dostanę pkt do rangi, tylko boss pointa za każdy task, czyli w sumie 5 boss pointów, tak ? I mają już ten 50 lvl co mogę z tymi pointami zrobić ? Czy żeby wykorzystać zdobyte boss pointy muszę mieć najwyższą rangę czy jak ?
Z góry dzięki za jasne odp. ;D
po pierwsze na lvlach poniżej 130 każdy task możesz robić 3x max. do 50 lvla możesz nabić 20 pktów (21, jak masz 19, a weźmiesz taska za 2 pkty), czyli np zrobić 3x tarantule (6pkt), 3x mamuty (9pkt), 2x badgery (2pkty) i 3x croco (3pkty), albo co tam chcesz. później kolejny następny task bd dawał boss pointa, którego możesz wykorzystać kiedy chcesz (na każdej randze, ale bijąc tylko bossy z twojego przedziału lvlowego, albo niższego)
lol...każdy task 3x można tylko ? omg, ale lamersko zmienili ;/ W dodatku mamutów, badgerów i crocko jest bardzo mało ;/
mamutów jest dość sporo, a badgery to bardziej taki 'dodatek' do taska na mamuty, bo je się bije przechodząc. croco jest sporo, ale zabocone najczęściej
A teraz można wziąć kilka tasków na raz ? Czy tylko 1 można ?
3 chyba
Czyli boss pointa dostanę nawet za task, za który nie ma możliwości zabicia bossa? Mam 40pkt na 68 lvlu, robię task na wyverny i mogę sobie ubić bossa ancient scarabów albo bonebeastów?
tak, zamiast punktów do rangi dostajesz boss pointa