Start dzisiaj o 20
Planuje ktoś gre?
Ja wejde zobaczyc co i jak wygląda ;p
Wersja do druku
Start dzisiaj o 20
Planuje ktoś gre?
Ja wejde zobaczyc co i jak wygląda ;p
Ja tez mam zamiar sprawdzic ;d calkiem ciekawy projekt
Grałem jak wyszedł pierwszy raz i to totalne dno. Męczenie się na tamtej wersji zniechęca mnie do zagrania na tej :p
Grałem za pierwszym razem i teraz też zagram :)
Grał ktoś na test serwerze? są jakieś mapy poradniki ?
Mam podobne doświadczenia, kiedyś grałem na Pokemon Unleashed (czy jakos tak) i to byla tragedia...Na test serwerze spedzilem dwie godziny i nie chce zarzucać nikomu, że się opierdalał...Ale od czasu kiedy ja grałem można było zrobić więcej. Dostajemy produkt, który może sobie nie poradzić z tymi tłumami, które ruszą o 20:00
A co do stronki to mam rozumieć, że zostanie uruchomiona do 20:00 bo jak by ktoś chciał sobie zrobić chara, to teraz nie ma takiej możliwości.
I jak ruszyło?
Ruszyło, ja się zaraz loguje, grać będę bo na teście fajnie wyglądało wszystko ;). (trochę trudno rooka przejść ale da rade).
Fajnie jakby zrobić temat ze screenami ;)
i jak z tym jest powtorka z poke unleashed?
Dupy nie urywa, ale w sumie można pograć. Spróbuje wrzucić dzisiaj jakieś screeny.
Pogralem 5 minut, juz zaczynalem sie wczuwac poszedlem na hunta patrze - caterprie. Bije, bije, nagle podbiega bellsprout i jeb na hita mi squirtla. Ja pierdzielę taką robotę.
Pisałem w poprzednim temacie, serwer dupy nie urywa.
Nie dość, że lagi czasem w miejscu po 5 sekund, z pokemonów wypadają potiony jak i great/ultra balle co psuje rozgrywkę.
Błędy na mapie i dużo innych niedoróbek.
Tak więc zacząłem, złapałem 3 poki, wbiłem każdym 15lvl i mam dość, zobaczę dalej jak się serwer rozwinie.
Ale tak jak pisałem wyżej, za łatwo jest z wypadającymi potionami i poke ballami i jeszcze bym się doczepił, że za łatwo łapię się pokemony.
Pogralem i zaluje mojego straconego czasu. Kompletne dno. Jak daleko sie zajdzie to do miasta trzeba wracac z 30minut i po drodze ciagle same caterpie nic mocniejszego, nie polecam bardzo.
Trochę dziwny jest tutaj catch system, ale ogólnie fajny system pvp.
http://img834.imageshack.us/img834/7229/lolpu.png
czyli tak samo a nawet gozej od Unleashed
Mi sie tam narazie podoba, choc szalu nie robi, jest pvp, najtrudniej na poczatku, zabic pozniej luuzik ; ]
Ja tam poczekam aż ponaprawiaja bugi, lagi (jezeli w ogole naprawia) a i 40 ludzi online to nie duzo
Liczyłem na coś lepszego... Dno. To samo jak unsleashed- pro catch rate, w kija stonów. Dno, liczę na poprawę.