6231 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.
a wiec kto polecial ? :D
Wersja do druku
6231 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.
a wiec kto polecial ? :D
poszledl 82 rp xD rbp.
Ibot 6 kont czysto
Bociłem na RBP zcrackowany ofc. Czysto =)
bbot 3 konta czyściutko
Nie botowałem, nie poleciałem. Mam nadzieję, że zmniejszy się ilość boterów na respach i wyłapali tych 24/7 caveboterów, a nie robiących runy pod depo.
trololo bez bana 2 konta
ibot 7 mc, jedno poszlo o.o
Polecialem. Ale to moja wina bo przez pewien okres jechalem na blackd ;)
13 charow na tibia auto, polecial jeden 57 lvl. Nie ma szans odwolania od tego?
Przepraszam, ale od czego chcesz się odwołać i na jakiej podstawie? Nie można. Bany są przyznawane wyłącznie w stuprocentowej (nie banują nawet jeśli jest 99%) pewności co do korzystania z bota na postaci, stąd np. zbanowane masz jedynie jedno konto na 13 (chociaż imo kwestia czasu).
Bottomline: Nie możesz się odwołać, wszelkie maile są ignorowane przez CipSoft
3x ibot czysto :)
RBP crack Czysto
Botowalem na tibia auto, Delete xd 37 MS
Ibot 6 kont, clean ;)
Lol nie możliwe że złapałeś przez Ibota, może przez mc ?
Czemu nie możliwe dostać bana przez iBOTa? To też jest bot, zawsze jakiegoś złapią. Polecam zobaczyć oficjalną strone iBOTa, tam kilku typa wyłapało ;)
dziwny przypadek botuje 2 chary do konca staminy na jednym acc czyli 280+ ek i 150 ek ten acc jest czysty . a na 100 ek gdzie botowalem nim rzadko dostalem bana (ibot)
Ibot, 1 konto, 3 postacie jechane do 14h staminy, czysto. Myślę że to zależy również od ilości raportów na nasze postacie oraz od rodzaju skrypta :P
Ibot na cracku, botowane dosyć często w jednym miejscu na dosyc chujowym skrypcie do 14h- czysto ;D
ibot 3 postacie czysto, w przypadku deleta masz 7 dni na odwołanie się ( piszesz chyba maila do support jak się myle )
139 eka mi wyłapali za bocenie, z tego co sobie przypominam to tak we wrześniu bociłem może 2 razy na Tibia Auto i podczas promocji Red Bota też polatał kilka razy
pech :/
Ibot 1 konto 0 bana
jedno konto z miesiąc, dwa na ibocie, później bbot nie wykryto
Jest jakaś strona zeby sprawdzic kto z jakeigo świata poleciał? W zeszłym massbanie było coś takeigo ;]
1 konto na TA = 1 ban ;D
1 konto, postać używała kiedyś neobota a dopiero dzisiaj dostała bana :) gzgz A mówili, że nie wykrywalny ;) Niezbadane są wyroki cipsoftu!
No to ladnie. Potrzebowali roku zeby zbanowac neobota :-D czyli pewnie za rok dowiemy sie czy iboty i redboty sa takie niewykrywalne :-D
Co ile mniej wiecej jest massban ?
Czy redbot daje 100% bezpieczeństa?
Bociłem na TA w zeszłym roku przez około 2 miesiące i w tym roku jakoś ~miesiąc. Tym razem bez bana. ^^
Knajt ze starego konta latał czasami po 8h dziennie na mintwallin nie ma bana, nowe konto, robiłem pare razy runy afk(2 konta), też nic (tibiaauto).