Witam, przedstawiam jak wyjsc z Elo Hell na EUNE
Elo ok. 1200
http://www.twitch.tv/euwellplayed
Wersja do druku
Witam, przedstawiam jak wyjsc z Elo Hell na EUNE
Elo ok. 1200
http://www.twitch.tv/euwellplayed
bardzo dobry strem kolega wymiata akali polecam
a i zapytam z ciekawosci co banuja na tym elo?]
a no i stream strasznie laguje
Jestem no sound i nie słyszę komentarza, ale kolega wydaje się bycz wyśmienitym graczem.
ciężko jest mieć farme na 1200 elo gdzie roamujesz non stop
ps.potwierdzone info
@down no a co ja napisalem lol?to nie byl sarkazm ;_;
Już ziomek masz -, nikt takiego streamu nie będzie oglądać chyba że masz gadane, nikogo nie obchodzi elohell, bo każdy normalny gracz wie, że czegoś takiego nie ma.
@edit
Zrob cos z tym mikrofonem bo musze Cie miec na minimum zeby mi uszy nie wysiadly XD
Also 3/2 na 1200 elo, nie mam pytan.
A ja oglądam. Beka z tych plejsów, bo nie sądziłem, że tak to wygląda na 1,2k. Właściwie riot powinien wprowadzić jakieś tutoriale, które by wyjaśniały podstawowe reguły rankedów, bo jak patrzę na te team compy, to mnie krew zalewa.
nie sądziłem, że istnieje na świecie jeszcze ktoś kto gra bez smartcastów
grasz ezrealem, missujesz co 4 cs, tradeujesz z ashe+soraka tracąc 2x więcej hp niż ashe
wylaczylem
dodatkowo masz beznadziejny mikrofon i z rzadka cokolwiek komentujesz, a jak juz komentujesz to źle ;3
no i nie ma zadnej muzyki
2/40
Stary zacznij używać smartcastów bo jak patrzy się na te Q eza to się rzygać chce. 66 cs w 15 minucie op "nie raszuje czina". Do tego nic w ogóle nie słychać co tam gadasz, nie wiem czy masz zatkany nos czy nie miałeś jeszcze mutacji ale jest beka.
Nie będę Cię zniechęcał bo nie o to mi chodzi ale jest żałośnie, tyle powiem.
Lepiej graj Akali.
Ale inicjatywa dosyć oryginalna.
Zazwyczaj z elo hello wychodzą 2k elo streamujac (IWillSpectate, np. xDD)
A tu gość 1200 elo pokonuje tą magiczną barierę!
Chwali się, że gość ma chęci, a tu to zapewnę reklamę wrzuca i tyle.
Ty nie robisz dużo błędów, nie wiem jak wbiłeś to 1800, na dodatek mainując adc. Nikt jeszcze nie flamował, każdy wyraża konstruktywną krytykę. Jak masz taki ból dupy o krytykę to po co zakładasz temat, czego się spodziewałeś? Wróć jak nauczysz się grać.
Pozdrawiam.
25 minuta. ty masz 59 cs i mejai? rly? xD
Ja rozumiem roamować, ale chyba nie lecisz na bota w 3 minucie.
Jak tak grają na 1800 to gg easy.
witam
nie chce byc niemily ale sam jestes gownem i pewnie dalej nie doszedles do 1300 xD
@ppk
no z tym tradem to chyba nie tak strasznie, z healami soraki ciezko jest wygrac linie vs dobry przeciwnik, gralem raz vs ashe i soraka, ashe wziela heala, soraka w miare szybko zlozyla mikalesa, chuj, ze mialem ignite, tylko raz udalo mi sie zabic ta ashe na lane, takto unkillable
też nie rozumiem po chuj się gościa czepiacie, nie napisał, że jest bogiem tej gry, tylko że pokazuje jak wyjść z ~1200 elo - najwidoczniej mając małą farmę i grając bez smartcastów da się wygrywać gry na takim elo - i on pokazuje jak to robić.
Polecam lepszy internet a nie że się tnie bo wątpie ze masz wiecej niz 10mb ;d
#DOWN
Po sprawdzeniu twoich tematów/postów zauważyłem że jesteś [cenzura] wiec zaczynanie lub
dalsza rozmowa z tobą jest zbędna bo poziom twej wiedzy społecznej jak i forumowej jest niski.
Wiec odpisując na wypowiedź potwierdzisz tylko to co napisałem i nie zamierzam prowadzić dalszej
rozmowy z tobą wiec cię zignoruje jak ごみ
fajnie tylko brak smartcastów boli :/
jaki jest sens streamowania grajac na poziomie 1.4k?
przeciez nie da sie wyjsc z elo hell
nie polecam strema, skonczysz jak mokatte i jego wychodzenie do 1300