Witam teraz w cyfrze plus jest promocja jak się bierze abonament mozna dostać prezent za 1 zł.
I tu moje pytanie czy ten tv co dają to jest jakiś dobry? Bo na allegro nie schodzą w ogóle.
TV SAMSUNG LED 40" Full HD
Wersja do druku
Witam teraz w cyfrze plus jest promocja jak się bierze abonament mozna dostać prezent za 1 zł.
I tu moje pytanie czy ten tv co dają to jest jakiś dobry? Bo na allegro nie schodzą w ogóle.
TV SAMSUNG LED 40" Full HD
czytalem kiedys opinie uzytkownikow i praktycznie 80%, jak nie wiecej bylo niezadowolonych. ponadto moj znajomy rowniez jest zawiedziony - slaba jakosc obrazu, bezsensowne funkcje. ale to nie jest moja opinia ;)
No właśnie nie wiem gdzie się coś dowiem. Bo na allegro nikt tego nie kupuję a chciałem go brać i od razu sprzedać i kupić 32" ale nie wiem czy się nie przejadę i nikt nie kupi?
Ale żeby dostać ten tv musisz brać abonament za 150 pln przez 2 lata chyba to raczej nie opłaca sie
Na pewno 40" calowy dają? A nie czasem ok. 32"? Wydawało mi się, że jest mniejszy.Faktycznie 40"". : o
Osobiście mam Cyfrę+ od wielu lat i nie narzekam na jakość. Jedynym i najwiekszym minusem jest to, że kiedyś - nie wiem jak teraz, - źle traktowali stałych / wieloletnich klientów.
Jak masz opcję za 99zł na miech - na ile umowa? - to bralbym bez zastanowienia.
Na 18 miesięcy ale pierdole bo ten tv jakiś nie pewny, biorę jednak pakiet za 39 zł wszystkie Canal+ sport itd na zawsze i HBO na 3 miesiące za free a tV kupuje w Media Markt Samsunga 32 Full HD za 1300 zł
A widzisz z takimi decyzjami się zawsze do świąt czeka xd A TV się przyda 32" bo mam jeszcze Kineskopowy i już się patrzeć nie mogę na niego. Brał bym ten 40" ale mam mały pokój i nie ma gdzie dać :(
moglbys podeslac jakiegos linka do tej promocji cyfry?
abonament 99 x 24miechy + tv 40'', tak? ;d
na stronie cyfty widze, ze to abonament za 199 ;o
Promocje są przy umowach na 2 lata przy najdroższym pakiecie. 99zł miesięcznie jest tylko przez pierwszy rok. Potem 150 czy tam 180. Po tych 2 latach możesz wziąć kolejny sprzęt na tą samą umowę. Moim zdaniem się opłaca. HBO GO, Zdecydowana większość kanałów, funkcje internetowe w dekoderze i sprzęt za darmo co 2 lata. 3 lata temu dostałem 24", rok temu 27" 3d, za rok 42 albo 47".
Dobra mam już tą Cyfrę+
I teraz pytanie czy da się zrobić tzw: MultiRoom abym w innym pokoju mógł tez oglądać coś z tej cyfry. Bo w Cyfrze powiedzieli że to kosztuje 10 zł miesięcznie. Ale zastawia mnie to czy można jakiś na allegro zamówić zastępczy czy coś?
multiroom c+ dostajesz dwie niezalezne od siebie karty ktore mozesz uzywac w 2 roznych domach. Na allegro poszukaj spliter sa od 60 do nawet 400zl sa przeewodowe i bezprzewodowe. mialem jeden z tanszych to sie czasami wiesza
Ja potrzebuję tylko w 2 pokojach i najlepiej abym mógł oglądać co innego niż rodzinka. Da sie? Mile widziane linki abym czegoś złego nie kupił.
http://allegro.pl/splitter-spliter-m...875193943.html
Będzie? I gdzie tą kartę by się wkładało zastępcza, trzeba dekoder zastępczy kupić?
No jak kupisz taki spliter to bedziesz mogl ogladac co chcesz niezaleznie od drugiego tv. Potrzebujesz tylko drugi tuner zeby to wszystko smigalo. Ten spliter ma w zestawie 3 karty abonenckie. Tzn orginalna karte wkladasz do tego splitera i od niego ciagniesz kablami telefonicznymi do dwóch tunerów c+ i wkładasz do terminala te karty zastępcze ktore sa dodane do splitera. Co do samego modelu splitera sie nie wypowiadam jak mowilem ja mam jeden z najtanszych i czasami potrafi sie zawiesic ale to wina albo zasilacza albo styki nie lapia juz w nim. Jezeli sie zawiesi to musze wyciagnac karte i znow wlozyc do tunera i chodzi dalej