Szukam jakichś seriali komediowych, o prostej fabule i przystępnym humorze. Najlepiej takie 30-minutowe zabijające wolny czas, typu Community lub Parks and Recreation.
Odpadają BBT i HIMYM.
Wersja do druku
Szukam jakichś seriali komediowych, o prostej fabule i przystępnym humorze. Najlepiej takie 30-minutowe zabijające wolny czas, typu Community lub Parks and Recreation.
Odpadają BBT i HIMYM.
friends
Entourage - ekipa. Najlepszy serial, a juz napewno z takich 30minutowych :) Polecam, humor naprawde duuuuzo lepszy niz w jakichs przyjaciolach czy cos ;p
two and a half man, modern family, scrubs, no i jak slon wspomnial friends, jeden z najlepszych seriali komediowych jakie do tej pory powstały
Big Bang Theory też fajny serial :)
Wilfred
Community
Chuck
My wife and kids
Dostawa na telefon
Trailer Park Boys
Happy Endings - zacząłem oglądać ze względu na Elishę Cuthbert i w sumie się nie zawiodłem, jednym z aktorów jest syn Damona Wayansa (z On, ona i dzieciaki), humor spoko, luźna akcja, odcinek trwa 22 minuty bodaj, szczerze polecam.
Dwóch i pół niedawno obejrzałem i świetnie sie przy tym bawiłem, polecam.
Po za tym klasyka - Friends. To najlepszy serial komediowy jaki kiedykolwiek powstał. Serio.
O, i jeszcze Scrubs jest warte obejrzenia jeśli lubisz medyczne klimaty.
Od siebie dodam "Still standing", czyli "Byle do przodu". Swego czasu, jeszcze nie dawno leciało na Comedy Central Family i wieczorami na VH1.
The Inbetweeners. Ale raczej tylko po angielsku bo nie wyobrazam sobie jak by to mogli przetlumaczyc na polski zeby bylo dalej takie smieszne
dlaczego ktokolwiek stawia na rowni humor community z humorem jakiegos two and a half albo innych zalosnych sitcomow?
jesli autorowi tematu faktycznie zalezy na czyms podobnym, to polece jedyna sensowna propozycja, ktora padla, to chyba tylko wilfredale tylko 1 sezon
dla ciebie jest żałosny, a innemu sie moze spodobac
Faktycznie chodziło mi też o podobny poziom humoru, bo szczerze przyznam, że twory typu Friends, czy Dwóch i pół mnie nie bawią, podobnie zresztą jak BBT. Wypróbuje polecane Entourage może okazać się ciekawe.
Swoją drogą, polecano mi już wcześniej Trailer Park Boys, ale nie mogłem przebrnąć przez pilota, może będę musiał spróbować się z nimi raz jeszcze.
39 i pol kiedys ogladalem, teraz wiekszosc seriali na comedy central ;)