witam wszystkich , mam pytanie szukam telefonu z widocznym wyswietlaczem w sloncu bo omnia i900 mnie juz denerwuje
cena to okolo 400zl co moglibyscie polecic oczywiscie z androidem , aparatem 5 mb, gps
z gory dziekuje za kazda informacje
Wersja do druku
witam wszystkich , mam pytanie szukam telefonu z widocznym wyswietlaczem w sloncu bo omnia i900 mnie juz denerwuje
cena to okolo 400zl co moglibyscie polecic oczywiscie z androidem , aparatem 5 mb, gps
z gory dziekuje za kazda informacje
Nie wiem czy nie za dużo oczekujesz, bo nawet najlepsze wyświetlacze w mocnym słońcu nie są widoczne, za wyjątkiem jakiejś nowości ale potrafiącej wyświetlać tylko odcienie szarości.
Najtaniej żeby mieć jakiś efekt powinieneś celować w SGS I:
http://allegro.pl/listing/product.ph...jc3N2Y%3D&sg=0
aha no to lipa myslalem ze to amoled to juz widac cos w sloncu lepiej
Lepiej - owszem. Amoled bardzo dobrze odwzorowuje kolory, są żywe, mocno wyrażona głębia czerni. Ale nadal to nie to, czego świat oczekuje.
wtf?
#topic
najpierw napisałem w tym drugim temacie, a później zauważyłem ten
nie słuchaj fachowca, który ci proponuje gównofony w tamtym temacie, wybrałeś sobie najlepszą możliwą opcję
używany SGS to świetny wybór w tym przedziale cenowym
a jeśli byś nie znalazł satysfakcjonującej oferty, to ewentualnie weź tego (nowego) Live with Walkman :)
no ten Live with Walkman ma nawet przystepna cene :) moze za 400 sie uda wyrwac gdzies
lepiej weź SGS, wyjdziesz na tym duuużo lepiej
ale jak chcesz
a jakis tani telefon z androidem i dobrym aparatem foto, na grach mi niezalezy co byscie polecili?
ku#wa mać, zdecyduj się, a nie w jednym temacie chcesz telefon do 200, w drugim do 400, ale w trzecim do 500
no litości, chyba sobie jaja robisz, że pytasz w temacie o telefon do jakiejś ceny, dostajesz kilka odpowiedzi, a później pytasz jeszcze kilka razy o inne telefony w innych cenach i oczekujesz, że wszyscy ci będą odpowiadać
to weź zamiast telefonu za 500 złotych kup sobie 5 za 100, będziesz miał co gubić
no twoja wypowiedz byla bardzo wyczerpujaca :) chyba tak zrobie i niemusisz juz pisac zadnych wypocin tobie juz podziekuje :):):)::
forum jest do dyskusji niechcesz to nieodpowiadaj a moze mam zrobic nowy temat telefon do 200-300 zl bo ty tak chcesz ,zegnam
a pisac beda ci co zechca ,nie tacy jak ty co laske robia i sie musza dowartosciowywac glupimi textami
ok temat do zamkniecia wybor padl na NEO V