@up
lol sekundy, chciałem być oryginalny :(
Cytuj:
Alf_red napisał
Gralem od 06, gdzies tak do 10. Raz na pol roku zaloze konto na infernie, wbije 8 lvl, padne z 2 razy na 10 i przestaje grac.
Z tego powodu wiem co sie w tibii dzieje.
Lol, wbijesz na 2h i myślisz że wiesz co się dzieje? Argument z dupy, nie wiesz nic
Cytuj:
Ja, jak kazdy przestalem grac w tibie dlatego ze stala sie malo grywalna, monotoniczna i coraz bardziej oblegana przez botertów.
Czemu wypowiadasz sie odrazu za wszystkich?
Cytuj:
Inne rzeczy ktore mozna zarzucic tibii to:
-PvP wygrywa gracz z wiekszym lvl, nie z umiejetnosciami.
Nie koniecznie, liczy się skill. Tibia nie jest zrobiona na grę solo (jak np duele w innych grach) tylko liczy się dobra zgrana ekipa.
Cytuj:
-Ignorancja cipow na glos konsumetow(graczy)
Mylisz się, teraz już tak nie jest. Na forum dużo ciekawych pomysłow jest akceptowane przez graczy. To że 60% płacze że nie wprowadzą tibi 7.6 jak połowa z nich na tej wersji pewnie nie grała to już wogóle argument z dupy że ich nie słuchają.
Cytuj:
-Dodawanie zbędnych elementów, nie mających wpływu na rozgrywke (pływanie)
A co ci to przeszkadza? Nikt chyba przez to nie odszedł lol
Cytuj:
-Niepotrzebne komplikowanie gry, wprowadzenie malo znaczacych zywiolow.
Akurat żywioły dały dużo i bardzo urozmaiciły gre..
Cytuj:
-Ograniczenia lvlowe, szczegolnie na runy (moim zdaniem dalo sie lepiej zapobiec zjawisku "mage bomb")
Nie trzeba mieć gigantycznego lvla żeby używać najlepszych run więc też to raczej nie przeszkadza nikomu.
Cytuj:
-Ed przestal byc farmerem
Nie rozumiem
Cytuj:
-2/3 loota z potworków (szczegolnie tych dla low-lvl) sa kompletnymi smieciami.
Tak samo jak w innych grach.
Cytuj:
-Wprowadzenie hotkey'ow. (moze jest to na plus, ale przed ht liczyla sie sprawnosc gracza, teraz tylko lvl)
Jest to na plus, kiedyś (poniżej 7.1) liczył się skill, potem wyszły boty które i tak wprowadzaly można powiedzieć hotkeje i zależało od tego kto ma lepszego bota. Wprowadzenie hotkeyi jak najbardziej na plus na obecną wersje tibii
Cytuj:
-Przez wiekszosc czasu profesje nie byly zbalansowane, nie wiem jak teraz.
Teraz są zbalansowane dość dobrze i ciągle nad tym pracują.
Cytuj:
-Brak szacunku dla polakow
To że jesteś z polski to dlatego wszyscy mają latać za polakami odrazu? Jest dla każdego tak samo szacunek, nie ma lepszych i gorszych.
Cytuj:
-Tylko jeden polak byl GM (no kurdebela, przeciez jak 1/3 graczy byla polakami to dlaczego tak komplikowac sprawe?)
Teraz już nie ma gmów
Cytuj:
-Nie wprowadzono polskich znakow do gry
Czepiaj się byle czego..
Cytuj:
-Smuggler przed update z addonami chodzil ubrany w polska flage
No tak, epicki argument, a rotworm jest brązowy więc to troche rasistowskie w stosunku do murzynów ( argument podobny do twojego)
Cytuj:
-No i masa bezsensownych czynnosci, ktore nie przynosza hajsu. Kiedys probowalem zarobic w inny sposob niz huncenie/expienie. Probowalem z pieczeniem i innymi takimi akcjami.
Teraz dużo jest różnych rzeczy z których można zarobić, eventy, mini world change, warzony etc
Cytuj:
To jest moje zdanie. Co Wy sądzicie?
Sądze że twoje zdanie jest chujowe i czepiasz się byle czego, ludzie w to grają bo im się to podoba lub czerpią z tego zyski (czyli im się podoba), a tibia zmierza w dobrą stronę, raczej gracze zmierzają w złą stronę. Gram od 2003 roku.