Mógłby ktoś miły mi powiedzieć kiedy ten restart nastapi?
Wersja do druku
Mógłby ktoś miły mi powiedzieć kiedy ten restart nastapi?
6 listopada jest oficjalny koniec sezonu drugiego. A kiedy się trzeci zaczyna? nikt chyba nie wie jeszcze ;d
@down
skąd te info niby? oO
6 listopada wchodzi patch rozpoczynajacy sezon3.
@Up
6 listopada kończy się sezon2, zaczyna pre-sezon3. Sezon 3 wejdzie najwcześniej po nowym roku.
lol 6 listopada to będzie off season i za ileś miesięcy będzie 3
Będzie to tak wyglądać.
Sezon 2 skończy się w dniu w którym Riot wypuści patch, czy jak im sie przedłużyć, to s2 sie skończy powiedzmy dzień później i tak dalej - w tym momencie rozpocznie sie off-season dopóki Riot nie wprowadzi wszystkich implementacji jakie by chcieli.
Jak juz wprowadzą lets begin s3.
gdzieś czytałem że styczeń/luty ale to raczej nie jest pewne info,
a restart elo będzie teraz 6 listopada? czy jak wejdzie sezon 3?
teraz, 6 listopada.
Jestem noobem i mam pytanie, czyli jak skończy się ten sezon to nie będzie można grać? A jeśli będzie można grać to normalnie będzie się wbijało poziom?
bedzie mozna normalnie grac
w dniu 6 listopada zeby otrzymac skin janny i zlota obwodke moge miec top elo 1500 majac current np 1400? liczy sie hit top elo czy current?
Top rating, pozatym złotą obramkę powinieneś już mieć, mój znajomy na friend liście już ma na avatarze złotą obramkę
O której godzinie będzie reset? Naszego czasu
dzie restart
kurdebele
Top elo? to zajebiscie; ]
hf w wbijaniu elo!
donra mam pytanie:
jak juz bedzie reset 6 to rankedy sie juz beda liczyc do 3 sezonu czy poki co nic nie znacza?
Nic nie znacza.
To znaczy ze potem bedzie kolejny restart?
Jak będzie można grać na rankedach to będą się zaliczać na sezon 3. Nie ma tak, że nic nie znaczą. Po patchu od razu będzie można wbijać elo na sezon 3 lub wyłączą rankedy na jakiś czas (dzień~) żeby wszystko ogarnąć. Patch pewnie wejdzie jutro, na Na jeszcze nic nie ma.
https://i.imgur.com/1LyT7.png
Morello nie wbił złota jeszcze. TRZA BĘDZIE CZEKAĆ!
http://na.leagueoflegends.com/board/....php?t=2767761
Przełożyli na tą noc. Rankedy wyłączą kilka godzin wcześniej. Po patchu będzie można już wbijać elo na sezon 3.
Jej w tej grze nigdy nic na czas nie jest
Nie wiem czy jest o tym info bo to jest zbyt oczywiste. Tak samo było jak kończył się sezon 1.
Pomyśl logicznie. Po co mieliby robić rankedy gdzie przez 3 miesiące gry, elo zdobyte nie liczyłoby się w sezonie 3.
@down
Napisałeś dokładnie to samo co ja ;o
Przeciez to jest oczywiste, ze rankedy od dzis beda sie naliczac na sezon 3. Na zakonczenie s1 tez tak bylo i teraz tez tak bedzie
dlaczego mialoby tak nie byc? :o
Co by ludzie robili przez 3 miesiace? Grali normal game?
kurwa ja już nie kminie :d zrobiłem sobie dziś wolne od szkoły, zagrałem 7 gier, liczą się one jeszcze na stare? :D
Ciągle jest sezon 2... Więc tak, zarywaj szkołę póki można
Niech juz restartują elo... Poczekam ze 1 miech w graniu rankedów żeby retardy pospadaly...Płakać mi się chce nad poziomem niektórych graczy w north-east....
Ej, bo ja juz tez sie zgubilem.
A wiec S3 zaczynamy jutro od SMART resetu elo?
Jaki sens ma startowanie nowego sezonu nie od ZERA?
l o l
za pierwszym razem tez tak bylo
dlaczego mialbys zaczynac od zera?
Jesli przez rok grales na poziomie 2.5k elo to dlaczego masz byc przydzielony na start z ludzmi z 400 elo? To by dalo zbyt duze ryzyko straty cennego boosta.
A tak przez te pierwsze godziny sezonu 3 ludzie z 2.5k elo beda grali z ludzmi z mniej wiecej podobnym elo i beda mogli latwo wyjsc na swoje
chociaz w tym roku ma to byc jakos bardziej losowe z tego co czytalem gdzies
smart reset? chyba soft ;D ale tak
jaki jest sens? ano tacy 2k+ plejerzy nie będą się użerać z 500 elo, będzie mniejsza różnica skilla w meczach od razu po resecie
tak czy siak nikt z 500 elo po hard resecie nagle by nie wyszedł na 1500+, najpewniej za miesiąc-dwa będzie na tym samym elo, co teraz
a normale beda zresetowane i czy bedza te zlote obramowania za normale, bo widac na profilu summonera ze jest na zloto na normalach, dominionach itd.
Aleee.. w takim razie, mimo tego SOFT resetu, booscik normalnie bedzie tak?
czyli dalej nie rozumiem, ktos moze mi powiedziec kiedy w takim razie bedziemy mogli zaczynac wbijac elo na sezon trzeci ?
po tym resecie...
Ale kiedy konkretnie ten reset?;c
MAM PYTANIE XD
Kolega miał na eaście 1492 elo (złoto, bo tam od 1450) i właśnie 5 min temu przeniósł się na westa i ma srebro (bo tu elo od 1500). Zaliczy mu to do skina janny i złota czy musi zagrać jeszcze jednego rankeda?
Juz jest ten rr?
Nie
juz drugi raz Riot przekładał. Niewiadomo kiedy będzie.
Czemu więc nie mogę zalogować ?
Patch czy jakieś problemy ?
wpisz w kliencie thereisnourflevel i bedziesz mogl grac
mam rozumiec, ze nadal mozna podnosic swoj top rating 2. sezonu?
Tak do chuja pana, dalej można grać. Do 13 listopada z tego co wyczytałem lub dłużej.
Gdzie niby to wyczytałeś? listopad to November żeby nie było -.-
No jak mnie wk*rwia takie zachowanie, czekam i czekam na sezon trzeci żeby wbijać elo na nowo to nie! muszą przekładać jak zwykle, to jest niebywałe
potwierdzam, kijowe z ich strony.
Potwierdzam potwierdzenie
tak wogóle to chyba nigdy im nic na czas nie wyszło XD
lol to 13 listopada potwierdzone info?