http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mOz4uDKs2dM
Zagrałem dwie gry. raz pod ap, raz pod ad. Postać strasznie squishy. DMG też wydawał mi się mały, ale na 95% zjebałem po prostu build, więc może dlatego.
Discuss
Wersja do druku
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=mOz4uDKs2dM
Zagrałem dwie gry. raz pod ap, raz pod ad. Postać strasznie squishy. DMG też wydawał mi się mały, ale na 95% zjebałem po prostu build, więc może dlatego.
Discuss
imo op early game przynajmniej na midzie. Chujowy late game , troche jak ap nidalee tylko bez zajebistego poke.
nie wiem, trzeba pograc jeszcze troche ale kupilem ja w ciemno bo juz dawno czekalem na jakiegos pająka w lolu ;d
kupilem w ciemno i zagralem jedno 3v3, srednia postac, bo musi podejsc za blisko zeby wyprowadzic dmg, a jest na to zbyt squishy zdecydowanie ;p
w sumie nadaje się na junglera tak jak diana
Powinni jej dać buffa. Wszystkie jakie widziałem miały ponad 0/10 ._.
czemu średnio?bardzo dobrze sie nią gra w jungli i dodatkowy mocny tanky ap carry sie w teamie zawsze przyda
W ma pojebany harass na linii, zalecam maxowanie
banują to na h elo ?
Kupiłem, op gówno, max q, nerf please.
Jej rapple (e?) jest zbugowany, jak idziesz tym pod turreta/laser nexusa to wieza ani laser Cie nie atakuja ;p
Trafiła mi się kilka razy na linii.
Omijasz pajączka -> 0 problemu
Zazwyczaj masakrowana do zera.
Co w niej OP ? Ten jej skok denerwuje dość mocno, kilka razy mi tak uciekła ale poza tym nic mocnego o.O
W jungli całkiem ok.
Zaczynałem W,Q,E, po tym max Q, później W.
Clear time słaby. Składałem 2 gold generatory, aegis i triforce/frozen mallet.
Moim zdaniem ap nie jest jej potrzebne. Ma przydatnego gap closera "E" i stuna w human formie.
Gankowałem najczęściej w postaci pająka, E na przeciwnika -> human form znowu E, Q, W ->pajonk Q,W.
Jeżeli jest się blisko można zacząć od postaci człowieka z E, Q,W ->spider form Q,W jak ucieka doganiamy z E.
Z ap itemów polecam Abyssala, ale to sytuacyjnie i nie zawsze będzie kasa.
Najważniejsze to ogarnąć E w postaci pająka, dużo osób się myli z tym jak zaczyna się nią uczyć grać.
W spider formie nie tracimy many, więc chodzimy w nim po jungli i praktycznie przez całą grę + daje mov speed.
W teamfightach z tym buildem najlepiej się inicjuje. Jak dolecimy do jakiegoś carry i zestunujemy to praktycznie nie żyje, cała animacja tego E jest ładnie zrobiona, więc gracze z drużyny powinni szybko zareagować.