x
Wersja do druku
x
te końcówki PL... czuć respekt
Nawet sobie obejrzę, czasem fajnie śmiechnąć, nie wiem kto komentuje, ale w momencie jak zaczął mówić KOKI to śmiechawa poszła u mnie ostra ;d
A w ,którym miejscu będzie ten turniej w krk?;d Może bym sie przejechał/przeszedł.Powodzonka
kto to komentuje? XD
Cała drużyna ma niebieski kolor więc będą mieli niezłe zgranie, maokai odstaje.
Już żartburger ma lepsze dzołki.
// niebieska drużyna pokazuje swoją szybkość i szybko kupuje itemy
shaushaushuahsuahsuahsuahsuahu
http://www.topstars.pl/wp-content/up...921_143609.jpg
Komentarz aprroved
@edit
Co to jest kanter ferstblod? o.O
wrahy i counter first blooda chyba wygrały do tej pory
slaby ten ez real, jakis zestresowany ; /
nie poczebnie sie fleszowal ;[
"ale nie widze, ee, Maokaia, no i wlasnie tu bylo piekne uzycie, eee, E, przez eee, sciane Anivii i eee, przez sciane."
>:OOOOOOOOOO
zrobili z dobrego chlopaka Nandaja suporta :(
Ten typ ma lagi, czy co? Wynik 8/3 potem 6/2, jakieś freezy i znowu 8/3
Nerva jak po fraga poleciał na 8:3 ;d
Cofanie w spectator cliencie, jezeli cofasz sie do jakiejs minuty to cofa wynik i wizualnie pojawiaja sie lekkie freezy, potem powrot do "live" i dlatego tak to wygladalo, l0l.
@topic
nie moge tego ogladac, ten komentarz jest tragiczny dodatkowo stream laguje przy pierwszej lepszej akcji, fantastyczne wykonanie 10/10
Dżjorika xD
Pacze a tu sie fizz wbił
37:9 ale stomp
@edit gg
zal padam, przychodze z respa do ich respa i padam
ale slaby gracz ten rumble
prawie jak ten ziomus co komentowal mecz zodiaka vs maciej ratusznik
tak słabej anivii jeszcze nie widziałem
#
ładny pull ze strony ez... eeee bli... skarnera
Rumble 5 dedów feeder. Ale słaby poziom, 0 wardów, jakby nie to, że cały team torga miał niebieski kolor to by przegrali :/
ja tylko śmiechłem jak jest 18 minuta, niebiescy biją tureta przy inhibitorze, we fragach 40:10, a oni "ej dajcie nam wytrzymać do surra" xD
dobra, to jest bo3 a druga gra juz bedzie chyba troll game z ich strony takze nie ma co ogladac
rozejsc sie
dam wam znac jak beda nastepne mecze, moze z jakas bardziej 'wymagajaca' druzyna
Nandai (7:49): `ziaa
my idziemy
5 top
:d:d:d POLECAM
yyyy...Yyyy...Yyyy... Kurde zapomniałem co mówie
Boże jaki ten komentator jest słaby :D
Nie wierze w to co widzę , wszyscy pushują topa a przeciwnicy farmią sobie resztę linii jak gdyby nigdy nic ;d
No i komentator jest beznadziejny , życzę wygranej :P
"i ginie łorłik od tego yyy timu przeciwnika" XDD Boski komentator, boże jedyny. xD
8 minuta leza dwie linie, parsklem smiechem ;d
@@@
SORAKA OP
uwazam z reka na sercu ze to jest bardzo viable strategia
w6 minucie masz 1.5k przewagi
po czym wracasz sobie na bot lane a top lane idzie double jungle albo roam
wykaz szacunek przeciwnikom i graj moze a nie postuj podczas meczu co ;/
"spozniony jayce wbija na impreze razem z jarvanem"
no real, nie wiem co wy chcecie od komentatora, mozna sie posmiac D:
Mi tam przy moim epickim necie laguje więc pooglądane ._. zzz
"UTRATA DWÓCH HEIMERDINGERÓW"-jebłem...
@edit gg wp drurzyno
brawo! udało im się!
Powodzenia w krakowie. Piękne miasto.
gdzie będziecie rozgrywać tego lana? jest możliwość wbicia się tam i pooglądania?
@up podbijam
reboot lan http://reboot.kaelas.webd.pl/ solvay, na zakopiance.
@up tam na podgórzu przy takim nowo budowanym kościele czy jakiś inny całkiem?
to tam na borku fałęckim.
Wszyscy nagonka na komentatora, a zapewne nie jest to jakis kurwa profesjonalista tylko zrobił przysługe komus, a takze kazdemu kto ogladal, ciekaw jestem ktory z Was by byl lepszym komentatorem ;)
Szczerze? Mysle, ze nawet ja robiac to pierwszy raz poradzilbym sobie lepiej niz koles, ktory NIE WIE sam co chce powiedziec i co dwa slowa musi robic przerwe na "eeee"...
Z reszta troche nie ogarniam, nasmiewamy sie z kolesia ktory AUTENTYCZNIE jest tragiczny w tym co probuje robic i sie tylko osmiesza i nagle pojawia sie bialy rycerz i mowi, ze nikt z nas by tego lepiej nie zrobil.
Troche banalny i uzywany do bolu juz przyklad, ale "nie musze byc kucharzem zeby stwierdzic, ze zupa jest za slona"...
Bo zawszę znajdzie się jakiś obrońca uciśnionych z epickim argumentem "bo Ty byś lepiej nie zrobił :((((((" najśmieszniejsze jest to, że ten typ jest/był tak tragiczny, że połowa osób grająca w lola i ogarniająca spectator mode komentowała by milion razy lepiej, chociaż i tak byłoby to suche w końcu to polaczkowy stream.
Ja tam obejrzałem tylko 3-4minuty tego gówna i wróciłem do hotshota, polecam ten styl oglądania.
@up
+1
Hotshot > all
dzis final? jesli tak to o ktorej godzinie i czy ten sam stream?:d
EJ NEVARIAN TY BYLES NA 'LANIE' W KATOWICACH NO NIE? xD
tak, byłem