Jak wrażenia z dema? Gdzie najtaniej kupić w dzień premiery? Korzystacie z WebApp FUT 13?
DISCUSS!
Wersja do druku
Jak wrażenia z dema? Gdzie najtaniej kupić w dzień premiery? Korzystacie z WebApp FUT 13?
DISCUSS!
1. nie wiem
2. pewnie media markt
3. nie
demko fajne, szkoda ze tylko 3min polowa
fajne sa nowe usprawnienia, 1st touch control i inne bajery
gre zamawiam z origin
korzystam z web app, ale ultimate team na pc to jest takie gowno, ze odkupie xboxa specjalnie pod fife
U mnie w mieście w media expert mam byc w dzień premiery po 99zł. Jakaś tam promocja że jak się gdzie indziej znajdzie taniej tą gre to w sklepie też obniżą cene.
Dlaczego FUT na PC to gówno? Bo właśnie do tej pory grałem na PS3, to będzie moja pierwsza FIFA na PC po 3-4 latach przerwy.
Oficjalnie 27, ale z doświadczenia wiem i słyszałem też, że w niektórych sklepach może się pojawić dzień-dwa wcześniej.
Da się zmienić nazwę klubu FUT? Zrobiłem literówkę :D
kupie klucz na allegro, pewnei kolo 60 zl beda chodzic
1. Na pc gra O WIELE mniej graczy = jest mniej kart = nienormalne ceny np. kiedy messi na xboxie chodzil po 370k~, to na pc 1.5 mln, kiedy na xboxie if3 nene kosztowal 50k, to na pc 130k itd itp
2. Po wyjściu pełnej wersji będzie możliwość zmiany nazwy klubu za jakieś tam punkty (nie jestem pewien czy za kase rl, czy na levele w fifie)
@down
dokladnie, dlatego odkupuje xboxa ;d
Na pc są przede wszystkim jakieś trainery, czy inne cheaty ułatwiające zdobywanie hajsu, a co za tym idzie ceny są bardzo wysokie.
Kończy sie tak, ze niemal każdy używa tych programów, bo grając uczciwie po prostu nie są w stanie zarobić wystarczająco dużo.
Btw
http://i1257.photobucket.com/albums/...ps538f7f5e.jpg
Musze napisać, że FIFA 13, to duży przeskok pod względem trudności gry w porównaniu do 11, w którą ostatnio grywałem. Dużo ciężej przyjąć piłkę, często odskakuje, ale dla odmiany dużo łatwiej się oddaje strzały, inaczej strzela karne i kilka innych poprawek, dzięki temu gra jest trudniejsza i bardziej realistyczna. Jak znajdę gdzieś cene poniżej 100zł to się skuszę na zakup.
To bedziesz mial niemila niespodzianke bo to zupelnie inne doswiadczenie, a przynajmniej gra w fife 12 na PC nie dorasta do piet wersji na PS3, to jest po prostu typowa gra na konsole.
Demo w porzadku, jedna rzecz, na ktora zwrocilem uwage, to ze sedziowie bardzo chetnie daja zolte/czerwone kartki i to czasami za kuriozalne faule, z jednej strony jest to bardziej realistyczne, bo w poprzednich fifach mozna bylo wjechac w przeciwnika brutalnie wslizgiem, wyciac go, a faulu nie bylo, a tutaj za pierwszy wslizg w nogi od razu kartka ;d
Z drugiej z kolei mialem np. sytuacje, gdzie usilujac zagrac dlugie podanie ze srodka boiska "ostatnim" obronca (byli w linii) srodkowym, w momencie machniecia noga zawodnik przeciwnika zabral mojemu pilke - w efekcie noga dalej poleciala i przeciwnik zostal kopniety, za co moj zawodnik dostal czerwona kartke, z jednej strony realistyczne troche, z drugiej w realu obronca jednak zorientowal by sie na czas, ze ktos mu juz pilke zabral ;d
ja za to mialem sytuacje, ze mojemu zawodnikowi pilka odleciala i zamiast w nia kopnac, to kopnal w rywala i byl faul (bez kartki)
Pełna wersja kosmos. Brać i sie nawet nie zastanawiać. Wracam do gry
Warto kupowac 13 na PC ? Po 12 bardzo sie napalilem , a nie posiadam konsoli.
a ja nadal ubolewam nad kiepskim systemem przywilejów, faulujesz w 5 minucie, piłka nie opuszcza boiska przez (przykładowo) następne 35 minut, i kiedy w 40 minucie wreszcie gdzieś wyleci, to dostajesz kartkę za faul z ubiegłego stulecia ;dd.
Tzn badzmy szczerzy, to dalej jest najlepsza tego typu gra ogolem, konkurencji po prostu nie ma (pesow nawet nie biore pod uwage), takze jesli jest sie fanem to oczywiscie, ze warto. Nie chcialem nikogo zniechecic, po prostu uwazam, ze doswiadczenie i ogolna zabawa jest lepsza na konsolach.
@down
Przypominam, ze sa tez gracze, ktorzy spedzaja przed fifa setki godzin, a ultimate team nawet nie ruszaja (np. ja) ._.
A ja kupię taką grę która mi umożliwi wyjście z gry online po wyborze drużyn bez straty punktów,dość mam ciągłego grania przeciwko barcelonie i realowi i te ciągłe zagrania na messiego i ronaldo .... Ktoś mi wytłumczy o co chodzi z ultimate team?
Taki freekick/hattrick tylko dużo lepszy, bo masz prawdziwych piłkarzy i możesz grać mecze. Ale ja i tak zostaję przy wersji PC, bo na PS3 kosztuje 2 razy więcej. A i do tej pory zawsze większość czasu grałem w zwykły tryb managerski, dla mnie to esencja tej gry, choć faktycznie może zbyt mało grałem w FUT. Ciekawie zapowiada się kariera, dojdą reprezentacje, wymiana zawodników.
Którego w końcu jest premiera fify na pc? bo kumpel coś mi dziś mówił, że można już kupić normalnie w sklepach
edit
wiem że od tego nie jest temat ale w jakiś sposób powiązany z fifą ;d
czy ten pad: http://allegro.pl/nowy-pad-xbox-360-...628942105.html
bedzie dobry że grać na nim w fife i inne gry? I widze że biały jest w innym opakowaniu niż czarny i na białym pisze że na pc, a czarny wygląda jakby miał pudełko od xboxa... I troche się boje zamawiać tego czarnego ;/ co myślicie?
oba pady sa dobre i konfiguracyjne pod pc, tylko ze z tego co widze sa bez adaptera, ktory kosztuje 70zl~
Z tego co czytam to w niektórych miastach w saturnie jest ale i tak przed 27 nie zagrasz.
ogólnie odpaliłem, wszystko ładnie git.. tylko komentarz nie działa. Na chwilę obecną również FUT wyłączony
ile kosztuje fifa 13 w empiku w dniu premiery?
127 w empiku. A gdzie najtaniej i za ile?
119 w MM
99 na allegro
W media expercie za 99zł. Instaluje :)
Jestem zielony jeżeli chodzi o FUT i xboxa więc mam pytanko. Czy grając FUT na x360 będą pobierane jakieś dodatkowe opłaty?
Nie. Możesz ewentualnie dokupić fifa points i za to kupić paczki.
A do gry będę potrzebował XBOX Live? Czy mogę cisnąć normalnie będąc jedynie podłączony pod wi-fi?
duży jest przeskok między 12 a 13?
dodwac do znajomych Pietrek16 i gramy:P
Origin ID - oy4sumi
Podczas meczu mi nie komentuja.. dafuq? czekam na patch :x
ta mi tez nie komentuja
http://funnymemes.net/wp-content/upl...ez-fifa-13.jpg
mam kilka pytań zanim kupię, mam nadzieję, że odpowiecie.
1. Czy jak gram jednym zawodnikiem (zostań gwiazdą?) to wreszcie ogarnęli to na tyle, że jak gram w piątej lidze to po sezonie nie mam 80 skilla?
2. Czy poprawili inteligencję transferów, zarządu itd?
3. Czy i jeśli tak, to jak rozbudowali wszystko poza rozgrywką, czyli sprawy menadżerskie?
4. Jak zmieniła się sama rozgrywka?
5. Można prowadzić reprezentację?
Z góry dzięki za rzeczowe odpowiedzi ;)
poprawiono system przyjec - nie ma tak ze pilkarz ze skillem 50 skleja podanie 30 metrow na klatce i biegnie dalej :d
ogolnie fizyka ruchow, upadkow, bramkarzy, fauli
jeszcze trudniejsza obrona, tzn. komp juz nie kieruje prawie niczym, jedyne co zauwazylem to przesuwanie calej formacji przod-tyl. trzeba sie napracowac zeby odebrac pilke bez wyjebywania w trybuny
na padzie (wczesniej gralem na klawie wiec nie wiem) dobrze zrobiony system strzalow na bramke
tez z tego co zauwazylem to poprawili niektore glitche ze starej fify, np. techniczny strzal w rog = bramka
co minusem, to imo zbyt czeste karne i czasem lekkie lagi w grze, nawet jak komp spelnia wymagania
no i od biedy skille przyznane graczom
Ma ktoś namiary na angielską wersję gry? Polskiej za cholerę z tym komentarzem nie kupię (poza tym jeszcze zabugowany, dali dupy na całej linii) ,a cracka nie ma (poor me, od czasu zakupu FIFY 11 z chujowym polskim komentarzem nie zamierzam płacić tym złodziejom za półprodukty - dla ENG wersji zrobię wyjątek).
przecież jak kupisz w Polsce, to tam zanim włączysz grę, wybierasz język.
przez neta dalej mozna grac tylko tym nowym systemem obrony?
Sama gra fantastyczna, ale pomimo wielkiego realizmu dalej troche smiesznie jest, wczoraj dwie kuriozalne sytuacje w jednej akcji. Przeciwnik prowadzi kontratak, 2 jego napastnikow (Eto'o ktory ma pilke i Lacina Traore ktory ma z 10 metrow wzrostu), moj srodkowy i prawy obronca. Ja kontrolowalem srodkowego i sie nim wracalem, i oczekiwalem, ze prawy podbiegnie blizej zeby asekurowac, ale AI nim sterujace sugerowalo, ze skoro jest oficjalnie prawym obronca, to nie ma prawa zejsc z pozycji, takze ten obronca po prostu biegl w linii z moim ale za daleko od przeciwnika, nie kryjac w ogole drugiego napastnika.
Potem druga kuriozalna sytuacja, bo to jest juz po prostu nierealne - Eto podbiega pod pole karne i nagle rzuca doslownie z 2 metrow pilke na glowe Traore ktory sobie spokojnie strzela glowa gola... takiego gola jeszcze nie widzialem w realu i jesli ktos go strzeli to szacunek.
Tradycyjnie usilujac grac online (w Seasons) co chwila "connection to your opponent was lost. please try again", albo gra sie laduje, zaczynaja sie te animacje przed meczem, i nagle wyskakuje, ze przeciwnik opuscil, albo w innych sytuacjach gra sie po prostu laduje w nieskonczonosc (caly czas ten ekran gdzie kopie zawodnikiem w bramkarza) i trzeba gre restartowac, ale to 1 dzien, serwery na pewno mocno obciazone, wiec poczekam.
Wielki plus za soundtrack, pierwszy raz nie zaczne gry w fife od wylaczenia calego soundtracka.
ooo Birdman mi przypomnial!
naprawili IQ piłkarzy? jak atakuje to napastnik sie wystawia, a nie biega kolo mnie? jest wymiennosc pozycji etc? bo zawsze wkurwialo mnie, ze mi sie nie wystawiają tylko biegną kolo mnie albo gdzieś indziej w ogole ;d
@Maxe~
ja mialem tez inny komentarz zawsze wraz z wyborem języka
sorry, mowilem o fifie 10 jednak ;d mój błąd, zapomnialem jaką mam na półce ;d