Kto z torga gra jeszcze na nordicu ?
Wersja do druku
Kto z torga gra jeszcze na nordicu ?
ja
chętny na meczyk ? bo Samemu nudno, a myślałem ze z torga nikt nie gra na nordicu
Siedziec to siedzi. Ale odpisać to nie ma już kto ^.-
Ja zamierzam zostać na NE. Żarówa2SR, ale mam słabe elo ;<
Ja nakurwiam EUNE. 1500 ELO
jo tyz gram na NE
akurat gram normale z 4 osobami z torga (alien, xivan, sedes, nosikamyk :3).
Duzo osob z torga gra na eune, przynajmniej ja mam duzo ich w znajomkach
ja gram, kalafiorexx
chcecie zagrac to dodac i pisac
Me too: Vvitek
Tylko uwagą, bo lamię pomimo jakiegoś tam stażu :s
Dallolymya też eune xd
ja gram NE, Genowefa mam niknejm.
sporo osob udzielajacych sie w tmspiwie umawia sie tam na wspolne gry, wystarczy napisac i prawie na pewno sie kogos znajdzie do gry. zazwyczaj gramy full premady i to po kilka razy dziennie
ja tam z chęcią coś bym premade 5vs5 pyknął nick myzlo preferuje topa
Gram i na eascie i na wescie ;)
Moze sobie zagramy kiedys jakiegos torgowego customa albo normala co ?
Ja mogę nawet dzisiaj. Kto chętny na Torgowy sparing EUNE. Jak nie bedzie 10 osób to najzyżej ktoś doda kumpla/kuzyna/brata/whatever
ja się pisze z tym że najlepiej na topa
A może TORGowe ARAMy ?
Kastom lepszy. Jutro moglbym tez zagrac na eune. Fajnie byloby miec przyjemnosc pograc z takimi prosami bo na tym forum co jeden to lepszy (od best skarnera world po top mida, ktory zjada ocelota na przystawke do nocnego posilku). Moze bym sie czego nauczyl. :)
ja gram z checia bym sie dolaczyl do jakiejs ekipy bo mi sie rozpadla
nick gazillie
makaron7 NE jakby co to zapraszac
Mi jutro pasuej gra w godzinach 18-19. Komu pasuje o tej godzinie ? wszyscy którzy o tej godzinie będą chcieli zagrać, neich napiszą w temacei i wbiją na czat torga na EUNE
dlatego mówie żeby o dnej godzinie każdy wszedł na czat i wtedy będziemy uzgadniać razem
Witam, też gram na eune :P nick: Okobizona 1200~ ELO, jak nie macie z kim grać to zapraszam na duo :D
http://torg.pl/forumdisplay.php?130-Teamy
Cytuj:
b. Zakładając temat na forum, postaraj się, aby jego nazwa odzwierciedlała zawartą w nim treść. Dzięki temu będzie łatwiej korzystać z forumowej wyszukiwarki. Tematy o nazwach: "Pomocy!!!", "Wejdź tu plx" czy podobnych mogą zostać usunięte bez względu na treści zawarte w postach.
c. Zanim założysz temat, upewnij się, że robisz to w odpowiednim dziale.