Mógłby ktoś podać jakieś streamy graczy, od których można by się czegoś nauczyć? ;d
Wersja do druku
Mógłby ktoś podać jakieś streamy graczy, od których można by się czegoś nauczyć? ;d
scarra
the odd one
wickd
krepo
froggen
ocelote czasem ma faze na tłumaczenie co robi i dlaczego ale częściej attentionwhore z siebie robi
Sam oglądam tylko oce bo dobra muza leci. Nieraz jakiegoś frogena ogólnie kogoś z top in the world ale sam mam pytanie dlaczego tak dużo osób ogląda boba który przez 5h nie powie nic do widzów?
stream boba jest taki... chilloutowy :P typek gra na pełnym luzie, ma wyjebane na wszystko i ludziom to sie podoba - on po prostu gra dla zabawy
Kasa z reklam leci więc co ma się przejmować grą :D
imo hotshot
gman bob
nyjacky
Jeśli chodzi o jungle - Oddone.
http://pl.twitch.tv/robertxlee
bardzo dobry gracz polecam
polecam
fx imba - zawsze wszytko tłumaczy, najlepszy ad cary we wsi
PhantomL0rd - mozna sie posmiac ; )
@up, typ kurwa Cie je do tego starszy 2x od ciebie, jedynym gimbusem to ty jestes. Polecam TheOddOne.
To, ze jest 'zjebanym mentalnie gimbusem z chujowymi zartami' nie znaczy ze nie umie grac...
fx imba . goraco polecam
Naprawde polecacie imbe? Włączyłem jego stream [z tydzień temu to było] na 5 minut to usłyszałem tylko jak ta pird*lona ashe gra ja pi*rdole, co za zj*bany jungler.
Ja polecam Shusheia i Imbe, najlepsi gracze.
ja od siebie polecam scarre ciekawie tlumaczy i jest meeeeeeeega sympatyczny
Zekent, Onebadbrad też coś tłumaczą i są wiecej dostępni niż Scarra, oddone czy reszta ludzi.
generalnie oddone chyba jest najlepszym streamerem
duzo mozna sie nauczyc, czesto jest beka, jedyna wada jest to, ze ostatnio malo streamuje (wiem, ze teraz jest na turnieju, ale wczesniej tez malo streamowal)
Jeżeli mam kogoś od siebie polecić, to wingsofdeathx, który tłumaczy każdy swój ruch, każde swoje posunięcie i swoją drogą jest dobrym graczem, ma bardzo dobry kontakt z widzami.
A ktos kto robi beke i jest zabawnie na streamie ? Nie wiem jakies, 900 elo, ad janna czy inny wymysly zeby bylo fajno-smiesznie.
Zekent gra nieszablonowo z czego oglądałem, no ale chyba nie 900 elo.
moje guwno >spleen
czemu oni go dotują?
Mi sie jakos przyjemnie Imby stream oglada, polecam
Zapomniałeś o omg dude i so close
nie przypominam sobie zadnego polskiego stramaera, ktorego bylbym w stanie przetrawic...
Osobiście polecam najlepszego gejmera na swiecie Ocelota.
http://www.reddit.com/r/leagueoflege...or_people_who/
Para pa pa pa i'm lovin it...