Panowie mam problem z podłączeniem sie do servera, dziśrano ładnei wszystko chodziło a teraz jest dobrze do okienka z wyborem postaci, lecz później pokazuje informacje, że "czas minoł". CO mam zrobić reinstalacja nie pomogła
Wersja do druku
Panowie mam problem z podłączeniem sie do servera, dziśrano ładnei wszystko chodziło a teraz jest dobrze do okienka z wyborem postaci, lecz później pokazuje informacje, że "czas minoł". CO mam zrobić reinstalacja nie pomogła
restart rutera :D
Chodzić na wszystkie lekcje j. polskiego.
Firewall sprawdź.
Moze wylaczyli kolejne serwery? Po godzinie 11 byl ten sam problem na wszystkich europejskich serwerach.
Duzo osob ma dzis problemy z zalogowaniem jak i z mass kickami. To wina po stronie cip-ek
A już miałem się brać za formata :P
No, cipy mają problemy i nie naprawiają ich tak szybko bo weekend.
Ta sama sytuacja, chciałem sobie chociaż raz rano zagrać ale nie, nie da się.
Już mnie to irytuje, co rusz problemy z serwerami.
Ale jak to się dzieje, że inni mogą grać a ja nie?
http://img580.imageshack.us/img580/2461/problemmbl.jpg
Da się to jakoś rozwiązać wie ktoś?
Czy mam czekać?
Spróbowałem podłączyć internet bezprzewodowy od siostry i okazało się, że tibia działa bez problemu, a na mojej radiówce pokazuje dalej ten błąd
Mam ten sam problem, wczoraj troszke pograłem wieczorem a dzisiaj od rana nie da rady się zalogować , macie może jakies informacje kiedy takie problemy się skończą ?
i to nawet nie jest wina cipsoftu chyba, pakiet chyba gdzieś po drodze się gubi
Mam ten sam problem ; / o 1 w nocy był ten sam problem myślałem że sobie pogram bo wolne expowiska ale lipa ; / nie wie ktoś kiedy to naprawią ??
Mi juz dziala.
No, juz jest chyba normalnie. Nareszcie. Niby nie ich wina tylko tych od neta gdzieś tam, ale mimo wszystko mogliby dać europejskim serwerom jakąś rekompensatę, dużo ludzi popadało z nieswojej winy.
U mnie problem pojawil sie znowu.
U mnie to samo na Aurerze ;/
Ja wczoraj cały dzień nie mogłem wbić, dziś już normalnie