Mam pytanie chciałbym zapytac co mi jest potrzebne żeby stremowac no i oczywiscie wszystko co potrzebne do odpowiedniego ustawienia bo w necie nie za bardzo wiem ktore odpowiednie. Prosilbym o pomoc.
Wersja do druku
Mam pytanie chciałbym zapytac co mi jest potrzebne żeby stremowac no i oczywiscie wszystko co potrzebne do odpowiedniego ustawienia bo w necie nie za bardzo wiem ktore odpowiednie. Prosilbym o pomoc.
Dobry Komputer,xfire, jeżeli zadawała cie 30fps max i jakość SD to 10mb download i 1 mb upload przy lepszym już 20mb download minimum i 4 mb upload.
http://www.ffsplit.com/how-to-install/
poradnik + 100% free program
wymagania też tam masz
I ludzi beda mieli do tego dostep?
neta mam 30 mb
a komputer taki sredni 4 gb ramu intel i5
nie wiem co zle robie ale wszystko sie nagrywa ale nie umiem tej strony na streama zrobic
wpisalem streama a to w ogole nie streamuje.
ok zrobilem wszystko tylko ze mam taki problem ze mi milion okienek wyskakuje o co chodzi? na streamie 15x to smao sie otwiera w mneijszych rozdzielczosciach jakby okienko w okienku
Ale koledze pokazalem to i mu sie robilo caly czas echo i wyskakiwaly okienka
szukam teraz rozwiazania czemu jak stremauje slychac muzyke ale mojego glosu juz nie
jest taka opcja ze gram na laptopie i tak jak jest mikro z laptopa to slychac ale jest straszny prrzeglos, podlaczam mikro ze sluchawek to muzyke slychac ale mnie juz nie....
Ok chyba na laptopie nie da sie streamowac mimo dobrego sprzetu fpsy skacza jak szalone.
CHyba ze ktos ma jakis pomysl mam sprzet na lapku jak co : 2x2,30 ghz intel i5 4 gb ramu
z tego co wiem to ffsplit nie nagrywa wielu sciezek dzwiekowych, tj. nie mozesz streamowac z dzwiekiem z gry i mikrofonem jednoczesnie + muzyka
Xsplit i ffsplit używają darmowego ffmpeg jako backend. Śmieszni są ci ludzie co płacą za xsplita.
Nie chcę zakładać nowego tematu. Mam problem z ffsplitem. Wszystko już poustawiałem niby ok ale na twitchu stream jest cały czas offline. Adres rtmp chyba dobrze wpisałem. Czyli:rtmp://live-ams.justin.tv/app/live_30585188_3QoC18TTTQfZsbeXqqDJQ37wk82SQv
Nie podawaj tego adresu bo każdy może Ci teraz streamować i bana zbierzesz.
Teoretycznie powinno działać, na pewno wchodzisz na dobry kanał? Ustawiasz Video Source? Zresztą nawet świeżo pobrany ffsplit bez ustawień i wklejeniem rtmp stream był online więc trochę dziwne.
A jakies tipsy porady, co zrobic by mi nie skakaly fpsy mzoe cos sie uda. ustawilem male detale ale cos dalej skacze moze zle robie w programie cos.