Otoz z nudow siedze i rozwiazuje sobie te sprawy na trybunale i mam pare pytan
Jak dziala ten caly system
Czy moge cos dostac za rozwiazywanie tych spraw
Czy moge sprawdzic czy sa jakies reporty na mnie
Wersja do druku
Otoz z nudow siedze i rozwiazuje sobie te sprawy na trybunale i mam pare pytan
Jak dziala ten caly system
Czy moge cos dostac za rozwiazywanie tych spraw
Czy moge sprawdzic czy sa jakies reporty na mnie
1. Nie rozumiem pytania. Chodzi o to kiedy typ bana dostaje, czy co?
2. 5 ip jeśli zaznaczysz opcje którą zaznaczyła większość.
3. Pisali że to zrobią, ale chyba jeszcze nie ma.
Kiedy gracz dostanie pewną liczbę reportów, zostaje założona sprawa w trybunale. Ludzie przeglądający sprawę mogą wybrać punish lub pardon. Od większości głosów zależy czy ktoś dostanie ostrzeżenie/bana. Siedzę w trybunale już jakiś czas i nagrody dostaje się najczęściej po 2-4 tygodniach.
moze troche offtop, ale rece mi opadly czytajac ten temat
czyli jak mnie ktos reportuje, to osadzaja mnie barany ktore nawet regulaminu tribunalu nie przeczytaly?
to jaka mam pewnosc, ze mnie nie zbanuja za 3/7 supportem?
Nie trafiasz od razu do trybunału i to nie oni mają decydujący głos. Jak masz 3/7 supportem i robiłeś to specjalnie to możesz dostać. Za bycie słabym graczem nie dostaje się bana i za przegraną grę też nie.
o ile po każdej glebie nie będziesz pisał "fuck you niggers what is so fucking hard to defend fucking support, bunch of retards i wish you cancer" to nie dostaniesz bana za takie coś
btw. nie polecam pod koniec gry (czy to wygrana, czy przegrana) sprzedawać itemów i kupować np. 6x boots of mobility, bo jak wyłapiemy reporta to może się skończyć banem za trolling
skad wniosek ze banuje ludzi za slabe staty, lol
nawet nie uzywam tribunalu
po prostu to jest szczyt wszystkiego zeby uzywac go tylko by dosta ip nie czytajac nawet jego regulaminu
przez ponad 2 lata gry mialem cale dwa bany i oba byly za 'intentional feeding'
The most common cause for this warning is disruption of gameplay (intentional feeding, etc.).
^ tylko to jeszcze mi sie ostalo na mailu
w kazdym razie tak to juz jest jak sie gra 3/4 rankedow supportem (:
tak to jest jak gracze supportow mysla ze moga bezkarnie padac chuj wie ile razy !
ja sam mialem na wszytkich kontach wiecej banow niz to forum wiec nie jestem zbytnio fanem trybunalu
aha
a sprawy w trybunale zglaszaja zjeby umyslowe, bezpodstawnie i bez sensu w polowie przypadkow wiec walic ten trybunal
Przecież z 3/4 głosów w trybunale to random z bota, żeby ip za free bić.
gubisz sie w zeznaniach ziomeczek
nie chodzi mi o bezkarnie padanie tylko czesciej niz nie support ma wiecej dedow niz killi co dla gimbusa rozwscieczonego przegrana gra jest wystarczajacym powodem by zreportowac/kliknac punish
ale spoko teraz gram tylko opami galio morde i nigdy nie gine to nie boje sie bana
przeciez kazdy wie o nabijaniu ip na trybunale, nikt tego powaznie nie traktuje ;dd
Wielkie mi nabijanie IP, opłaca się w ogóle stawiać bota jeśli można dziennie rozwiązać aż 10 spraw? Ktoś wcześniej pisał, że jest tylko 5 ip za sprawę.
NIe wiem czy ktoś wie, ale za bezsensowne klikanie punish, spada siła głosu tzn, nie będzie się otrzymywać ip za rozprawy i twój głos jest poprostu bezużyteczny.
Dodatkowo moze sie zdarzyc sytuacja, ze pograsz sobie normale i zrobisz dajmy na to ad/ap carry 20/x/x, carniesz gre, a przeciwnicy zreportuja Cie tylko dlatego, ze dostali z Toba w dupsko, a imbecyle z trybunalu nawet nie czytaja za co dostaje sie reporta i dlaczego- klikaja jak pieprzone boty na punish :D
Zreszta nie oszukujmy sie, w tej grze mozesz dostac bana nawet za tekst Fu albo Gtfo. Wystarczy, ze znajdziesz kilku frustratow i reporcik i banik gotowy ;]
Nie dostaniesz bana jak nie będzie wulgaryzmów na daną osobę w chatlogu.
Chyba, że ktoś wziął revive/surge, albo/i ma dużo zgonów i malutko asyst, nawet wcale.
Riot raczej nie patrzy jakie ktoś kupił itemy i nawet w regulaminie jest napisane żeby się na tym nie wzorować.
Ja to ogolnie nie wiem jak mozna dostac bana w lolu w ogole. Czasem jak sie wk*rwie to cisne po feederach, a nigdy bana za to nie dostalem jeszcze. Pare razy zdarzylo mi sie tez pojsc afk i tez nic.
Oficjalnie gg easy jest banable.
Niektórzy mówią, że dostają bany za nic, bzdura. Mogę się założyć, że większość z was ciśnie graczy z drużyny i często są to niecenzuralne słowa. Mam kolegę co kręci flame co grę o byle co. Dostał 8 banów i robi nadal to samo. Odliczanie do perma?
burian ma racje, odkad wprowadzili tribunal bany z dupy sa na porzadku dziennym, najlepiej tylko pingami sie komunikowac z teamem, chocaiz wtedy tez sie znajdzie taki co reportnie
rajot nie sprawdza KAZDEGO bana
z tego co pamietam sprawdzaja kazdego perma, krotsze bany sa chyba tylko na wyrywki sprawdzane przez czlonkow riotu
moj smurf na nordicu dostal 3 dni bana, tribunal case juz nie moge pokazac, bo link wygasa po ilus tam dniach poza tym nie chce mi sie szukac, ale koles wpisal w report "he said my mother is costam if he doesnt get banned i quit this game" (cos w ten desen), oczywiscie byl w enemy, oczywiscie nie pisalem nic na all chacie przez caly mecz ale malpy klikaja punish
bylo napisane ze decyzja nie byla jednoglosna ale jednak wiecej malp nie czytalo w ogole czata ;]
ofc byly jeszcze 2 inne gry w mailu, ludzie reportuja jak im napiszesz np. "next time build hourglass, morgana", bo to jest flame
co do gg easy jak najbardziej popieram, ze za to banuja