Witam otoz moglby mi ktos lopatologicznie napisac nowy system referali + korzysci i nagrody ?
Mam bana na main koncie na 2 tygodnie, wiec postanowilem sie pobawic w darmowe Rp i Ip boosty. Wytlumaczy mi ktos jak to robic ? :>
Wersja do druku
Witam otoz moglby mi ktos lopatologicznie napisac nowy system referali + korzysci i nagrody ?
Mam bana na main koncie na 2 tygodnie, wiec postanowilem sie pobawic w darmowe Rp i Ip boosty. Wytlumaczy mi ktos jak to robic ? :>
nowy system jest prawie tak sam tylko zmniejszyli liczbe wymaganych refow ale zamiast na 5 lvlu zalicza je dopiero na 10 lvlu konta
czyli tworze nowego maila, konto, wpisuje po prostu nick main konta, z ktorego niby polecenie dostalem aby grac + wbijam 10 lvl i lece tak przez nastepnych 5-10 kont powtarzajac te same czynnosci ?
masz na swoim proflu na stronie reflink i na nim zakladasz konta email itd moze byc fake w stylu [email protected] nie musisz potwierdzac nic po czy mwbijasz 10 tyle
Taa na nowym systemie dobijesz do 10 potem o tak cie wyłapią i zabiorą all + usuna permanentnie z systemu refow ^^
Nie chodzi o to ze recznie czy botem czy czymkolwiek i nie ma zasady ze przy 10, ja tez robilem recznie przy 6 mnie capneli i bye bye
Chodzi o to ze oni teraz to sprawdzaja nie maja wyjebane na to jak przy starym systemie i jak widza ze sobie sam nabijasz to i tak do ciebie dojda
Ja tam mam stary system czyli 10x 5lvli = 975rp i czekam aż ostatni ref się zaakceptuję i zobaczymy jak to będzie.
Kilka kont ma nicki w stylu kjwfehfeifzxcne a IP boosty za nie dostałem to może te 975rp też jakoś przejdzie ;d
Kolega po 10 refach na takie śmieciowe maile dostał reset wszystkiego z systemu refów. Widać zależy jak kto ma szczęście.
Na starym systemie to i ja miałem ponad 200 wszystko an bocie emaile [email protected] itp itd ale na nowym to nie przejdzie na 100% może ci się uda do 10 dojść ale wątpię w to ^^
Jeśli chodzi o stary system, przez pół lipca wbijałem sobie refy botem około 70(10 na 10 lvl reszta na 5), dobiłem do 103. Potem przeszedłem na refy 2.0. Jeszcze mnie nie zbanowali więc na starym można chyba śmiało wbijać.
Ja wbiłem w lipcu 100 refów w starym systemie i zabrali mi ok 10k ip i zablokowali możliwość robienia refów a rp i ip boosty zostały .
czyli jezeli wbije refy na normalnych mailach i normalnych nickach, to raczej unikne bana ? ;>
A da się wrócić na stary system, jeśli tak to jak ?
Tylko ten 10 lvl to nie jest takie hop siup ; c
No z tym dziesiątym lvlem przesadzili bo żeby szybko go wbić trzeba mieć exp boosta inaczej z 30 winów musisz mieć.
Troche bez sensu ale jeżeli ktoś ma pomysł to szybko ludzie mu wbiją ja np mam na swoim starym koncie na nowym systemie już 109 osób zarejestrowanych z tego 14 wbiło 10+ lvl a 39 wbiło 5lvl.
Na drugim koncie już zarejestrowało mi się 40 osób z tego 6 wbiło 10 lvl+.
ten program z założenia ma przyciągać nowych graczy, a jak ktoś zacznie grać swoim głównym kontem to raczej wbije ten 10+ lvl
własnie po to zwiększyli gap żeby mniej ludzi sobie samemu robiło reffy
+ potrafią nawet zabrać ip zdobyte dzięki wyreffowanym ip boostom
czyli sposob na zrobienie sobie refow.
Wbij 10x 10 lvli w przeciagu 2-3 miesiecy, zrob normalne konta/summoner nicki na normalnych mailach + wtedy raczej tego nie wykryja.
Mam bana na 2 tygodnie za nadmierne reportowanie ludzi -.-
Porobie sobie w wolnych chwilach refy. Zyczcie mi szczescia i wytrwalosci.
( Za te 10 refow 10x lvl dostane 50 ip boostow + 975 rp) prawda ?
Ps. Jezeli wpiszesz nowy system referali w league of legends w googlach torg jest na drugim miejscu w wyszukiwarce ;)
Btw. Moje konto ma rok czasu, nigdy nie robilem reffow. Czy gdybym chcial zaczac robic refy moge je robic na starym systemie, czy automatycznie kwalifikuje mnie na nowy system i na te 10 lvle ? ;>
nie
za ref na 5 lvlu jest 250 ip (czyli w sumie tyle ile bys mial za ip boosta na 4 winy), za ref na 10 jest 500 ip do 5 refa, mozna wykorzystac oba na jednym refie, za 10 refow na 10 dostaniesz 975 rp
czyli za 10 refow na 10 lvlu masz:
5x 500 ip
10x 250 ip
1x 975 rp
1x runepage
srednio oplacalne
Jeszcze jest taka możliwość, że ręcznie sprawdzają te konta (na pewnym zagranicznym forum o hackach koleś pisał czemu mu skasowali i mu support napisał, że sprawdzali te konta). Nie zdziwiłbyś się gdyby nagle na forum pojawiło się 10 osób, które wbijają np. 100 postów, wszystkie są u mnie w poleconych i mają takie samo IP, a po 100 postach już nigdy nie wracają? Chyba, że sobie będziesz tunelował, ale to będzie bieda i 3k pingu.