"6305 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today."
6305 bot kont mniej. Co sądzicie? Jak u was?:)
Wersja do druku
"6305 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today."
6305 bot kont mniej. Co sądzicie? Jak u was?:)
U mnie jak boty były tak są ; /
Przynajmniej jest z kogo kase zdzierać ;D
czyyyyyściutko, konto botowane trzema charami do 14stej godziny staminy caly czas. :)) XENOBOT GÓRĄ!!!!
Bbotem typ trenował mi chara ,bez przypału :)
209 ek i 195 ms do kasacji... Najgorsze jest to że nie bociłem od ponad pół roku ( a i wtedy używałem tylko "pewniaków" jak Nbot). Z ich news'a wynika ze zbanowani zostali ci którzy bota używali przez kilka ostatnich tygodni więc coś tu jest nie tak.
Może nimi grałeś ostatnimi czasy? I healing miałeś czy coś?
Jak nie to możesz zawsze pisać odwołanie, lecz to sie na mało zdaje zazwyczaj. Ale zawsze jest nadzieja.
Account banished until deletion because of using unofficial software to play (Automatically detected)
- 2 dni na bocie - jedna stamina. Jakis miesiac temu. huehue
W ogóle nie jestem w posiadaniu żadnego bota od kiedy nbot się skończył. Zastanawiam się czy ten ich automatic tool mógł uznać za bocenie powtarzanie pewnych czynności w tej samej kolejności każdego dnia. Ostatnio robiłem daily taski o podobnych porach i w ten sam sposób, czy też stawiałem postaci na offline trening w tej samej kolejności. Odwołanie oczywiście napisze.
Oni nie wyłapują co miesiąc ludzi, którzy w tym miesiącu używali bota. Ich program znajduje też boty sprzed pół roku itp, było już wałkowane to..
U kolegi, 4 konta na tibiaauto polecialy, czyli wszystkie. Na poprzednim mass banie tez 4 konta ;d
Śmieszą mnie pomysły na odwołanie się od bana za bocenie, bo nie bociło się już pół roku ;d
blackd bez bana
Tibia auto 2 konta czyściutko a do leczenia używałem klbota też czysto. ;)
do leczenia blackd safe cheats i nic ;p
Kolega z tego forum skillowal na Tibia Auto i czysciutko :)
Skillowanie na bbocie + 1 dzień na TA i czysto.
destive
Moglbys opisac jak bociles, ile czasu, jakimi lvlami, jak dlugo i jakich funkcji uzywales?? Ja bocilem miesiac 4 charami po 5/6h dziennie i wszystkie chary delete ;/ Uzywalem Cavebota, leczenia i depositera/bankiera/sellera.
Bye bye MS 34 lvl
Jutro robię nowego chara.
Tym razem, ani razu nie użyję bota! (Chociaż ostatni raz użyłem w maju)
170 RP - Delete ;x (uzylem tylko raz redbota pare miechow temu)
183 rp, 173 rp, 73 ek, 156 ed - ibot czysto :x
ban na koncie z 85 dni pacca :X na koncie 40ek i pare noobkow ale skille po 90 na 2 postaciach -,-
Tibia auto.
kilka innych cashmakerow na tibia auto CZYSTKO kina od 0 do 70 lvl robiony tibia auto i dalej czysto a musieli sie konta z pacc czepic...
idzie odzyskac jakos ten pacc?
tzn. mam 2 scrolle po 30 dni na tym acc a account ma delete za bota
3 konta, 36 postaci (Do nowego WT i TibiaDice). Wszystkie wyszły z rooka na XenoBocie.
Bez bana ^^
jakies 2miesiace temu na dwoch kontach uzywalem redbota, natomiast od tamtego czasu kupilem ibota i uzywam go na czterech kontach - wszystkie czyste, zadnego bana. Pozatym odemnie z teamu gdzie wiekszosc uzywa ibota, ale jest pare osob z redbotem, xeno, nawet 3osoby na bbocie i nikt nie dostal bana :D. Chociaz to sie okaze niedlugo jak bedzie lista zbanowanych osob na tibiastats czy gdzies tam ;d
Pozatym smiesza mnie ludzie nadal bocący na tibii auto haha :D. Ja bym tego nie odpalil na 8lvla bo nawet jesli nim wbilbym 100lvl bez bana (a jest to bardzo mozliwe, bo nawet jezeli uzywacie chinskiego bota wykrywalnego tak jak zgubione pieniadze pod monopolowym to macie mniej niz 10% na bana) to potem bym bal sie takim charem grac juz nawet na ibocie czy czyms bo jak widac - to nawet za 5fal mass banow moze sie odezwac cipsoft za tą zje**** tibie auto ;).
Lubię czytać jak boty dostają bana. Jednocześnie smuci mnie, że reszta dalej stoi na botach.
Ale bardzo dobrze tępić boty!
Bbot czysto - od 8 do 43 lvla roty edem ze sworda (od 30 robil mi avalanche), knight od 10 do 40 też czysto
I bardzo dobrze. Trzeba się pozbyć wszelkiego ścierwa które niszczy te grę.
Pozdrawiam,
Tess.
Wlasnei ze z banem , poprostu miales farta. Brat uzywal Blackd i zrobil 80 ms w 3 tyg i wlasnie dostal delete. na Sorku uzywal tylko leczenie a botowal od 1 lvl na tym samym koncie 33 knightem. Dlaczego cipsoft odrazu dal mu delete a nie ban np na 30 dni? Mial tylko cirminal record za namelocka. Brat botowal zawsze przy kompie , no ale ostzregalem go ze blackd wykrywalne to sie nie posluchal i tak skonczyl marnie xd
@up
Nie nie da się nic zrobić.
Bociłeś - masz pecha i bardzo dobrze.
Klbot do leczenia, tibia auto do cavebota - czysto.
7 charów od 19-60 lvla. 0 bana :)
9 kont = czysto.
Jak na razie jestem bardzo zadowolony z Redbota, tylko gdyby mi naprawili skrypta jeszcze żeby normalnie biegał to byłby miód.
Jak się nigdy nie miało bana to pierwszy jest na 30 a potem delete ta?
bbot na 5 kontach - clean
Blackd uzywany do skillowania, blackd safe cheats leczenie - czysto :)
No to sobie ponabijaliście postów, więc zamykam