Witam, chcę zacząć robić task na GS'Y i szukam jakiegoś dobrego miejsca do ich huncenia dla 90+ RP.
Prosił bym o podanie linku ewentualnie napisanie nazwy jakiegoś miejsca.
Wersja do druku
Witam, chcę zacząć robić task na GS'Y i szukam jakiegoś dobrego miejsca do ich huncenia dla 90+ RP.
Prosił bym o podanie linku ewentualnie napisanie nazwy jakiegoś miejsca.
wyspa Ramoa http://www.tibia-wiki.net/wiki/Ramoa
trzeba robic jakieś questy żeby się tam dostać ?
na ramoa jest jeden giant spider....
lepiej cemetery quarter w yalahar
@AddiK
Z tego co mi się wydaje na wyspie ramoa, występuje 1-3 gs, ale mogę się mylić, ktoś mnie poprawi jeżeli się myle^^
Co do miejsca do huncenia to yalahar http://www.tibia-wiki.net/wiki/Dzielnica_cmentarna i myślę, że jeszcze forbidden lands pod tiquanda http://www.tibia-wiki.net/wiki/Forbidden_Lands
@edit
@Toxik przepraszam za zdublowanie postu, wysłałem pare chwil po Tobie, od siebie dorzucam forbidden lands ^
jedna z wysp goromy
forbidden lands
cemetery q w yala
a poh?
Przy obecnej ilości graczy online nie ma dobrego respa gsów. Wszystko wolno się respi i czekanie 10 minut na zabicie 10 gsów nie jest opłacalne.
Imo najlepiej byloby na maladzie :) z postmanem mozna dobre profity wyciagac ;)
no wiadomo, że Malada, oczywiście trzeba mieć questa, ale jak sobie powrzucasz water elementale do dziur (przynajmniej kiedyś tak się robiło) to jest masa gs i fajny profit na takim lvl
Ramoa to BB island i respi się tam dosłownie jeden gs
goroma/yalahar gs'y chyba dwie najlepsze miejscówki z gs'ami. :)
na goromie nawet nie ma gsów, taka najlepsza miejscowka
Goroma to jest właśnie ta wyspa, jeśli twierdzisz inaczej to prawdopodobnie jesteś jednym z debili dla których robienie questów to czytanie spoilerów i kopiowanie tego co trzeba napisać, a gówno wiedzą o świecie tibii
równie dobrze można by napisać, że tyrsung to okolnir, a folda to senja
Polecam ci GS Hole na forbidden lands, jak dobrze pobiegniesz, to bez behe, tylko trzeba uwazać na paraliż od camphrilli.
generalnie gsów jest tam ~20, do tego przyda ci się maczete/jakakolwiek broń na rozcicinanie pajęczyn.
miejscówka super, bo jest dużo miejsca do uciekania
dzięki wszystkim za odpowiedź. można zamknąć
Z odbiorem. To ty pierwszy przyczepiłeś się, gdy ja kogoś chciałem wyprowadzić z błędu, by pokazać jaki jesteś mądry a ja nie mam pojęcia o czym mówię, bym się ogarnął, choć absolutnie nie miałeś racji. Nie wiem kto tu nic nie wnosi do tematu. Ja przynajmniej poprawiłem nieprawdziwą informację.
Ja robie taska 104 ekiem w yalahar cmentary, przy okazji tez task na mutated baty zawsze tam jakies punkty sa, ale robie sobie kolko : 1 wieza wybijam baty pozniej 2 wieza, lece na te 2 na north pozniej zabijam 2-3 nightmary pod spodem i mam respa. Inaczej bedzie chyba ciezko o respawn tym ekiem wyciagam profit i przy okazji 180k/h prem stamina
malada ssie, wiecej tam WE niz gsow, i gsy wogole sie nie respia na pvp swiatach. Kiedys sie dalo WE do dziur to szlo tam expic, ale teraz? give up
tylko forbidden lands, ale wez fire buga do pajeczyn bo sie zaciupiesz na smierc rozwalajac pajeczyny
Malada/Poh , pozdrawiam
Ja taski na gsy robilem na ostatniej wyspie na goromie.
oczywiście że Goroma masz tam sporo gsów
ja tylko tam robiłem taska
oczywiście musisz quest zrobić
17:30 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Skuuty Emce. He was killed by a massive earth elemental.
Na Forbidden Lands gosc nie da rady. nie dojdzie do gs'ow. ja przed chwila poszedlem i o to efekt. nalurowalem za duzo. i trap. 140rp go down :c tam strasznie latwo pasc.
ej jak można paść 140 rp na tym skoro mi 116 ed prawie wgl to nie bije
od tego padlem. a bylem w trapie. 3te gowna 2beho i krzaczki:P mana nie nadarzala :D
Hmm..pomyslmy..nic?:) poprostu nie ogarnalem bo za duzo nalurowalem