No właśnie.
Jaki według Was jest najfajniejszy/najbardziej dopracowany etc. legendary skin ze wszystkich?
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_skin
Ankieta zaraz bedzie.
Wersja do druku
No właśnie.
Jaki według Was jest najfajniejszy/najbardziej dopracowany etc. legendary skin ze wszystkich?
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_skin
Ankieta zaraz bedzie.
zdecydowanie ALIEN INVADER HEIMERDINGER
Nie ma Ezreala w ankiecie a chyba narazie on prowadzi bo najbardziej rozbudowany, ale teraz pewnie już tylko takie będą wchodzić.
Kog'maw. Strzelanie fajerwerkami too strong.
Blood Lord Vladimir ftw, BROMACIA też nie jest zła :D
btw Alien Invader Heimerdinger, Annie in Wonderland, The Magnificent Twisted Fate, Firefighter Tristana, Red Baron Corki zostaną niedługo wycofane z sprzedaży, jak ktoś chce je kupić ma czas do 17 lipca :D
tylko brolaf
AJEM OŁPI? JUR MAM IS OŁPI ;_;
Nunu bot i brolaf :) śmiech nunu too stronk
The Magnificent Twisted Fate - tylko szkoda , ze nie ma zmienionego chociazby ulti :(
Astronaut Teemo
Demonblade Trynda jest wg. mnie najlepszy ;)
Strasznie podoba mi się Jego rage.
Galio, Tristana, Brolaf, Mundo. Niestety można zaznaczyć tylko jedną opcję, padło na Galio.
Przeciez brolaf poza kolorem i glosem nie ma nic zmienione, dlaczego to w ogole jest legendary? Taki glacial malphite, wszystkie skille inne i to nawet nie kolor tych skilli tylko zupelnie inny wyglad.
Dałem głos na brolafa, imo najlepszy legendary skin . Na 2 miejscu dał bym vlada ^^
Lion Dance Kog'Maw
fajerwerki op
teksty nunu bota op
Oczywiscie ze Legendary TF, ktoremu mieli zmieniac particle juz od poltorej roku (obiecywali na forum x razy) a teraz odchodzi do legacy skins ;d;d;da;sda;
Pierwszy legendary ktorego kupilem ;-;
Powie mi ktos co jest takiego fajnego w borlafie?Taki mundo ma zajebista teczuszke i bekowo wyglada a brolaf co?Koszulke?
Dźwięki, wyglad kasku, axow itp. Mundo ma teczuszke i jeden(?) glos zmieniony, a taki brolaf czy nunu wszystkie.
brolaf, lion dance kogmaw, mundo i tristana są fajne nawet, teemo też całkiem ok ale osobiście wole inne jego skiny
głos na koga bo lubie ad carry xd
i tak nic nie przebije Battle Bunny Riven *.*
Nie oszukujmy sie, ale trynda jest najlepiej zrobiony i gdyby nie był useless na rankedach to bym nim nakurwiał i z pewnością kupił tego skina.
A co kur** mają inne skórki poza wyglądem i głosem ?? Co u tryndy w skinie byś zmienił, żeby go wyróżniło od klasycznego skina ? Wyjebany argument ziomek.
Zaznaczyłem Trynde. Chociaż miałem wątpliwości co wybrać, trynde, cho, vlad czy brolaf. Sentyment do tryndy :3
@down no właśnie miszczu. Patrząc na trynde classic, a demonblade widać sporą różnice, poza samym wyglądem, jego aura jest kozacka, (można to porównać też do zmienionego wyglądu skilli, bo wyglądają inaczej[inne kolorki])
P.S o co Ci poszło, z tymi ku**ami ? Bawisz się Alfonsa ?
Astronaut Teemo
Aaaa, twoja stara
<3
trolaf for life
Legendarny skin Vladimira jest po prostu boski. Wygląda naprawdę dobrze nie tylko na grafice, ale też i podczas gry. :)
No teraz to Battlecast Prime Cho'Gath :D I BrolaF !
Ten nowy Cho zajebiście wygląda, jak już urośnie :D I skille też fajnie wyglądają. Szkoda, że taki drogi...
Dance Cho jest poprostu miazdzacy xD
Czyli cho jest teraz jedynym bohaterem który ma 2 legendarne skiny? Dziwne...
Blood lord Władziu