siemanko,
108 ED : ) dajcie jakieś propozycje expa solo powyżej 150k/h SOLO
Waste czy nie waste to mnie nie interesuje
Wersja do druku
siemanko,
108 ED : ) dajcie jakieś propozycje expa solo powyżej 150k/h SOLO
Waste czy nie waste to mnie nie interesuje
latałem na lizardach w tych skałach co dle na zao z sdkami
z premmy staminą miałem jakoś 300k/h+ i wychodziłem na lekki minus/0/lekki plus
myślę, że lizardy za tp z ava tez by były dobrym pomysłem
wyrmy drefia nie pamiętam dokładnie expa ale chyba jakoś powyżej 200k, prawie zawsze profit, czasami duży
ciężko za tp na lizardach z ava się ogólnie expi :S szczególnie jak są ludzie (to najmniejszy problem) i te zouguny zasrane ;p
coś więcej :P albo dajcie jakiś sposób na te zasrane lizardy z ava jak biegać O:
Lizardy z ava możesz bić pod skałkami z dlami. Łatwo się luruje, spoko exp. Ja z premium staminą do 400k/h na 130 edzie.
Nie największy waste, czasami profit.
Polecam.
Jak nie to wyrmy, dle - z frigo+gran frigo.
Bądź helle z ava, tylko bloker do tego potrzebny. Lub solo helle na powierzchni z frigo+gran frigo, tylko energy walle musisz kupić i je rzucić. Oczywiście jak już je bijesz to taska zabierz. Na lizardy też możesz.
dl'e fenrock(wavy + striki + rod - świetny exp, mlvl leci jak szalony, waste mniejszy niż z sd)
frosty z sd(mega exp, czasem nawet nie ma waste ;p)
souleathery z gfb
dl'e poi z ava
wyrmy na lb, na derfi
na ee na tym quescie z elementalami chyba też z gfb byś ponad 150k wyrobił no i super kasa.
lizardy na zao z ava ofc(ogarnij sobie gdzie się respią te zaguzony i poprostu je omijaj, ich tam jest bardzo mało na parnych polach), luruj tego ile się tylko da
miasteczko na muggy plains jak wolne... to ponad 150k/h, i to niekoniecznie z ava ciągle. 103 ms jak coś...
wyrmy gran frigo+frigo/czasem jak dużo to sd- PROFIT, dle dara/zao-zależy od szczęścia,Muggy plains ava/frigo/sd - 108 msem miałem tam z premmy 600k/h i profit,workery z thunderstorm, może quary z e wallami
Mógłbyś opisać jak expisz na muggy plains, że masz 600k/h i profit?
ja bym polecil jeszcze hellspawny na powierzchni z e-walami good exp i loot :)
Dle poi z sd - na Twoim lvlu miałem 600-650k/h, z tym, że waste 70-80k/lvl. Ale pisałeś, że waste się nie liczy :D
coś więcej z dobrym expem i profitem/0 ?
Już tyle propozycji dostałeś i jeszcze nie wybrałeś?:) Też za bardzo na Twój level nie ma wielkiego wyboru.
Więc wybieraj z tego co napisaliśmy ;).
kurde na tych lizardach ciężko z ava się to bije i nie lubię tego zbytnio ;s wyrmy drefia na premium staminie 250k/h skocze dzisiaj na te fenrock pierw bez ava obczaić resp tylko, że nie mam magma seta O:
@@
workery z thunderami ? gdzie O: (dokładniej bo wiem, że yalahar)
Lepiej zainwestuj w magma set, 2 dle mogą Cie połozyć.
Z workerami to za bardzo nie wiem, bo tam jeszcze nigdy nie biłem.
A masz wote porobione? = souleatery z gfb.
no właśnie nie mam tej misji co trzeba 4 osoby :S chociaż tam na soulach z gfb ile wyciągnę bez premium staminy ?