siema
wie ktos kiedy bedzie steam summersale? bo pamietam ze rok temu takie cos bylo i gry byly -50%, albo nawet -75%
Wersja do druku
siema
wie ktos kiedy bedzie steam summersale? bo pamietam ze rok temu takie cos bylo i gry byly -50%, albo nawet -75%
nie wiadomo nic oficjalnie, ale ludzie już się niecierpliwią (łącznie ze mną) :)
Takie głupie pytanko:
Mogę ściągnąć steam za darmo i potem kupować na nim gry czy muszę kupić najpierw jakąś gre z steamem ? :f
możesz lajtowo ściągnąć steama, założyć konto i grać w darmowe gry lub dema gier, używać czatu, oglądać trailery
kupić grę możesz kiedy chcesz :)
A to super dzięki za odpowiedz ;)
Codziennie są jakieś głupie plotki i przecieki ale najprawdopodobniej będzie to 12 lipca. Ewentualna data to jeszcze 5 , niby są tam ku temu jakieś przesłanki ale osobiście nastaw się na 12 , gdyż na forum steam jakiś developer bodajże nation reda napisał , że wyprzedaż odbędzie się 12 jednakże jego post został szybko usunięty.
I wystartowały!
Terraria - 2.49€
Portal 2 - 3.74€
Poker night at the inventory - 2.39€
The binding of isaac - 2.49€
Dungeon Defenders - 4,07€
Gta san andreas - 4.99€
KOTOR - 5.39€
Arma II Combined operations (podstawka + arrowhead) - 19.99€
Arma II arrowhead - 11.99€.
To tylko kilka pozycji ;d wyprzedaże są ogromne, a to dopiero pierwszy dzień.
Kupiłem przed chwilą terrarie bo dość tania a myślę jeszcze czy nie kupić tej army bo chcę zagrać w to DayZ.
To GTA San Andreas troche za drogie i tak jest one normalna cene miało 5 euro bo ostatnio chciałem kupić ale pewnie niedługo dadzą pakiet wszystkie gta za 8 euro jak ostatnio.
terraria niestety juz nie bedzie updatowana, a szkoda. ale jak nigdy nie grales to bedziesz mial co robic :P
@up. nie będzie oficjalnych update. Jest jednak Obsidian's Mod, nad którym wciąż pracują ;d w tej chwili dodaje ponad 100 nowych przedmiotów, nowe biomy, zwierzęta, przeciwników, zaklęcia i dużo więcej.
W ogóle zauważyłem, że Dungeons defender podrożał. Z rana i na starcie summer sale był za 4.07€, a teraz już ponad 5€ sobie liczą ;d Pamiętam podobną rzecz z Tdu2, gdzie przez 4 godziny sprzedawany był za 2.59€, a potem zmienili cenę na 9.99€.
Brzydko natomiast zagrali z saints row 3. Przed przeceną kosztował 19.99€, po przecenie -75% kosztuje 7.5€ (bo nagle jego zmieniła się cena z 19 na 29 ;d). W tej chwili głosuję na magicka -75%.
Cena SR3 wynosiła 29 euro, była inna promocja do 19 euro.
dungeons defenders bylo na przecenie przed summer salem, bylo jako "midweek madness" od wtorku do czwartku.
ja czekam na wieksze przeceny bioshocka i stalkera, gry ktore chce to mam, praktycznie wszystkie z valve, wszystkie na przecenie. oprocz cs 1.6 oczywiscie :D
Nie wiecie moze, czy arma spadnie ponizej tych -20%?
Nigdy czegos takiego nie bylo w czasie wyprzedazy. Szanse sa nikle, a sam liczylem na chociaz 50% :(.
po prostu nic nie wiadomo, bardzo możliwe że będzie większa przecena
jak nie to zostaje -25% za wersję steamową na stronie producenta (o czym chyba mało kto wie)
do kiedy dokładnei sa te przeceny ?
Szczerze mówiąc, to nic ciekawego nie ma w tej wyprzedaży, niektóre gry już mam, więc naprawdę nic ciekawego co bym mógł kupić, może ewentualnie Portal 2 bo ostatnio nie kupowałem i tylko tyle, reszta to nie warta :D
portala 2 polecam, jedna z najciekawszych gier w które grałem, dużo lepsza niż część pierwsza
a cena też świetna ;d
z ciekawszych i w miare tanich to moze alan wake, payday the heist, wh 40k space marine,the binding of isaac, the dust, portal 2 i bioshock 2 (mowie o obecnych przecenach, w momencie pisania posta)
chwalicie się coś? :P
http://img24.imageshack.us/img24/1205/sklepa.jpg
to wszystko kupione za cholernie dobre pieniądze, około 120 złotych (!)
do tego kupiłem DLC do Isaaca i Shoguna 2 za jakieś grosze
a, i planuję jeszcze kupić Drivera: San Francisco i obowiązkowo Armę : Combinated Operations
a wy?
Kupiłem jak na razie wszystkie części GTA za 7.5 euro
gratki, świetny deal, ja zapłaciłem dawno temu tyle samo za gta 4 + epizody
nieprzyzwoicie tanio wręcz, 30kilka złotych za wszystkie gta jakie wyszły na PC
a dzisiaj jest najlepszy dzień promocji dotychczas
crysis 2 za 4 dychy, fear 3 i driver (którego kupuję) za dwie, magicka za dychę, jeszcze cywilizacja piąta, splinter cell conviction, red orchestra 2 (mam i strasznie polecam jak ktoś się zastanawia), deus ex, insanely twisted shadow planet, limbo
ahhh, miazga
i jeszcze wczorajsze przeceny...
Wiedźmin za 9 zł zniszczył system. Dorwałem jeszcze dla siebie obie części bioshocka, torchlighta i portala 2 i zastanawiam się jeszcze nad deus exem i driverem. Aż zazdroszczę amerykanom płacenia w dolarach
Z dzis jeszcze ciekawa oferta na DD za 3 euro, ciekawa gra jak kogos nie odrzuci oprawa graficzna ;)
kupilem jak na razie JC2, zara kupie splintera cella, moze jeszcze drivera SF i magicke :)
@edit
bulletstorm za 4,99 :)
Kupiłem wczoraj portala 2 i L4D2 i w sumie mam pytanie o kilka gier, czy warto kupować. Oto one: Magicka, Dungeon Defenders(teraz w packu są jeszcze jakieś tam misje taniej), Bioshock 2, Bulletstorm. I ma ktoś do polecenia jakieś fajne strategie/logiczne/zręcznościowe itp. gry?:)
Magicka też jest spoko. Jeszcze warto np. Red Orchestre 2 za bodajże 4.69
mnie magicka i DD się nie podobają, w bioshocka nie grałem (w sumie troche wstyd) a bulletstorma w sumie polecam, ale nie jest tak epicki jak się na początku wydaje
strategie: R.U.S.E, Total War: Shogun 2, te mam, sprawdziłem, bardzo polecam. kupe ludzi gra też w Civilization V, ale nie próbowałem
logiczne: RUSH, oczywiście Portale, Critical Mass jw.
zręcznościowe: Dustforce, Super Meat Boy, AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome, inMomentum, Bit Trip Runner, Braid, Audiosurf jw.
a ja
http://img576.imageshack.us/img576/6770/sklepf.jpg
i chyba nic więcej nie będzie (poza armą ;])
Czyli ogólnie skusiłbym się na Rush, Critical mass, Magicka, może Inmomentum gdybym nie wybrał nic innego i może Audiosurf xd tylko lecieć do sklepu po psc.
Offtopowo: Jaka jest szansa na zawartość alko w krwi po wypiciu 2 piw i około 0,7 martini 15 godzin temu?xd
ja kupiłem tylko portal 2 (-75%), ale gra jest tak zajebista, że nie żałuję:)
#up
a czego tu żałować, grosze jak za tak świetną grę
a kupione cieszy dużo bardziej niż spiracone
yy :D jestem teraz na wakacjach, więc właściwie nie ma sensu teraz dodawać, i tak nie zagram tutaj
to jest raczej na wypadek, gdybym się rozmyślił, albo jakbym dostał bardzo dobrą ofertę zamiany za tę grę (miałem już takie akcje)
a co do twojej rozkminy, kurde, sam nie wiem
jedynym wyjściem jest kupienie wszystkiego :D bo i red ochestra jest epicka, i crysis, a i sama arma (nie wspominając o dayz;])
weź pod uwagę (jeśli nie wiesz), że w Audiosurfie 'grasz' swoją muzykę, normalnie wgrywasz swoje piosenki
btw straszna bieda, chciałem kupić już Combinated Operations na stronie producenta, i skończyła się przecena wakacyjna :x a było -25% za wersję steamową :c
#EDIT
popatrzcie na allegro co do Army :D:D:D:D
arma II CO za 14,99 YEAH :D
W koszyku bioshock pack, audiosurf, critical mass i rush, łącznie na 15 euro, do 23 mogę jeszcze coś wybrać, a nie wiem coooo! :<<<
jeszcze 5 godzin jest więc spokojnie, mam czas :D jak nie zdecyduję się na nic więcej to najwyżej kupię psc za 50 i za 20 i akurat wyjdzie koło 15 euro. BTW to jutro już nie będzie w ogóle promocji chyba :P
no nie będzie, dzisiaj się kończy ;p ja sobie kupiłem tylko stalker bundla