w tym temacie prosze zadawac pytania dotyczace mid lane i ogolnie gry (mechanika itp)
Wersja do druku
w tym temacie prosze zadawac pytania dotyczace mid lane i ogolnie gry (mechanika itp)
witam
najlepszy mid laner?
Karthus - safe pick/chujowy pick , kiedy go brać kiedy nie brać itd. wiem, że fizz go ostro kontruje ale co z innymi?
Jak tworzysz taki temat zapodaj jakie W:L normal ,serwer,elo ;d
#Topic
Build lee top ,masterki,z kim lee lose a z kim win ;d
runy na sorake/nunu pod support
anivia/cass/ahri imo.
ciezko jednoznacznie stweirdzic kto jest najlepszy, kazda z tych 3 postaci ma wszystko - dmg, cc, utility, zalezy od setupu i sytuacji, ahri ma imba mobilnosc, cass aoe stuna a anivia milion slowow
jeden z najsilniejszych casterow atm, tak na dobra sprawe to zeby karthusa skontrowac trzeba cos z popierdolonym burstem, przede wsyzstkim fizz, poza fizzem to leblanc, agresywna cassio i ezreal (ad) powinni byc go w stanie zabijac, zone'owac czy w jakikolwiek sposob odciagnac od farmy
a i jeszcze viktor, laser zabierajacy na 9lvlu pol hp najlepszy
jak oceniasz branda na midzie? czy latwo go skontrowac?
Czemu nie wymieniles swaina jako jednego z lepszych midow tell me panie i wladco
Czym carrować low elo (z 1100 do 1400 gdzieś) oprócz akali i sionem ad?
Jestem ekspertem - AMA
jakoś w to nie wierzę jakie screeny czy cuś a pozatym jak taki ekspert z ciebie proszę ci pokaż mi jak spadasz na 900 elo i wychodzisz z tego Piekła SAM/SAMA
zapomnialem o nim calkowicie, ostatnie buffy duzo pomogly i jest kurewsko silny, ale w setupie pod dwoch ap (kennen/vlad top) bo inaczej braknie magic dmg
sionem ad? chyba ap
na low elo dziala wsyzstko, ale jesli chcesz podbic to polecam stomperow typu leblanc czy fizz, wygrywasz lane i przy okazji gankujesz
daj mi konto to moze pogram jak bede miec ochote
nie musisz wierzyć, w sumie jakiś czas temu wszyscy pisali VIKTOR GUWNO a on udowodnił, że to całkiem mocny pick ;d
to ty siedzisz w gówno elo hell i Cie boli, że jest lepszy? XD
@arinori
tutaj chyba miały występować pytania na temat mechaniki gry lub gry na midzie nie na topie.
@topic
a kennen mid? opinia?
jak najbardziej ok, praktycznie niegankowalny ze wzgledu na krotki lane i lighting rusha, jedynyna roznica jest to ze przeciwko casterom nie dominuje lane tak bardzo jak przeciwko bruiserom
sion ad fajny jak chcesz sie pobawic na 900elo, tak poza tym to gowno
jak chcesz to daj passy na pw, jak bedzie mi sie chcialo to moze pogram
A kim Ty w ogóle jesteś aby AMA robić?
hahaa to ja nie wiem w jaką ty grę grasz że się dopiero teraz dowiedziałeś ze Viktor sooo op O.o
wystarczy od czasu do czasu pograć różnymi champami i sam się dowiesz co jest mocne a co nie, oraz streamy
proszę cię fest mi AMERYKĘ odkryłeś z tym viktorem hahahha że on udowodnił Polacy w lola tylko wku.... innych nic więcej jak Ruscy
z tego tematu będzie spam jak cholera proszę o zamknięcie, denerwują mnie ludzie co uważają się za pro a pewnie ledwo wylazł z elo hella wbił z 1700 elo i wielkie mi pro, pare regułek zna i jajajajaja
cassio kontruje branda
ok
ps
płacze jak widze te posty o elo hell, naprawde
jedyne elo hell w jakie jestem stanie uwierzyć to 2.2k-2.3k
boze co sie z tym torgiem dzieje tematy jakiegos lowboba trola z elo hell dobry ekspert
pozdrawiam
prosze o kontry na mordekasjer mid
wogule dobra beka ze cass kontruje branda
pewnie mniejszym zasiegiem czy moze zerowym burstem co
bo cass jezeli brand nie bedzie wchodzil w q jak zjebany to mu moze ojebac gale
w ogole cass najbardziej przeceniana postac w grze
ten syf kontruje tylko malphite mid w early, w late zajebiscie kituje i ma dobry dps ale to nie pasuje do kazdego compu
Uniwersalne runy na mid?
prosze doczytac co napisalem (agresywna cassio) czyli na 2-3 lvlu ded
co do kaisera to zeby go skołdrowac potrzeba junglera z bardzo silnymi early gankami (alistar, nautilus) i na mida postac z sustainem/mogaca pushowac lepiej/tak samo jak on, owardowanie jego wraithow i zabieranie ich/uniemozliwianie robienia ich rowniez bardzo pomaga, postaciami ktore powinny byc dobre na mordekaiser sa viktor, cassiopeia, anivia, vladimir
marki mpen
seale armor
glyphy mres
quinty ap
jak morde rucha vlada XD
a agresywna cass wyjebie sie od krepuw i pojebanego burstu branda o ktorym jak widac kazdy zapomnial bo nim nie grajom
e dobra nastempne pytanie
co kontruje WEIGAR
ech, ignoranci i debile nie maja zielonego pojecia o elicie tego forum ;!
https://i.imgur.com/leuIk.png
jeszcze za czasow gdy na euw gral, nei wiem czy teraz nie gra na eune~~
A tu juz poleglem, retard alert ;dddd
Ty mnie tu ZinC nie obrażaj, bo ja dobry gracz i wiem, że to Xal jest. Ale spójrzmy teraz na np. AMA GuardsmanBob'a. Konkretnie początek:
I Ty ZinC byłeś moderatorem? Nie każdy musi wiedzieć, że 'warmeq' to Xal czy też nawet znać Xala. Są jakieś zasady, wypadałoby się przedstawić na początek.Cytuj:
Hello Reddit,
A little introduction seems in order.
najchętniej zapytałbym boba o jego stomatologa
musiałem
Huh, widze ze znow na n tygodni 3/4 dzialu przeniesie sie do kolejnego tematu, kolejnego "eksperta".
Fiddle mid, czy to ma sens i jaki skill order?
PANIE EKSPERCIE, ponawiam pytanie bo nie moge wytrzymac bez odpowiedzi!!
co kontruje WEIGAR
jaki masz nick i gdzie teraz grasz
i czemu cie cisna unranked scruby
od większości takich pytań jest ten temat