Czy te privy wowa,padaja tak jak tibijskie otsy czy raczej nie?:P i jakie polecacie ? takie co duzo osob gra i jest yy serwerem pewnym :D
Wersja do druku
Czy te privy wowa,padaja tak jak tibijskie otsy czy raczej nie?:P i jakie polecacie ? takie co duzo osob gra i jest yy serwerem pewnym :D
W życiu bym nie polecił żadnego prywatnego servera. Poprostu nie i koniec. Pełno bugów, dzieciarni, polaczków, dc i wszystkiego innego co najgorsze, nawet na tych "najlepszych" privach.
http://wotlk.theatreofdreams.pl/
To taki jeden z porządniejszych privów na polskiej scenie :) Stoi już dosyć długi czas, od początków TBC. Jednak tak jak wspomnieli Panowie powyżej - wchodząc na priva nie masz żadnej pewności, że jutro obudzisz się i zobaczysz newsa na stronie zatytułowanego:
"To już jest koniec." bo po prostu z prywatów(prawnie) nie mogą mieć zysku właściciele.
Grałem długo na prywatach, a 2 tygodnie temu przeniosłem się na globala. Różnica jest OGROMNA.
wniosek jest prosty - prywaty jebią gównem
Ja z kolei poleciłbym dwa privy pierwszy to TBC stoi juz od 2008 roku Hellground a drugi to Sunwell [Wotlk] albo jak kolega wyżej wspomniał ToD tutaj masz do wyboru, a servera z cataclyzmem jeszcze nie znalazłem na tyle dobrego żeby na nim spokojnie pograc bez masy bugow
Najlepszy priv serwer na jakim gram to http://sunwell.pl/ polski serwer zero bugów,dc i noobostwa ;) dużo polaków można pogadać czy poszukać pomocy.
Mój nick Oligar
Horda
Zapraszam :)
Tod.sey.pl
mozliwosc wyboru 2.4.3 jak i 3.3.5 polecam, malo bugow- rzadko dc i sporo graczy.
gralem tam 2-3 lata, i nie narzekalem
na sunwellu jak gralem sporo bugow, dc itp.
Z mojej strony mogę polecić sunwell, grałem tam dość długo. Mało bugów, dużo ludzi online.
ToD na dzień dzisiejszy to chyba nr 1 jeżeli chodzi po polską scenę privów. Grałem tam chwilę (3-4 miesiące), ale wyniosłem się wraz z całą gildią na Atlantissa (po zamknięciu Nexusa). Gorąco polecam. ;)
Też zapraszam na ToDa, gram w ally, jak coś priv.
Ja juz niegram na privie ale jakby ktos chcial konto na hellgroundzie czy sunwellu moge odsprzedac za ccki na celescie lub itemki
arena-tournament.com
ostatnio(od roku) duzo hołoty ale na hracie sporo ogarow typu flyn drainer itp
polecam toda jak paru przedemna
Mila atmosfera na bugami pracuja jedyne lepsze na czym gralem to glob
jak TBC to tylko HELLGROUND a WOTLK to np. Sunwell
ja poczatkujacy w wowa jestem, ale polecali mi wlasnie hellgrounda.
Jeśli chcesz grać WotLK to polecam sunwell.pl grałem dość sporo czasu i nawet przyjemnie się gra. Nie mam oczywiście żadnego punktu odniesienia co do prawdziwych serwerów bo nie grałem na takowych.
Hellground też fajny, tylko tutaj ciśniesz do 70 lvla a nie tak jak na WOTLK do 80.
Tak samo.Tbc polecam HG ,a WOTLK to sunwell i ewentualnie jargames(strona-jargam.es).Troche duży exp bo 15 ale jak ktoś chce szybko nabić 80 i cisnąć pvp czy pośmigać icc to warto bo ilość bugów jest jak dla mnie mała i da sie przyjemnie pograć :)