Jak w nazwie, odpowiadam na pytania wszelakie
//dodam, że jest to temat opapiego - to najpierw on odpowiada, a wy możecie dopowiedzieć, nie na odwrót
Wersja do druku
Jak w nazwie, odpowiadam na pytania wszelakie
//dodam, że jest to temat opapiego - to najpierw on odpowiada, a wy możecie dopowiedzieć, nie na odwrót
http://torg.pl/showthread.php?389024...=1#post5788815
mc detected
ban
ile w sumie meczy rozegrales, zanim doszedles do tego poziomu grania?
@up
NO SHIT SHERLOCK
4.5k? cos takiego
@niemoralny to nie ja!!
bardzo przyjemne uczucie prosze pana, ale mam problem z friend listą!!
Ale dlaczego akurat eune, a nie euw?
serio cie dodaja ludzie? XD
jak gralem na h0rsie (przed transferem byl top 3 czy tam top2 ) to w sumie tez wyskakiwal spam
zwiesza ci sie komp? szuszej mowi ze na smurfie ma zawsze takiego laga jak sie loguje a na mainie bez problemu
ponieważ eune jest o wiele przyjemniejsze do gry, nie ma tyle retardów, trolli jest 0 ale east ma 2 wady
do okolo 1900 duzo polakuw i karaluchów, a na 2.2k+ długi queue time ale i tak polecam
@niemoralny wczoraj sie zalogowalem iamielm 30 invow do fl okolo xD
@@IDE SIE WYSRAĆ I OGOLIĆ, ODPOWIEM NA PYTANIA NIEZWŁOCZNIE JAK WRÓCE!!:-)
ale i tak ich nie będzie xD
jaka jest najlepsza i najbardziej op postac wg ciebie?
jax,olaf,ahri,blitz,cass, prawdopodobnie zbuffowany swain
co do ahri komentuje sytuacje z przed patcha
jaki jest najlepszy ap carry w grze i czemu nie gra pan w zadnym powaznym tem
Słyszałem że jest pan aspołecznym randomem z soloq, proszę o wypowiedź w tej sprawie.
Ludzie powiedzcie mi. To jest troll temat?
nie, chce pomóc polskiemu community league of legends w poprawie umiejętności!:)
nie moja wina, że niektórzy zadają mniej powazne pytania
mocny snowball ale banalny do skontrowania generalnie dobry na 4 pick, cos takiego
ale wymaga dosc sporego ogrania
lepiej atakowac ppm czy a + lpm co pan mysli? ile elo srednio dodaje druga metoda?
Jest szansa na granie w timie z szuszejem?
nie ma głupich odpowiedzi, są tylko głupie pytania
:)
Zdjęcie w avatarze zrobione było przed karierą w lolu czy po wbiciu top5 na eune?
Proszę Pana.
Ja mam pytanie ile czasu potrzeba, aby tak dobrze grać? Widziałem streamy kilkakrotnie i naprawdę jestem zszokowany farmą.. Na 15min gry na lini chyba 2miniony przepadły reszta wszystkie ładnie zfarmione, aż chce się posądzić Pana o haxy..
Druga sprawa jaką najcięższą grę udało się Panu wycarrować?
proszę pana czy to prawda, że zawsze po wygranym meczu wącha pan swoje stopy ?
prosze o nie pytanie o takie rzeczy!! to sprawa intymna:)
co to za skin ta japa na lewo ?
Jakieś przyzwolenie na trolling dali?xd
jaki trolling, to oni mnie trolluja
a mam pytanie czy proszę pana jest pan wierzący? bo słyszałem, że pan codziennie się modli do pana boga w ogrudku i to panu pomaga
to oszczerstwo, nie jestem wierzący, przynajmniej nie w katolicyzm :)
a dobrze prosze pana, przepraszam że jestem taki natrętny, ale mam jeszcze jedno pytanie dla pana
czy pan ma myszkę na kulkę czy bezkulkowcową? bardzo mnie to ciekawi
3,5k gier i nadal nie mogę wyjść z elo hell:> juz 1100 elo xD a było 900 jakieś propozycje :> za kazdym razem albo troll pick albo bot wtopa :>
naucz sie grać xD
w tym problem że ja zawsze w grach wychodze na plus bez lamerskiego ks
staty to nie wszystko czo
może i tak ale jak widze bota który wychodzi na mida z 2/6 to raczej staty to wszystko bo juz są tak nafedowani że tank to dla nich ap carry
ziomek spam sie robi, eot
http://iv.pl/images/24857147005856941437.jpg
mam nadzieje, że pomogłem
@panie down
tutaj
http://torg.pl/showthread.php?407896...zek-dla-nowych
Jest jakaś stronka gdzie mogę dowiedzieć się co oznaczają te posrane skróty xD? AP, OP, CC, AD, carry?
Grał pan wcześniej w dotę??
w tym problem ze wszystkie slabiaki uwazaja ze jak maja wynik 2/0 i 100 cs w 20 minucie to juz wystarczy zeby byc 2k elo i w ogole dlaczego oni przegrywaja jak zawsze wygrywaja swoja linie :(
@up
nie wiem czy jest stronka ale powiedz skroty jakie chcesz wiedziec to ci wytlumacze
opuszczenie linii
Ilu ludziom pomogłeś wyjść z elo chelo?
@down
Ciekawe ilu z nich spadło na swoje.
30~~
@edit wiekszosc