Hi
Jaki wg was jest #1 support? Mówimy o championach, a nie o graczach.
@down
Wiem, że każdy support zależy również od AD Carry, ale można pogdybać i wybrać tego "najlepszego" wg was :)
Wersja do druku
Hi
Jaki wg was jest #1 support? Mówimy o championach, a nie o graczach.
@down
Wiem, że każdy support zależy również od AD Carry, ale można pogdybać i wybrać tego "najlepszego" wg was :)
Wiesz to zalezy, kogo supportujesz :).
Ogolnie Janna wymiata ale nie do kazdego pasuje, i tez zalezy od enemy teamu :)
Moim zdaniem najlepsze to Leona i Sona gdzie dobrze użyte jej ulti potrafi wygrać tf ofc piszę o Sonie
Zagłosowałem na wszystko, bo każdy support jest dobry, tylko trzeba odpowiedniego ad carry dobrać ;_; A supportować można nie tylko tymi postaciami, np. leblanc fajny support z 2.2sec stunem i silence ;d
już minęły te czasy, gdy były najlepsze postacie, teraz są w miarę zbalansowane, ale jeśli o to chodzi to moim ulubionym supportem jest taric
Ali, janna, leona cc>all ; p
Nie bardzo rozumiem czym się kierowałeś wybierając championy w sondzie.
Jeśli już dałeś lux (lol) to równie dobrze mogłeś dać morgane, bo to są dwie prawie identyczne postacie.
Karma najlepsza, imo, blitza i Nidalee, lux, nunu, alistara bym wyrzucił bo to nie są suporty tylko ap i tanki więc nie sa supportami 0.o
Alistar nie jest supportem, ok, pojde nim na mida.
Dla mnie alistar number uno, tankowaty, fajne cc, a do tego moze latwo bronc carry w tfach.
teraz to już jest support annie lol, co nie zmienia faktu, że z 75% ad najlepiej idzie janna, a do tego robi od cholery w tf'ach, a juz taki taric nie bardzo ;d
imo Ali najlepszy, tanky, mnóstwo cc, sustain na lane, czyli wszystko co potrzeba <3
Janna oczywiście.
Stawiam na Janne ;)
Dla mnie zelazna trojca - Taric, Blitz, Alistar
alistar soraka janna nunu
alistar nie-jungla
back to the future
Blitz
Janna
Soraka
Leona
alistar dobre bot ganki heal tanky
leona op stuny
soraka op heal
janna dobre trade
czemu tu nie ma wymienionej anivi?
op
Oddalem głos na alistara ;d
Normalnie uwielbiam jak gram z nim na bocie ^^
Dla mnie numer 1
Alistair? jak juz to alistar
jak na moje to zilean, nidalee, lux, kayle to nie supporty, ale nvm.
zaglosowalem na janne i sone
jak gram blitzem to większość botów wygrana :) więc stawiam na blitza
@tulipan
zilean to nie support? serio?
mozna nim grac jako ap carry ale bardziej z niego support.
Wybrałem Alistara, Leone, Blitzcranka, ponieważ są to postacie pozwalające kierować przebiegiem gry.
Są w miarę tanky ale najważniejsza jest ich umiejętność autofocus (złap jakiegoś gościa łapą blitza, a gwarantuje, że team od razu rzuci na niego wszystko co ma[SoloQ]).