witam od wczoraj od zapisu serwera sa darmowe blessy a moje pytanie brzmi czy dostaje se wszystkie 5 blessow za darmo czy tylko 4 ktore sa dostepne dla ludzi bez pacc'a
Wersja do druku
witam od wczoraj od zapisu serwera sa darmowe blessy a moje pytanie brzmi czy dostaje se wszystkie 5 blessow za darmo czy tylko 4 ktore sa dostepne dla ludzi bez pacc'a
Wszystkie
A gdzie można je nabyć? Wszystkie w jednym miejscu czy normalnie trzeba biegać tylko sie za nie nie zapłaci tylko dostanie za darmo?
@edit
ok, już wiem, nie trzeba biegać i się za nie nie płaci, facce mogą zdobyć normlanie tylko cztery blessy.
@edit 2
sorka jednak wszystkie blessy dla facc również :D
Idziesz do byle jakiego temple np. w Thais. Piszesz hi>blessing. i masz blessy.
W kazdym temple wystarczy napisac hi/blessing
A z jakiej racji są darmowe blessy ?
Przez ataki DDoS i kicki. Cipsoft poki nie opanuje sytuacji, dal mozliwosc dostania darmowych blessow dla zminimalizowania straty w razie kicka.
czy ktoś wie moze na jaki czas będą obowiązywać te blessy? do konca problemu z ddosami czy wczesniej??
jak mam facc to wszystkie blessy kupie czy tylko 4 na facc?
WSZYSTKIE, nawet twist of fate
dokladnie, wszystkie 6 blessow niezaleznie od tego czy facc, czy pacc
ja sobie na kilku kontach wzialem, a bo czemu by nie :D
pomysl niezly, ale ta gra i tak upada xd
Jakbyście nie skumali to te blessy nie są na stałe.
Pokaz mi gdzie jest napisane, ze te blessy beda zabierane :) Jest napisane tylko, ze ta opcja(dostawanie blessow) bedzie do momentu, az uporaja sie z problemami.
koleś w temple uzywa bodajze slowa 'for a limited time' czy tam 'temporarily'
to znaczy ze przez okreslony czas te blessy bedzie dawac, a nie ze bedą trwać przez okreslony czas
Wlasnie gowno prawda. Z wypowiedzi priestow nie wynika to tak jednoznacznie. Mowi ze ochroni cie na jakis czas
Temu kolesiowi w temple chodzi na 100% o to, że przez jakiś czas będziesz mógł brać blessy za free od niego. Wątpię, że zabiorą Ci blessy...
IMHO to znaczy, że na jakiś czas.Cytuj:
17:09 Quentin: For a limited time, I will bestow all blessings including the twist of fate on you for free. Here you go - travel safely, child!
Żeby nie być gołosłownym tłumaczę tutaj:
0 translatoraCytuj:
Obdarzam Cię wszystkimi błogosławienstwami, w tym Twist of Fate za darmo, NA OKREŚLONY CZAS. Proszę bardzo - podróżuj bezpiecznie, moje dziecko!
To zabawne, że Cipsoft nie potrafi się uporać z atakami DDoS..
@top
Ja zrozumiałem, że NPC odpowiada -Przez ograniczony okres czasu, obdarzę Ciebie wszystkimi blessami w tym twist of fate za darmo. Proszę bardzo - podróżuj bezpiecznie, dziecko!
For a limited time, I will bestow all blessings including the twist of fate on you for free. Here you go - travel safely, child!
NA OKREŚLONY CZAS, obdarzam cię wszystkimi blessami, również twist of fate za darmo. Proszę bardzo - podróżuj bezpiecznie, dziecko.
@edit
Jeśli chciałby powiedzieć, że przez określony czas będzie dawał te blessy to mówiłbym For a limited time, I will be bestowing.
proszę Panie Ingliszu
Cytuj:
Originally posted by Mirade on 27.04.2012 17:12:31
>
> > I have a question: When you go to a temple NPC to
> get
> > all blessings, do you keep them even after those
> DDoS
> > attacks are over?
>
> Yes. If the option gets removed from the game again,
> you will still keep the blessings (until your next
> death, of course). Should you die while the option is
> still available ingame, just go to a temple NPC to
> receive the blessings again.
>
> Yours,
> Mirade
Chodzi o to że PRZEZ określony czas, Mirade potwierdziła
wystarczy czasem zajrzeć na forum tibia.com a nie przez 3 strony tematu się zastanawiać
Dla wszystkich którzy mają wątpliwości
Dopóki cipsoft się nie upora z atakami DDoS, każdy gracz może wielokrotnie pobierać komplet blessów (wszystkie blessy, nawet ten od eremo i twist of fate) w miejskiej świątyni (hi->blessings). Za jakiś czas usuną tę/tą możliwość i nie będzie można dłużej dostawać blessów ale blessy które macie nie zostaną wam odebrane, stracicie je dopiero kiedy padniecie (czyli tak jak zawsze)
#UP i 2UP
Sekundy ;p
#DOWN
npc dobrze mówi...
Co nie zmienia faktu, ze npc mowi o tym ze obdarzy mnie blessami na okreslony czas, pozdro dla ludzi z angielskim z polskich szkol.