Kto z was znalazl sie w tym zacnym gronie :D?
Ja 3 konta na redbocie i czysciutko, wszyscy znajomi z inferny tez na xenobocie i redbocie i nikt z nas nie ucierpial naszczescie xDD. A jak u was?
Wersja do druku
Kto z was znalazl sie w tym zacnym gronie :D?
Ja 3 konta na redbocie i czysciutko, wszyscy znajomi z inferny tez na xenobocie i redbocie i nikt z nas nie ucierpial naszczescie xDD. A jak u was?
czysto. tibia auto power.
Dużo coś kont zbanowanych. Widać wysyp nowych botów
Tibia Auto - używałem kilka dni i moje 1kk poszło się jebać.
4 konta bocone bbotem na żadnym bana nie mam jeszcze zapytam jednej osoby odnośnie 5 konta którym kiedyś bociłem ale pewnie też tam nie ma bana ;)
Boże, że Xeno nie zbanowali to już są jakieś jaja.
Blackd, Bmega - czysto wszystkie 12 kont
Jak dla mnie to wszystkich zasranych botterów powinni usuwać w pizdu. Naprawdę mogli by się też zajmować reportami bo widzę ,że gówno robią w tej sprawie.
O kurwa cóż za ironia losu xD
Moje główne konto:
Banishment: Account banished until deletion because of using unofficial software to play (Automatically detected)
Używałem tibiaauto raz (raz!) przez jakieś 2 godziny do skillowania, potem odszedłem od pc i bocik nie uciekł mi do pzta, poty zeszły i padłem, więcej na tym koncie bota nie używałem.
Drugie konto (też tibiaauto)
Knajt latał po swamp trollach dopóki mu się nie skończyła stamina, dosłownie 24/7
i nic, żadnego bana.
xD
Peszek, 500k poszło w dupę, trudno odrobi się, bardziej szkoda mi konta bo jest z 2004 roku czyli +2 do lansu.
Więc - Wszystko od nowa #139
@up
Gówno prawda, wolno - ale robią.
Ale jak można zrozumieć ich kretyńskie działania. Usuwając, nie banując na kilka dni sprawiają ze te 5000 tysięcy ludzi przestanie grać w tą Tibie. Dlaczego CipySoft nie dają banów na określony czas? Jakim trzeba być bezmózgiem aby co jakiś czas samemu wypierdalać ludzi którzy dają im pieniądze. No pytam się jakim? Jaka to mądrość, jaki sens ma to działanie. Czy może mi ktoś racjonalnie odpowiedzieć? Czy to, że zbanują te tysiące sprawi, że pojawią sie kolejne tysiące? Nie. Nie dziwmy się więc, że kiedyś w Tibie będzie grało 1000 osób. Zresztą już widać jak duża część ludzi gra teraz na OTSach.
No nic tylko pogratulować.
A nie rozumiesz, że w regulaminie masz jasno napisane, że nie można używać botów ?
Tak czy siak zarabiają + duża liczba graczy odeszła z powodów botów itp.
Największe zarobki mieli wtedy gdy były jakieś śmieszne Tibie Auto, Ng Boty i można sobie było po Elfach pobiegać, a nie na full afk skrypcie na jakiejś Banucie czy Inq.
Jakie kretyńskie działania?
W regulaminie masz jasno napisanie czym może skończy się używanie bota, grasz tak na własne ryzyko.
Ich zarobki - ich sprawa.
Zresztą wystarczy cofnąć się pare lat wstecz, gdy jeszcze za boty bany rozdawali gamemasterzy, zewsząd rozlegał się płacz, że cipsoft z nimi nic nie robi i nie można grać w spokoju, wszystkie servery przeludnione.
Teraz płacz bo spokojnie bocić nie można, konta usuwają i serwery puste.
Zdecydujcie się w końcu :\
W całej tej mojej wypowiedzi poruszyłem głównie temat sensu kasowania kont. Dlaczego ktoś kto używa Trade Talkera czy bota pomagającego przy skilowaniu ma od razu dostać delete = kończyć gre. Czy ban na jakiś czas nie byłby rozsądniejszy? Czy za kradzież człowiek jest od razu skazywany na śmierć? Zastanówcie się nad tym.
Poza tym jeżeli pare lat temu było tak źle to dlaczego grało po 50 tysięcy ludzi? Bo BOTy były i będą zawsze - tego nie da się wyeliminować. CipSoft usuwając konta walczy z wiatrakami, a do tego traci na tym wiele.
Blackd czyściutko :)
4 Konta Ibot+Tibiaredbot pro i jak zwykle nic^^
Redbot - 6 kont boconych, czysto. ^^
Dłuższa wypowiedź to dla Ciebie wypracowanie? Brawo za twoją biegłość w pisaniu postów. Widać jest ona idealna. Nie pasuje Ci, że wyraziłem dłuższą opinie na temat Cipsoftu? Po to jest to forum, po to powstał ten temat. Poza tym jeżeli nie chcesz odpowiadać na mój post czy po prostu on Ci sie nie podoba to nie rób tego i nie pisz jakże idiotycznych postów.
Z dozą ironi: Tobie nie zadawałem idiotycznych pytań, bo i tak wiem że nie byłbyś w stanie na nie odpowiedzieć ; ))
Ale o co ci kurwa chodzi?
Ja stwierdzilem fakt, ot zwykla odpowiedz na twoje pierwsze pytanie/stwierdzenie. Ty mi zaczynasz zadawac kolejne pytania ktore mnie zupelnie nie obchodza ani nie dotycza i oczekujesz dluzszej odpowiedzi?
Twoja opinia na temat cipsoftu zupelnie mnie nie obchodzi, a byla skierowana do mnie skoro cytujesz moja wypowiedz.
Z doza ironii (dwa 'i' na koncu, glabie) Przepraszam, zapomnialem ze chodze do podstawowki, nie znam swiata, zyje w bledzie, ogladam tvn i czytam super express.
Nie wiem o chuj ci chodzi.
mial ktos kerabota?
Ja używałem Kerabota do skilla, na szczęście nie na głównym acc czego skutkiem stało się dziś:
Banishment: Account banished until deletion because of using unofficial software to play (Automatically detected)
u mnie żadne konto nie zbanowane, używam bbota ;)
Bo w ciemno bym strzelał, że z tych wszystkich botów ten jest najmniej wykrywalny.
Jakieś noob acc które zdążyłem pobocić ze 2h redbotem deleted, a stare konto bocone bbotem nic
@edit
ma ktoś jeszcze stwierdzone przypadki bana za kera bota?
boce na bbocie main charem 344 rp i od 4 miesięcy żadnego bana, poza tym 3 knightów chodzi non-stop.
Pozdrawiam i do siego.
Mnie tylko zastanawia czy cipsoft naprawde nie radzi sobie z tymi botterami czy po prostu nie chce nic robic bo z nich dostaja kase itp... Jakos w innych grach potrafia poradzic sobie z botami/haxami bardzo szybko i sprawnie. A w tibii takich zjebow kilka tysiecy gra dzien w dzien od kilku lat a oni sie sraja i udaja ze cos robia. Niby raz na te pare miesiecy jest masowka, ale co z tego? To i tak same nub konta ktorymi te zjeby sobie kase farmia... Naprawde, nie wierze ze umozliwienie botowania jest az tak trudne lol
4 konta na TibiaAuto. Jedno polecialo z banem.
(info od mojego rl kumpla)
Ogólnie rzecz biorąc redbot pro - brak banów, tibia auto - było wiele przypadków bana, XenoBot - zdarzały się tutaj bany też, MageBot - najwiecej banów :) Jak z innymi nie wiem, ale moje argumenty oprate są tematami na forach z botami ww.
teraz za wykrycie bota jest ban czy od razu delete?
tibia auto jest banned
blackd tak samo
Red bot pro
xeno ????????
ibot
Kera ??
BBot
Są safe
tam gdzie ?? nie wiem nie bociłem az tak duzo
co do Ibota bociłem najwiencej stamina ponizej 14 i na 5 kontach nie ma bana czyli 100% safe polecam :)
Xeno i BBot nie są safe, znam paru ludzi, którzy dostali bany.
A tak w ogole to chcialbym pozdrowic wszystkich hejterow i lizodupow tego Kery :P Oczywiscie bez ofensywy do nikogo, powtarzam ze mnie ten spor na torgu w sprawie botow gowno obchodzi i raczej przygladam sie z boku, ale smieszy mnie to jak Kera napisal kiedys cos w stylu "redbot jest na 100% wykrywalny i przy najblizszej fali zobaczycie, ze mialem racje", po czym kilkanascie osob w kolko w kazdym temacie zaczela to samo powtarzac. A teraz, gdy przyszla fala banow to ZADEN znajomy za redbota nie dostal bana, na forum tez na kilkaset postow nikt nie powiedzial, ze ma bana. Kasują posty tak szybko? No tak, pewnie tak :( Ale nawet jesli to wystarczy mi masa randomowych osob, ktore bana nie dostaly, zeby poprostu zobaczyc, ze to nie takie gowno jak to kazdy tutaj bluzgal ;p
redbot na cracku z topicu na tym forum- czysto. a bylo bocone po 18 godzin
4 konta Kerabot
w tym jedno 24/7 i czysto ;)
redbot wydaje sie najpewniejszy narazie
popytam kilku osob i zadna z nich nie zna nikogo kto by polecial na redzie