siema wszystkim szukam jakiegoś serialu typu shameless US / skins
zna ktos cos dobrego?
Wersja do druku
siema wszystkim szukam jakiegoś serialu typu shameless US / skins
zna ktos cos dobrego?
californication
nie ogarniam tych twoich, ale...
jeśli chodzi o serial to moge polecić Mentalista, przebija House czy tam jakies Kryminalne zagadki...
Misfits, sugar rush, jeśli chodzi o podobieństwo do shameless i skinsów, nic więcej mi się nie kojarzy.
Breaking Bad - IMO najlepszy serial ever made. Połknąłem 4 sezony w tydzień.
Supernatural
How i Meet Ur Mother
Big bang theory
californication
gra o tron
walking dead
Weed
Dexter. Oprócz 3 <nudnego> sezonu serial jest wciagajacy;)
nie wymieniajcie fantastycznych gniotów ani kryminałów bo mnie to nie obchodzi, więc tak oglądałem wszystkie sezony weeds, californication oglądam w telewizji, dextery doktor housy wszystko wiedzący to nie mój klimat, a breaking bad oglądałem wyjebane ;D
więc czekam na jakieś propozycje może ktoś coś zna tylko nie piszcie byle czego żeby mieć posta
oglądałem:
breaking bad
breakout kings
weeds
shaemless US
skins
skins US
chłopaki z baraków
to z tych co mi się podobały ;D myślę że po tym można obczaić klimat który lubie xD
masz podobny gust serialowy do mnie więc różowe lata 70te powinny ci się spodobać jeden z moich ulubionych seriali ;)
http://iitv.info/rozowe-lata-70-te/
@down
jest stosunkowo nowy tylko nagrany taką techniką żeby trzymać klimat ;)
może i, ale jednak wolał bym coś nowszego :P
mam ten sam gust, wiec bede sledzil temat :D
pozatym nie wymieniles shameless UK, jezeli nie ogladales to to sobie obczaj :P
to moze nie ten klimat, ale tobie tez moze sie spodobac - pretty little liers albo lying game :P
shaemless uk dla mnie takie lipne trochę:)
Może Carnivale?
nie lubię filmów seriali typu mam moc lece ratować świat, nie kręci mnie coś takiego wole seriale bardziej realne, wiem ciężko znaleść coś dobrego bo śmietankę seriali obejrzałem już :D
Może Misfits, The O.C.?
No misfitsów polecam. Niby mają jakieś tam moce, ale strasznie na luzie zrobiony serial. Dobrzy ziomale imprezują zabijając czasem kogoś. fajne
Jeśli lubisz motocykle i akcje to polecam Sons of Anarchy. Serial mnie bardzo wciągnął.
Shameless uk jest zajebiste w chuj, 8 czy 9 sezonow po 15-20 odcinkow.
Opps, nie przeczytalem posta wyzej, ale shameless uk Ci sie wkreci po paru odcinkach, serio :D