szybkie pytanie - zamówiony zostaje conf key, dostaje go, zmieniam reca ale dane na koncie są na kogoś innego. Czy ten ktoś ma możliwość zamówienia drugiego confa i ponownej zmiany recka?
Wersja do druku
szybkie pytanie - zamówiony zostaje conf key, dostaje go, zmieniam reca ale dane na koncie są na kogoś innego. Czy ten ktoś ma możliwość zamówienia drugiego confa i ponownej zmiany recka?
Tak, na 100% ma możliwość. R-key zawsze przychodzi tam, na kogo są dane osobowe.
nie jestem pewien ale można zamówić confa raz na miesiąc podajże.
jeszcze jedno pytanie - na email przychodzi jakaś wiadomość o zamówieniu confa?
bump
Przychodzi na e-mail podany w zamówieniu. NIE musi to być ten sam e-mail do którego zarejestrowane jest konto.
następne pytanie - czy jeśli użyje się conf keya do wygenerowania nowego reca a na koncie zmieniono dane (tzn były już podane nowe ale nie minęło 30 dni) to jest to anulowane przez system czy jak? Bo miałem taką sytuację właśnie ale fizycznie jest to niemożliwe aby zrobił to ktoś bo trzeba by wbić na konto.
#
i tak teraz patrzę, że nawet e-mail nie przyszedł z info o anulowaniu oO
Pierwotny wlasciciel konta chyba zawsze jest w stanie je odzyskac.
#Dziki Pallek jesteś kretynem, poważnie :) Gdyby można było zamawiać codziennie confirmation key to każdy kto sprzedał postać mógłby sobie zamówić od razu nowy...
#top
Można zamawiać conf keya co miesiąc albo 1.5, nie jestem pewien. Dane na koncie są tylko potrzebne żeby Ci przyszedł conf na odpowiedni adres, mogą one się nawet zmieniać podczas gdy CIP wyśle Ci nowy, a list i tak przyjdzie na stary adres.
Sam jesteś kretynem, poważnie :)
a to czy ktoś kto sprzedaje Ci postać Cię nie oszuka przez to 30 dni zależy tylko i wyłącznie od niego.
Nawet jeśli jest jakieś ograniczenie dot. zamówien nowych confirmation key'ów (w co wątpie) to na pewno nie jest to jeden na 1.5 miesiąca tylko minimum 2 na miesiąc. // tested
dobra to jeszcze ostatnie pytanie:
zamawiam 2 confy:
pierwszy 14 dnia miesiąca a drugiego 23 dnia miesiąca, przychodzą w tej samej kolejności.
i teraz oba są ważne czy tylko ten późniejszy? czy użycie któregoś powoduje, że drugi przestaje działać czy coś?
Wątpię, aby ktoś był w stanie na to pytanie odpowiedzieć ze swojego doświadczenia, gdyż każdemu chyba szkoda pieniędzy aby to sprawdzić. Oba mają pewien termin ważności, więc wydaje mi się, że oba będą działać ale nie jestem w stanie tego zagwarantować.
@Down
Zanim napiszesz "bzdury", pokaż oficjalne źródło, bo równie dobrze ty mogłeś napisać bzdury.
Bzdury, nie trzeba żadnego doświadczenia. Kiedyś o tym czytałem i wyraźnie było, że jeżeli zamawiamy confa to ten poprzedni przestaje działać.
jedyne co ja wiem to, że conf jest ważny 60 dni od momentu zapłacenia ale nic więcej nie wyczytałem :<