Xat napisał
Ja was ludzie nie rozumiem serio, robicie z igły widły, każdy lubi inny typ muzyki, ja preferuje rap, w chuju mam zdanie o Bonusie bo nawija o życiu, nie wychował się w pięknym w domu z bentleyem na rancie i nie miał hajsu tylko sam zapierdalał żeby coś osiągnąć, hejtujcie dalej, mimo tego że słucham tylko raczej rapu mam szacunek do innych styli nawet do metalu którego nienawidzę, mimo to jest to nadal muzyka dla innych dobra dla innych dno. Więc ogarnijcie się a nie lecicie z takimi tekstami. Ja rozumiem że jarają was amerykańskie rapy, ale to jest polska tu nie ma z tego krocia, 50 cent? Snoop Dogg? Cała reszta? Wychowani na gettach... a teraz? Tu dom tam dom, na koncie miliony... dla porównania Molesta, Hemp Gru, CS, co myślicie że mają hajsu jak lodu pewnie z tego? No nie byłbym tego taki pewien bo większość idzie na studio i całą resztę. Sądzę że Ci co wychowali się na osiedlach gdzie się lata po ulicy i rozkwita wszędzie nienawiść zrozumieją mnie, a wy słuchajcie dalej Pussy Cat Dolls, Busta Rhymes, P. Diddiego i Justina.