Jak w temacie co myslicie o tym filmie?
Ja osobiscie planuje zobaczyc stary sklad 6 kwietnia bo premiara w angli bedzie, nie wiem jak u was.
Taki bonus (trailer):
Wersja do druku
Jak w temacie co myslicie o tym filmie?
Ja osobiscie planuje zobaczyc stary sklad 6 kwietnia bo premiara w angli bedzie, nie wiem jak u was.
Taki bonus (trailer):
Wygląda bardzo fajnie, nawiązuje do klimatu pierwszych trzech części. W Polsce premiera jest 13 kwietnia, zapewne ocenzurują niektóre sceny. Do kina na pewno się wybiorę, a w wakacje zobaczę wycięte sceny na DVD :P
Oglądałem jedynkę i wesele, które były nawet nawet, ale nie przepadam za filmami takiego typu. Widziałem też urywkami, nie wiem nawet którą część, gdzie to grali w rosyjską ruletkę z końskim nasieniem w naboju (żenua). Zastanawiam się, kogo to może śmieszyć. Ale ze względu na starą obsadę, pewnie ściągnę któregoś tam pięknego dnia i zapoznam się z jego fabułą
@UP
Czyli ominąłeś najlepszą część czyli drugą ;d 1 nawet była spoko, a 3 oglądałem, ze względu na Stiflera.
Oglądałem wszystkie części to też obejrzę
wg. mnie im dalsze części tym gorsze - poprostu mnie już zaczynają nudzić
Ściągnę przedpremierowo :)
Specjalnie udam się do kina :D
Próbowałem nawet ostatnio pooglądać pierwszą część ale się nie dało- tak gównianego filmu dawno nie widziałem.
Rozumiem, że gimnazjalistom może się podobać ale trzeba wyrastać z takich rzeczy.
i jest Lily Aldrin wiec obejrze ;)
To tylko świadczy o waszym poczuciu humoru. Jak wolicie siedzieć non-stop ze śmiertelnie poważnymi minami i śmiać się tylko z żartów o matematyce to ok, ale nie krytykujcie tych, którzy śmieją się z filmów tego typu. Do tego trzeba podejść odpowiednio, z nastawieniem się na śmiech, więcej śmiechu i jeszcze więcej śmiechu, a nie na niespotykaną i zawiłą fabułę pełną inteligentnych tekstów.
Sam się nie mogę doczekać, obejrzałem 1, 2 i Wesele i to jest takie trochę kultowe. Zresztą jak film z Seannem Williamem Scottem może nie być śmieszny :)
To z ruletką i końskim nasieniem to Beta House , o ile się nie mylę xd . Ściągnę jak będzie wersja na DVD ;d
Cóż jak kto woli, kwestia gustu, co nie zmienia faktu, że większość ludzi się z tych filmów śmieje bo podchodzą do nich z przymrużeniem oka, ten film nie ma nic innego w założeniu. To jest taki trochę "głupawy humor" (nie lubię tego określenia) w stylu Dude Where's My Car.
Ja bardzo chętnie zobacze nowe american pie.
Szczerze mówiąc wole taki rodzaj humoru niż ten pokazywany w filmach w stylu Jaś Fasola albo Szklanką po łapkach.
Widziałem wszystkie i na pewno obejrzę tą część, matka stiflera i ojciec jima w jednym pokoju :D
Właśnie wróciłem z kina i powiem wam, że 4 część postawił bym na równi z pozostałymi, dawno się tak nie uśmiałem Stifler wymiata w tym filmie jak zresztą w każdej części :D. Ogólnie były oklepane tematy (wszystko sie niby psuje, potem cudowna przemiana i wszystko jest ok), ale i tak z całego serca polecam bo warto iść.
hah bylem dzis w kinie polecam jest nawet wesoło sa ostre sceny takie jak byly dawniej, ale czasami jakby na siłe robione, ale ogolnie film super polecam kontynuacje
Chodzi o to że nie uznajemy części 4,5,6 bo są do dupy : / nie to co 1,2,3 gdzie są fajni aktorzy
A co do filmu to trzeba się do kina przejść
Film mega. Da rade poczuc klimat starego AP. Ani sie obejrzalem i byl koniec filmu.
Stifler mom's still ruchable
Film pozytywny , jak prawie wszystkie American Pie . Sporo smiechu , glupiego humoru (<3) i durnych akcji . Polecam , ale nie wiem czy warto bylo wydac az 2 dyszki ;d
Wczoraj byłem na premierze. Ta część jak dla mnie wydaje się być najlepsza, dla fanów American Pie mocno polecam. Trochę różni się od pozostałych, taka trochę dojrzalsza.
ma ktos moze napisy do tego?
Jest już w internecie czy opłaca się iść do kina ?
jest online z napisami: http://www.kinomaniak.tv/film/Americ...olwentow/50473 jakość nawet dobra jak na cam
Ile to ja czekałem na american pie ze starymi, zajebistymi postaciami.
Oz, stifler i baton - nie mogę się doczekać aż znów zobacze te mordy w akcji :D
Pierwsze trzy filmy z ich udziałem to klasyki ;d
dobry film ale liczylem na cos lepszego. Jak ojciec tego typa spierdalal z domu, to byla beke dobra ;d
haha najlepsze bylo to jak im sitfler nasral do piw i rozwalil skutery a potem tekst "no co, ochlapali nas" :D niezla beka
Film zajebisty. Dobra beka, jak w pierwszych czesciach.