Przegrzebałem trochę szukajkę i nic konkretnego nie znalazłem, więc oto zakładam sondę. Liczę przede wszystkim na info z jakiej przeglądarki korzystacie, a nie opinie która jest lepsza, lub gorsza ;)
Wersja do druku
Przegrzebałem trochę szukajkę i nic konkretnego nie znalazłem, więc oto zakładam sondę. Liczę przede wszystkim na info z jakiej przeglądarki korzystacie, a nie opinie która jest lepsza, lub gorsza ;)
Jeżeli zależy ci na szybkości tak jak mi wybierz Chrome. Firefox jest troszeczkę wolniejszy jednak za to jest bardziej bezpieczniejszą przeglądarką.
Opera nie przypadła mi jakoś do gustu.
chrome, ale safari imho goni dość, jednak otwieranie kart jako odrebnych okien na 7 wkurza, wiec nadal chrome ftw.
swoja drogą, nie rozumiem, jak można używać ff'a, przeca to teraz ma tyle samo dziur co stare ie (swoją drogą, najnowszy ie w miarę działa, i nie nazwałbym go najgorszą przeglądarką, prędzej ff'a)
Operka ; )
lecz czasami używam Chrome, powoli przyzwyczajam się do niego
SRWare Iron (na bazie Chrome'a)
chrome i opera mini. Btw planuje zmianę telefonu i ostatnio nie za bardzo sledze co tam nowego. Teraz mam nokie e 52 i boli brak flasha. Są teraz telefony w pełni obsługujące flasha ? Z tego co wiem to i phone daje radę ale tego nie mam zamiaru kupić we względu na koszt. Są jakieś przeglądarki na telefon z flashem ?
chrome przypadł mi do gustu swoim wyglądem, strasznie podoba mi się to, że na górze prawie nic nie ma, jest jakby czysty(prosty wygląd) oraz wygodnie się go używa.
firefox z przyzwyczajenia i tez dlatego, ze jest bezpieczny.
Opera, wczesniej uzywalem Chrome'a tylko ze czasem dziwnie mi sie zacinal itp, pomogla dopiero zmiana przegladarki a imho to akurat Opera jest druga najlepsza przegladarka na rynku
Opera/IE10/Chrome
Firefox a w zasadzie aurora, już na tym etapie rozwoju stabilność jest jak najbardziej wystarczająca, w zasadzie poza kilkoma dodatkowymi funkcjami nie widzę różnicy między aurorą a release
ale ten niebieski przycisk wygląda lepiej niż pomarańczowy
mozilla ftw
Chrome na kompie, Opera Mini na telefonie.
Tylko operę.
Używam Chrome, szczególnie ze względu na szybkość :)
W większości czasu chrome, lecz zdarza mi się też korzystać z FireFoxa.
testowalem po kolei przegladarki
ie to wiadomo porazka, potem FF, ale on muli kompa, potem Opera, ktora bodajze sie bugowala i teraz uzywam Google Chrome i szczerze polecam ;d
Opera zdecydowanie, czasem jeszcze Firefox.
netscape i trochę chrome ; p
używałem kiedyś firefoxa ale jest przeciętny :/
Oczywiście Google Chrome, Firefox zachowuje się u mnie dziwnie.
a mozna juz w chromie dawac haslo na zapamietane hasla ? importowac hasla etc?
Używam foxa. Opera cały czas miała jakieś problemy. Chrome zraził mnie do siebie, ale nie pamiętam czym. Safari miało problemy z wyświetlaniem stron.
Czy chodzi ci o możliwości synchronizacji?
To w Chromie synchronizuję się dosłownie wszystko, po formacie wystarczy się zalogować a Chrom jest identyczny jaki był wcześniej.
http://img855.imageshack.us/img855/2562/krom.png
Ale wg mnie lepszym rozwiązaniem jest LastPass, który działa zawsze i wszędzie ;d