Siemanko.
Potrzebuje serialu i unlock code do GTA IV, prosze o jakies rady lub odrazu o klucze
Mam orginalna wersje gry ale nie ma tam ksiazeczki ... Dajcie jakies rady ...
Wersja do druku
Siemanko.
Potrzebuje serialu i unlock code do GTA IV, prosze o jakies rady lub odrazu o klucze
Mam orginalna wersje gry ale nie ma tam ksiazeczki ... Dajcie jakies rady ...
wklej fotkę z oryginalną płytką i obok karteczką dla torg.pl, wtedy pomyślę jak ci pomóc
http://allegro.pl/gta-iv-4-eflc-auto...115657605.html
Mysle ze 2,49 mozesz doplacic do interesu jeszcze ;)
Załącznik 283435
Prosze, teraz mozesz mi pomóc ?
Sorki za brzydkie pismo, ale takie juz mam :)
ale ja nie toleruję piractwa :) więc jak kolega (któremu chwała za to że ma oryginała) chce żebym mu pomógł to musi się dostosować
#topic
do autora tematu- jeśli nie skorzystasz z opcji allegro którą ktoś tam zaproponował, to napisz tutaj a ja postaram się znaleźć dla Cb jakiś kod, ale nie obiecuję że będzie działał.
Nie skorzystam z opcji allegro ;)
Wole kod od Ciebie
W4C7T-KP2MX-44T6W-4CT4G-V7FWM
masz tutaj kod z mojej książeczki
Dzieki Kolego :) Chodzi
Ale znowu jest drugi problem ... wyskakuje taki o to błąd
RGSC.exe cannot start! RGSC (Rockstar Games Social Club) must be present and running for game to run.
+ ze bedzie mu sie zacinac gra ;] Tak jak mi mimo ze mam te same płyty;d
Wiecie jak to zaradzić ??
Kolega u gory dobrze mowi:) mam dobry komputer a gra sie zacina ... dalem nawet na low i dalej to samo
I kolego znalazlem cos takiego poczytaj sobie to moze cos Ci pomoze http://peb.pl/problemy-techniczne/52...problem-z.html
ja na procku 2x 2.66, 3 gb ram i hd6750 po wgraniu najnowszego patcha i stworzeniu commandline smigam na najwyzszych(tylko cienie na high), na poczatku ciela troche(bez patchy), ale tera dziala na 50 fps bez zadych zacinek, wiec jaki niby masz komputer?
down@
strzelam ze to amd, w takim razie wykrec go do chocby tego 3.0 i jakas roznice powinienes poczuc, bo karta nie jest taka zla(tylko wrzuc przez commandline na nia 1gb pamieci z ramu zeby tekstury nie znikaly).
2.1 x2 4gb ramu HD 5650
Noo przydalby sie jakis inny mniej skomplikowany sposob :)
No trzeba wgrac wszystkie dostepne patche.
Mi na poczatku gry tez caly czas lagowalo az w koncu sciagnelam patche i od razu lepiej ;)