-
Enemy Spotted - Antica ! Tango Down !
-
8 załącznik(ów)
-
Czemu mnie nie bylo wczoraj noo...
-
@Ciebie nigdy nie ma jak jesteś potrzebny ;d
http://i40.tinypic.com/1qh6cn.png
-
Noo..W końcu jakis Temat Hahah :))
GZ lvlkow tiannq ja tam ci respa zajme za niedługo jak pacc mi nowy dojdzie :)
-
" zamknięty przez osobę która nie była w teamie. "
fajnie wiedziec, to że aktualnie nie loguje, to nie znaczy ze nie jestem w teamie, jak mi sie zdaje :)).
-
Cytuj:
w00z napisał
" zamknięty przez osobę która nie była w teamie. "
fajnie wiedziec, to że aktualnie nie loguje, to nie znaczy ze nie jestem w teamie, jak mi sie zdaje :)).
od 3 dni pisze. Zacząłeś mnie olewać. Elo
@edit
Hsp.
http://img23.imageshack.us/img23/6721/54609972.png
http://img267.imageshack.us/img267/8171/50029604.png
http://img845.imageshack.us/img845/6697/89811297.png
-
#idiota na dole
113 ek , 199 ek , 150 ek , 204 ms dodatkowo na otwartej wiec miałem wielke szanse ; )
-
tak - pamietamy
Jironfray Jan 25 2012, 02:18:30 CET Killed at Level 92 by Dead skin mask, Nuj, Shirpis and Wrazchike Simaekzl Homchza.
-
Cytuj:
Szady napisał
tak - pamietamy
Jironfray Jan 25 2012, 02:18:30 CET Killed at Level 92 by Dead skin mask, Nuj, Shirpis and Wrazchike Simaekzl Homchza.
Sami byście mogli ;) gdyby nie płacz na trade - Biją nas na warach ;((((((((
Szadyzor Jan 25 2012, 01:58:09 CET Killed at Level 52 by Hellfire Boy, Majster Muzzy and Norten.
Dead skin mask Jan 25 2012, 02:09:31 CET Slain at Level 113 by Hellfire Boy, Jironfray, Majster Muzzy, Norten, Tandianill and Zaibatsu Shu.
-
Cytuj:
Szymciak2 napisał
Sami byście mogli ;) gdyby nie płacz na trade - Biją nas na warach ;((((((((
Szadyzor Jan 25 2012, 01:58:09 CET Killed at Level 52 by
Hellfire Boy, Majster Muzzy and Norten.
Dead skin mask Jan 25 2012, 02:09:31 CET Slain at Level 113 by
Hellfire Boy, Jironfray, Majster Muzzy, Norten, Tandianill and Zaibatsu Shu.
ale o czym Ty mowisz? pol antici? jedna osoba poszla Was zabic ktora ja poprosilem, druga przypadkowo sie tam znalazla, haha ;d no i dead skin. to, ze Wy siedziecie o 2-4 w nocy na VT i idziecie bic kazdego od nas to Wasza sprawa, nasi wola pospac a w dzien pograc.
nie pisalem nic na trade - albo pokaz logi albo zachowaj te komentarze dla siebie :)
no i po raz kolejny pro komanderze z heaxny - co z ta obiecana rozmowa z lenetem? czeka u nas na vt na rozmowe z szymciakiem ktory pomagal komandierowac mu - przyjmujesz zaproszenie czy pierdolisz glupoty o jakims lidowaniu zeby zakozaczyc? : - )
ide spac, wpadnijcie po mefka, arhe albo po kogos jeszcze XD
no i teraz tylko czekac az za dnia wyjdziecie na expa - te zolte czaszki ladnie wygladaja, pasuja szymaciak!
a tak wgl - do czego jest to w nazwie tematu 'TANGO DOWN' ?
-
Cytuj:
Szady napisał
ale o czym Ty mowisz? pol antici? jedna osoba poszla Was zabic ktora ja poprosilem, druga przypadkowo sie tam znalazla, haha ;d no i dead skin. to, ze Wy siedziecie o 2-4 w nocy na VT i idziecie bic kazdego od nas to Wasza sprawa, nasi wola pospac a w dzien pograc.
skoro w nocy spicie to powiedz mi jakim cudem jesteście online cale noce ? babcia wam passy wykradla i napierdala całymi nocami w tibii ?
Cytuj:
Szady napisał
nie pisalem nic na trade - albo pokaz logi albo zachowaj te komentarze dla siebie :)
chuj czy na trade czy nie latales jak idiota przed depo i krzyczales 'help pk' - ja pierdole
Cytuj:
Szady napisał
no i po raz kolejny pro komanderze z heaxny - co z ta obiecana rozmowa z lenetem? czeka u nas na vt na rozmowe z szymciakiem ktory pomagal komandierowac mu - przyjmujesz zaproszenie czy pierdolisz glupoty o jakims lidowaniu zeby zakozaczyc? : - )
to juz nie moja sprawa ;c
Cytuj:
Szady napisał
ide spac, wpadnijcie po mefka, arhe albo po kogos jeszcze XD
to wasze chlopaki spia w nocy czy mamy wpadac po ich babki ?
Cytuj:
Szady napisał
ino i teraz tylko czekac az za dnia wyjdziecie na expa - te zolte czaszki ladnie wygladaja, pasuja szymaciak!
zapraszamy cala al-kaide ; )
-
@Up makmej&szmyciaj
Normalnie jak dzieci sie tu wyklucacie, macie problem ogarnac ich gdy sa 100% online to w nocy jedziecie i robicie z siebie jezdzcow apokalipsy, ludzie to tylko kilka sklejonych ze soba pixeli a wy sie spinacie jak by krzywdzili wasza matke. Ogar 100pro
-
Cytuj:
elite126p napisał
Normalnie jak dzieci sie tu wyklucacie, macie problem ogarnac ich gdy sa 100% online to w nocy jedziecie i robicie z siebie jezdzcow apokalipsy, ludzie to tylko kilka sklejonych ze soba pixeli a wy sie spinacie jak by krzywdzili wasza matke. Ogar 100pro
Kiedy my jestesmy online w dzien i ich jest masa 20 osob sami sdkerzy nie bylo takiej sytulacji zeby jaki kolwiek z nich odpalil skulla na nas, wiec po co to pierdolenie?
-
Lekko chujowy ten temat, za dużo spiny chłopaki o marne pikselki. Skoro się deklarujecie robiąc temat to go prowadźcie, a nie tylko śmiecicie forum marny spinami, gl :D.
-
1 załącznik(ów)
Szady, nie zaśmiecaj nam tematu, masz swój, tam możesz się wyżalic że w przeciwieństwie do reszty ludzi z al kaidy siedzisz w nocy i padasz od nas ;]
tutaj zeby nie było że nie ma screena ;d z wczoraj rekordzik mały bez staminy :p
Załącznik 279174
-
-
Tak samo dojebany temat jak poprzedni, spina, spina,spina i jeszcze raz spina!
-
Licze na to że się "rozbudujecie" jak al-kaida i będzie można ogladać kozak ssy z wojny :P torg vs torg; O
-
-
Po maly zaczynaja robic akcje szkoda ze bez skull ale poczekamy zobaczymy :)
-
-
Czemu nie robisz jak ja padam? ; d
-
Bycze byczki & al kaida vs wy
i 2 zdjecia 1 trup ostroo :D
-
Dobrze, lejcie się, przynajmniej coś się dzieje :D
-
Byly 2 osoby jak dobrze widac 1 z Al-kaidy a 1 z Byczkow a ty juz robisz wielkie OB, japierdziu jakis ty chlopie ograniczony :D to ja nie chce wiedziec co sie z toba dzieje jak Draga ubijesz, pewnie klawiature ze szczescia mhm. Ale zwala z ciebie jest o cholera...
Btw czyzby ci wszyscy ludzie byli z wami ? Bo watpie, ten 170+ ek ponoc nie jest z wami, a widac tam w choja wiary zapewne max 1 osoba od was
-
Cytuj:
Szymciak2 napisał
bycze byczki & al kaida vs ENEMY SPOTTED?
HAHAHAHAHA, Ty jestes tak zalosny, ze to magia :D
najpierw spinasz w naszym temacie ze LIDOWALES NA HEXANIE WIEC WIESZ CO TO PVP - okazuje sie ze byles zwyklym smieciem ktory w nocy marzyl zeby cos lidowac.
tutaj piszesz ze al kaida z bykami vs wy? ja tam widze ciebie i hellfire a reszta to 180 + lvle, hahahahahahahahahahahaha :D
KOMPLEKSY KOMPLEKSY I JESZCZE RAZ KOMPLEKSY ! gramy 21 dni na antice a Wy ponad 2 miechy juz i jestesmy na tym samym poziomie - to pokazuje jacy jestescie marni :D polecam dalej wrzucac takie zdjecia i szukac spiny - dobrze na tym wyjdziesz.
bedziemy dodawac komenty zeby spamowac ten temat po to, zeby ludzie widzieli ze nie jest jak piszecie tylko na odwrot. piszecie do best gildii NMQ na serwie zawsze jak ktos na was pzta wbije bo sie boicie na fraga poskladac kogokolwiek, musicie o 2-3 w nocy wpadac po mnie jak expie na HAPPY HOUR bo w dzien sie ucze na sesje, albo o 4 jak skilluje jak mnie przy kompie nawet nie ma :D
boooze, nie wiedzialem ze jestes zdolny posunac sie do czegos tak zalosnego, hahahahaha :D
-
Czego Ty się po nim spodziewasz, behemothowi miał już do domu wpadać tylko nie dotarł, bo mu na busa szkoda.
-
ej Szady nie ciśnij go! on się stara, patrz zdjęcia wycina, nawet użytkownika premium kupił a ty po nim ciśniesz :( I dobrze :D
Fajny temat powodzenia dalej w padaniu elo :D
-
-
Jesli trapowanie jest dla ciebie PK, to nie chce wiedziec czym jest dla ciebie Openka...
Ale Gz zeby nie bylo
-
Cytuj:
elite126p napisał
Jesli trapowanie jest dla ciebie PK, to nie chce wiedziec czym jest dla ciebie Openka...
Ale Gz zeby nie bylo
Miałem was ignorować ale pytam się, gdzie napisałem COKOLWIEK O PK ?
-
198 ed & 144 ed & 122 ms vs 178 ek & 58 ed & 41 ed - vs czyli versus, na PL - przeciwko, to chyba oznacza PK miedzy tymi teamami a nie wzajemne trapowanie sie rofl
-
Cytuj:
198 ed & 144 ed & 122 ms vs 178 ek & 58 ed & 41 ed
i magiczne
Versus (łac. kontra) w skrócie vs, vs.
skoro wy kontra tamte typki to nie wiem? pojedynek w trapowaniu? ilości zabitych helli?
Gz lvla ;]
@up
wyprzedziłeś mnie WHY!
@down(hehe jak pasuje prawda?)
no to brawo za zwycięstwo :D
-
Cytuj:
Nenic napisał
i magiczne
Versus (łac. kontra) w skrócie vs, vs.
skoro wy kontra tamte typki to nie wiem? pojedynek w trapowaniu? ilości zabitych helli?
Gz lvla ;]
@up
wyprzedziłeś mnie WHY!
Otóż to, pojedynek w trapowaniu/lurowaniu - też istnieje coś takiego :)
-
To grubo sie tam dzieje, takie niby h-lvle ogary a bawia sie w wzajemne trapowanie - szok
-
-
Cytuj:
Szymciak2 napisał
[CENTER][B]Jedyne co mi się podoba w al-kaidzie to to że ludziom chce się wrzucać ssy :<
Za to u was wrzucasz chyba tylko Ty i jakis tam jeszcze ziomus. To powinien byc temat "Szymciak - Antica "Tango Down"!"
-
weźcie kurwa nie komentujcie ich tematu. oni się ogarnęli, nie wchodzą do naszego, a wy jak debile piszecie u nich. gz awansów
-
Dobra stary sie czepiasz ed/ms jeden chuj to ma duzo many malo hp i to wiec zamknij sie, lurowali nam moby a wyszlo ak ze sami na kozakow wyspali i koniec teamtu nie wiem po co to ciagniesz.
-
Panowie ale po co ta spinka po kablu? Jak chcecie wyjaśnić sprawę, kto jest lepszy, to walczcie ze sobą. Temat wam upadnie przez takie głupie spinki, lepiej ładujcie screeny :)
-
Cytuj:
avec napisał
Panowie ale po co ta spinka po kablu? Jak chcecie wyjaśnić sprawę, kto jest lepszy, to walczcie ze sobą. Temat wam upadnie przez takie głupie spinki, lepiej ładujcie screeny :)
Tylko chłopy muszą się wyładowywać w naszym temacie bo nawet w 10 swoja ekipa nie potrafią zabić 50 sorka od nas..
AL-KAIDA !
Jak widzicie nie wchodzimy już do waszego tematu i nie spamujemy w nim jak przyjeby wiec okażcie trochę szacunku i przestańcie się spinać przez kabel bo wielkiego chuja wam to da.
-
Dokldanie, my sie w waszym temacie nie udzielamy, a wy zaczynacie spinac u nas wiec zrobcie troche dbrego dla torga i nie udzielajcie sie tutaj.
-
Al-kaida zaczyna sie bic ale niestety nic im nie wychodzi nawet jesli ich jest 6 na nas dwoch to i tak ich wybijamy jak psow :(
a wszystko zaczelo sie od zabicia Tianqqu ; )
http://i44.tinypic.com/5kegbd.png\\
a pozniej troche zemsty ze strony Enemy; )
-
niezle niezle ;-D tez troche musze pograc a malo czasu ;s
-
Cytuj:
Magikk napisał
Dokldanie, my sie w waszym temacie nie udzielamy, a wy zaczynacie spinac u nas wiec zrobcie troche dbrego dla torga i nie udzielajcie sie tutaj.
Udzielaja sie tutaj od wczoraj, a ty pierdoliles glupoty w ich temacie przez prawie miesiac
-
Cytuj:
Wemster napisał
Udzielaja sie tutaj od wczoraj, a ty pierdoliles glupoty w ich temacie przez prawie miesiac
A 50 stron spamu w starym temacie to moje i Magika ? :)
-
Ej Lykasz ja ładnie komciam! bo są ładne fotki!
Gz Advanców! :D
Good temat :D
Ave JA :D
-
Cytuj:
makmej napisał
A 50 stron spamu w starym temacie to moje i Magika ? :)
obawiam się, że tak :/
btw dlaczego tak mało screenów?
-
Musze przyznac ze milo sie czyta wasz hejting! Oby tak dalej! :>