Możecie mi powiedzieć gdzie mogę zarobić 60 ed? Chodzi mi najbardziej o profit z niezłym expem. Mam 1cc w banku bo dzisiaj padłem. Jutro może zrobię banshee questa to trochę kaski wpadnie.
Wersja do druku
Możecie mi powiedzieć gdzie mogę zarobić 60 ed? Chodzi mi najbardziej o profit z niezłym expem. Mam 1cc w banku bo dzisiaj padłem. Jutro może zrobię banshee questa to trochę kaski wpadnie.
Taski na Mutated Raty i bijesz też Humany, zbierasz te fleshe itp, tam tylko profitujesz.
Dragi w Yalahar, to na tym levelu się powinno zwracać, w sumie to nie zawsze. W dżalahar Hero, ale wątpię że będą wolne. W Liberty Bay na Nightstalkerach i na Giant Spiderach z taskiem, tam byś miał profitowo...
@down
O cię... Kiedy to zmienili ?:P
W takim razie dolne poziomy Cyclopolis, ale tam raczej bad:|
Night+GS'y spróbuj, ale na mutated ratach masz 100% profit.
Taski na Ancienty, taski na Crystale.
Dragi Yala, Edron, Dara.
Tak samo jak nie zrobi taska na gsy bo ten jest od 90 lvla..
Od siebie polecam średni barb camp + postman = lootbag
Bić ze strików a jak sie lekko odbijesz to stoneshowerki i exp wzrośnie
djiny jeszcze opłacalne ?
@up
Również, jednak na greenach na +1 (w yalahar) nie da rady, pozostaje jedynie bić poziom 0.
Ja polecam Yalahar -> hero/necro jak się ma szczęście to można kilkadziesiąt k /h wyciągnąć w iteamach
Niby czemu nie da rady? Profesją magiczną to 2-3 strzały z ava i kaski leci multum, zarówno na niebieskich jak i zielonych djinnach. Tam zawsze się jest minimum na zero.
Jak ma się dobry mlvl, można też spróbować pohuncić kultystów z thunderstormów. Przy odrobinie szczęścia powinno się nieźle zarobić.
yala hero + necro
taski na m raty = profit
water elementale ph
nightstalkery lb
co Wy tak gadacie, ze zarobi na necro/hero w yalahar? nie gadajcie glupot, bo szanse ma 5% moze ze cos spadnie a tak to straci poty.
pan ktory powiedzial ze bedzie mail kilkadziesiat k/h to chyba w zyciu na rl tibii nie gral, na otsach moze faktycznie tak spadaja itemy, nawet czesciej...
wal dragi yalahar, na takim lvlu z samych dragow wyjdziesz fajnie na plusik a zawsze iles orchidow z tych arcanistow czy tam woce spadnie... od 33 lvla nie wyszedlem na - jeszcze tam.
Dragi yalahar, nawet jak nie ma botów to są zajęte.
Na necro/hero w 40% przypadków jest fart i profit, 20/30k loota można zrobić szybko zwłaszcza, że red poc teraz po 15k na non pvp.
Zdarza się, że na 100 smp spada c set i poc a czasami nic nie spadnie, tutaj wszystko od szczęścia zależy.
Ale oczywiście ludzie też tam biegają, co nie zmienia faktu że profit może być większy niż na dragonach, na których się wynosi max po 20k?
Próbowałem prawie wszystko co napisaliście i non stop waste;/ Kocham mojego farta...
watery z wędka.