No to Panowie i Panie głosujemy :)
Niech wygra najlepszy.
@EDIT
Zaznaczam, że wszelakie próby wyprowadzenia gry do wygranej przez znanych mi "noł-liferów" głosy ich będą anulowane;)
Wersja do druku
No to Panowie i Panie głosujemy :)
Niech wygra najlepszy.
@EDIT
Zaznaczam, że wszelakie próby wyprowadzenia gry do wygranej przez znanych mi "noł-liferów" głosy ich będą anulowane;)
Zagłosowane chociaż mogło by być więcej opcji.
Wybacz, ankieta max 18 opcji wyboru:)
ja proponuje silkroada na prywatnym serwerze bo na globalu gra nie ma najmniejszego sensu
SWTORa kupować, a nie w jakieś guwno gracie.
ehh CSS'a nie dodales :D
@down aaa MMORPG, to sorry xD
CSS to MMORPG?:o. Wszystko w ankniecie jest MMORPG oprócz Fify którą wsadziłem przez przypadek;x
Tak na marginesie , nie potrzebnie dodałeś Tibie. Zagłosowałem na Lineage'a 2.
gdyby FlyFF mi chodził to by było na niego, a tak to Dekaron ;d
LINEAGE2 na offie bo jest FREE!!! ponoc tak to zrobili ze nie trzeba tyle grindzić ;)
Zdziwilem sie, ze zostala dodana malo znana Shaiya. Wlasnie na nia zaglosowalem. Fajnie sie kiedys gralo...
#up
Ja ją zaproponowałem, ale wiem ze i tak nie wygra dlatego zaglosowalem na Silkroada
Ja bym zagral w WoWa->sunwell najbardziej ogarniety priv z jakim kolwiek progressem administracji.
League Of Legends?
Po co w sumie dodawaliście Tibie skoro już jest team na Antice?
Ja bym w wowa pograł ale nie mam kasy ;D
dziwne że najwięcej osób zagłosowało na tibię, ale może to nie głupi pomysł skoro już neobota niema.
Ja bym chłopaki pograł w tibie ;d tylko wszyscy by musieli zagrać, a nie że sie zapisze 20 osób a 3 będą grały.
Demokratyczne głosowanie, ale irytuje mnie ze pare głosów oddanych na Tibie to znani mi "noł-liferzy":) I chyba te głosy nie będą uznane ale to 2-3 glosy
Może Arcania, Galana?
Znowu Tibia? Dużo już było tych teamów :d
To tibie ignorujemy i gramy w Lineage XD
Powiedz to 25 osobom, które na Tibie zagłosowały :)
Jak pamietam to szukamy cos do pogrania na krotszy okres czasu. Co wy chcecie zrobic na rl tibii wtedy? Chyba, ze na otsy, ale jakos lipa.
Może grajmy na multi w Osu! ?
tu nikt nie gra w tibie,lol
fifa 12 :/
Już dziś wszystko będzie wiadome:)
nie wiem kto dal w ankiecie tibie na forum o tibii, jak ktos chce pograc to niech wejdzie w dzial o tibii i bedzie sobie gral.
#up
Dokladnie. Wystarczy wejsc w jakis temat i dolaczyc do innych , albo tam zrobic temat o searchu teamu i grac a nie paskudzić nam ten temat
#down
Od kiedy Lol to mmorpg?
a gdzie jest liga legend?
Też byłbym za wowem, tylko że na Todzie, choć jak będzie dużo torga na bugwell to też mogę.
@down Ściągałem wowa jak miałem neta 1mb