Święta Święta i po. Ale dla torga święta wcale się nie kończą, wręcz przeciwnie.
Wczoraj zmieniliśmy domenę, teraz czas na nową inicjatywę: koncert życzeń. Chodzi mianowicie o to, że może Wam się to nie mieści w głowie, ale pracuję (seriously!) i nie mam czasu na przegrzebywanie się przez forum, żeby sprawdzić co by tu można ulepszyć. A zmiany wprowadzać trzeba - to jasne (skoro już nawet z Tibią powoli się rozstajemy).
Dlatego też moja propozycja jest taka, żeby w tym temacie zebrać wszystkie propozycje modyfikacji, zmian, wniosków, skarg i pytań o co chodzi oraz wybrać z nich jeden (sztuk jeden), który kadra uzna za najbardziej sensowny, przyszłościowy i fajny. Wtedy w miarę wolnego czasu będę działał w tym kierunku.
A żeby nie było, że administracja tylko wymaga, to zacznę od siebie.
Proponuję:
- zrobienie nowego, nietibijskiego stylu forum
- zakupienie tzw. "vb mobile suite" - zestawu dzięki któremu forum będzie miało swoją aplikację na iOS i Androida.
- wprowadzenie działów premium - takich autorskich kącików, gdzie eksperci z danej dziedziny publikowaliby regularnie swoje artykuły.
(to nie są moje autorskie propozycje, po prostu spodobały mi się)
UWAGA: w tym temacie piszemy same propozycje - nie komentujemy propozycji sąsiadów. Proszę moderatorów o usuwanie spamu.
PS.
A dla ludzi, którym los torga leży na sercu (podobno są i tacy) mam też i mniej radosną nowinę - w związku z failem przenosin na nowy serwer jesteśmy dość zauważalnie pod kreską. Trzeba też wykombinować jak to zmienić (a jak wybierzemy sobie jakieś kosztowne propozycje to także skąd wziąć na nie pieniądze).