Gra ktoś może w to? Samemu już nudno grać lepiej by było zagrać z kimś z torga ewentualnie klanowo. Mój nick to MatiKilluje kd 0.98
Jak coś pw
Wersja do druku
Gra ktoś może w to? Samemu już nudno grać lepiej by było zagrać z kimś z torga ewentualnie klanowo. Mój nick to MatiKilluje kd 0.98
Jak coś pw
tam dalej jest tak ze w kazdej grze znajdzie sie cziter?
Podpinam się do pytania przedmówcy bo zastanawiałem się nad powrotem do tej gry :)
kiedys gralem dlugo nawet, chyba 20 lvl maielm.
odszedlem gdy pojawilo sie tyle cziterow po za tym ten sklep odrzuca...
A gra ktoś teraz ?
btw : jeśli ktoś ma konto i nie gra z chęcią je przyjme ;)
Teoretycznie gra się fajnie, ale odkąd wprowadzili t coś "Elite moderator" to gra odpycha. Zabijesz takiego 2x pod rząd i cię wywala.. Pobrałem, pograłem 10 minut. Na 6 meczy dostałem 5 kicków i przestałem grać. Nie zniechęcam nikogo, ale ostrzegam.
@Czitów jest mniej niż wtedy, ale elitki to rekompensują.
ja chciałem w to pograć jednak po skończeniu rozgrywki nie dostaje expa ani nie mogę innego okna otworzyc niż te ze statystykami, może wiecie o co chodzi?
@1up
Wiem dlatego najlepiej wbijać na roomy bez elite m jest ich dużo
@uup
Musiałeś mieć dużego laga lub kicka bardzo rzadko też mi się tak dzieje ;x
Kurwa jeśli nie ma cie pojęcia to się nie wypowiadajcie bo gram już w to od 3 lat to prawda 2 lata temu była masa botów ale teraz jest ich dużo mniej i są odrazu banowani. Chyba że gracie na tych pokojach dla rekrutów do jakiejś tam rangi to tak tam może być dużo "czitów"
Masa cziterów?
W MW3/BF3/BC3 albo chociażby BF2 przypadki cziterów były epizodyczne. Wiadomo że sie zdarzały ale PB swoje robi.
Więc jakakolwiek gra używająca PB jest o lata świetlne ponad tym śmiesznym czymś z CA.
A co do Combat Arms no to wiecie...
Nie należy tej gry traktować poważnie. Grałem w to dość długo. Skakałem miedzy dwoma skrajnościami:
1. Zwykłe serwery, dla wszystkich- hax na haxie, ludzie na ghost mode zabijający nożem ze spawnu itp.
2. Serwery te lepsze, z wymaganym ratio i lvlem- ludzie w tych super strojach i nad broniami <jakieś granatniki, działka obrotowe itp>.
A jaki koniec tej historii? Miałem dość spory lvl <pomarańczowa kreska>, ale z niewyjaśnionych przyczyn dostałem bana <moze im sie nie podobało że nie kupiłem nic ze sklepu? Tego nie wiem>.
Jaki z tego morał? Gry które zawierają mikropłatności dające jakąkolwiek przewagę nie są warte NIC. Albo sie płaci, albo jest sie mięsem armatnim.
I nie piszcie głupot ze jest inaczej, bo akurat W Combat Arms sklep to istna paranoja, i daję tak nadludzka przewagę że jest to niepojęte.
Także wszelkie Combat Armsy, Bf Heroes, Bf play4free, Warrocki itp itd to zabawa tylko na chwile, nic wiecej.
Taki maly odkop, bo widze ze temat podupada a gram w to juz jakis czas i fajnie by bylo z kims z torga pograc ;)
btw, ma ktos moze Black HiSec Key do giftniecia? Pilnie potrzebuje :/
za godzinke mi sie sciagnie to mozemy pograc
Właśnie miałem pisać czy ktoś gra ;d
aktualny stan
~.ODŚWIEŻAM~.
Gra ktoś z TORGA ? :)
Wyglada na to, ze tylko my ;d
MatiKilluje, dalbys rade giftnac jakas snajpere albo p90 na dluzej? Bo nie mam nic siana a z m16 to wiesz jaka jest gra...;)
Teraz nie bardzo bo wydałem 90 k na skrzynki po 4h wszystko ;d a chyba nie da rady giftnac czegos z invetory ;/
jeszcze ja gram ostro ;d
tylko trochę nudzi mi się już, ponieważ cały czas są te same mapy, lipa troche
Moze sie kiedys cos ustawimy na jakies Fireteamy zeby podexpic?^^
aha, mam pytanko da sie jakos zdobyc Black HiSec Keye, oprocz kupywania za NXy?:/
albo moze chce ktos kupic 37 rookstyera za sms? :D
No może się ustawić na jakąś gre one man army w kilku ;d fire teamy pod expa nie są znowu tak dobre najbardziej opłaca sie QR lub Elimination na death room/junkle flea.
Jak coś to pisać do MatiKilluje ;)
Dziwki, wino i pianino ;) Świeżo wbity CSM ;P Zachęcam do gry !
Witaam ;)
NOWY FIRETEAM !
W update nexon wprowadził nowy rodzaj fireteamu. Jest on dość łatwy, szybko się go robi nawet na extreme w dodatku dużo osób ma respawn tokeny z daily jobsow.
Za przejście dostajesz
Normal - Black Hisec Key
Hard - 3 Respawn Token
Extreme - Transport Locker
Nagrody zostaną wysłane 6 lutego.
Zachęcam wszystkich do grania ;) Można nawet wbić na chwile porobić daily jobsy czasami naprawdę warto ! Jak coś pisać do MatiKilluje
@ zdjęcia z "bossa"
a skad takie info o nagrodach?
Przeszedlem wczoraj Nemexisa na extreme i dostalem tylko Gold Ninjitsu?
Polecam czytać strony Nexonu oraz np polskie forum combatarms.pl
Nagrode dostaniesz 6 lutego.
no tak, po tym co napisales poszukalem troche na tym forum i co nieco znalazlem.
Dobrze ze od razu extreme skonczylem, bo liczy sie nagroda za pierwsza gre, nie?
Druga sprawa, o co chodzi z tym giftowanie do permament? Bo widze ze duzo osob pisze zeby giftowac im np. miny 1/30/90 bo brakuje im tyle i tyle do permament?
Ile tak trzeba nazbierac zeby bylo perm?
Jeszcze gorąca ;d !
Grajcie :D Już nie wiele do wymarzonej rangi ;p
grałem w to range mam capitan1, już nie gram ale kiedyś to się nolifowało, postać stoi pusta wiekszość z klanu przestala grac/podostawali bana za nic, ja sie na MW2 i MW3 przerzucilem
ale tak napisze kd mam 1.80 z tego co pamietam i nick SvardDar(ruska flaga z eventu)
Załącznik 282341
Tak na rozruszanie tematu ;)
Załącznik 283363
No to znowu tak na odswiezenie. Co jest ? Nikt juz nie gra ?
Mi narazie się nie chce, czekam aż będą nowe daily jobsy lub jakiś ciekawy event
Gra już się ściąga.
Powoli znów zaczynam pogrywać xD Stan, jak widać dużo exp/gold + więc będzie dobrze ;P
eh kiedyś w to też pykałem że aż miło : DD trochę mniejszy rank od ciebie heh kilka tygodni temu chciałem powrócić do CA ale obawiam się ciągle o te hacki =d naprawdę potrafią popsuć dobrą zabawę : ( ale widzę że teraz fajne FireTeamy porobili ; P
a np. OMA dobrze jest nauczyć się na pamięć gdzie po kolei się respisz pomaga ! =p
Znów wróciłem do gry i pozytywnie zaskoczyło mnie to że jest znacznie mniej hackerów niż miesiąc temu ;)
trafiłem super elite modka na 1 dzień więc jutro można coś pograć :)
jak coś pisać do Matikilluje
Odświeżam ! Lvl wbity po długiej przerwie.
http://i45.tinypic.com/2qk5xfc.gif
Siemka grałem kiedyś w combata miałem około 25-30 lvl coś koło tego ale sprzedałem swoje konto.
Teraz chciałem wrócić no i wszystko by było okej gdyby nie te płaczki "hacker" "vote for him" aktualnie mam chyba 5 lvl i ratio około na jednym koncie 1,6 a na drugim 1,2
Może ma ktoś jakieś konto z wyższym lvl i jest mu nie potrzebne ? Bo denerwuje mnie brak broni i te płaczki na moim lvl.
Tzn jak chcesz to mogę ci pożyczyć konto na którym mam 160k golda, csm4 tylko że pewnie ja nim będę chciał grać w przyszłości :f
To podziękuje jak chcesz później grać to nie ma problemu ;)
Widocznie musze sam powoli wbijać te lvl ;d
ale Ci ludzie są tępi wchodzą w te miny jak debile ;d
A mam pytanko takie jeszcze bo jak ktoś rzuca flame albo gas to mój ekran robi się czarny ;/ i nic nie widze moge biegać i wgl ale nic nie widze oprócz swojego hp i ammo. Wsumie jest to cos takiego podobnego do flasha tylko że mam czarny ekran można na to coś zaradzić?
tak od jakiegoś lvla możesz kupić maske przeciwgazową ;d
Ale czy to jest normalne że jak widzę ten pomaranczowy i fioletowy gaz to ekran mi się robi czarny ?
kiedys jak grałem to poprostu sie plalilem i wgl ale teraz to nei dosc ze sie pale dusze to jeszcze nic nie widze na ekranie to normalne ?
hmm nie wiem dawno nie widziałem gazów ale jest taki gaz dzięki któremu masz zamazany ekran i praktycznie nic nie widzisz (chyba że masz maskę)
Jeszcze tylko jeden lvl do upragnionej rangi :D
http://i48.tinypic.com/noewi9.jpg
Tzn ogólnie to jest flame ten co Cie pali i ten fioletowy co Cie dusi wczesniej normalnie zabieral hp ale widzialem wszystko a teraz taka niespodzianka i nie wiem czy to normalne ;/
o takie coś mi się dzieje jak sie pale albo jestem w duszacym gazie
http://iv.pl/images/44753885159553793563.png
Odświeżam
Jeśli ktoś jest zainteresowany to bardzo fajna bron g36e jest do kupienia na perma za 80k :)
Ja wracam do gry, widzę że pojawiło się dużo nowych graczy, kilka nowych map i ogólnie jakoś tak ciągnie spowrotem ;)
~~~~ODŚWIEŻAM~~~~
Zapraszam wszystkich do grania, nexon w końcu porządnie zaczął reklamować combata. Przybyło na prawdę dużo graczy, jest już go4ca z euro do wygrania.
Powstają nowe mapy, są ciekawe dailby jobsy i eventy. Aktualnie jest dość fajny event z bingo:
http://i49.tinypic.com/ka4d2q.jpg
Nowy dzień, więc zaraz będę robił dzisiejsze daily jobsy, jeśli ktoś by chciał je porobić ze mną to pisać, to pogramy na różnych mapach.
Jeśli ktoś jeszcze się nie zdecydował na grę, to polecam ściągnąć oraz zarejestrować się, teraz na start dostaję się dość dużo kasy i paczki z broniami.
<oficjalna strona>