Tak jak w temacie w jakie sieci najkorzystniej wziąć abonament do 139 zł chodzi mi o jak najlepszy telefon
Wersja do druku
Tak jak w temacie w jakie sieci najkorzystniej wziąć abonament do 139 zł chodzi mi o jak najlepszy telefon
masz kurwa cenzorka na google ? Za trudna dla ciebie analiza ofert operatora ? Skąd ktos ma wiedzieć co znaczy dla ciebie dobry telefon? Cena czy kurwa co.
chodzi mi o jakiegoś dobrego smartphone a że się na tym za bardzo nie znam więc zgłosiłem się tutaj??
może nam powiesz coś więcej?
gdzie masz najwiecej znajomych?
firma czy prywatnie?
dokładasz na telefon?
czego oczekujesz od telefonu?
czy będziesz dużo korzystał z internetu?
Jeśli firma to polecam Orange. Jeśli smartfon to potrzebuje internetu - w orange dla firm są pakiety. Większość jak nie wszystkie telefony w takim abo są za 1zł.
Jak indywidualny klient to nie mam pojęcia.
klient indywidualny, a jeśli chodzi o telefon to dobry aparat duży ekran i oczywiście dobry odtwarzacz muzyczny.
Play oczywiscie najlepsze telefony w najnizszych abonamentach, ewentualnie t-mobil na reszte nie patrz
najkorzystniejszy abonament maja w play... nie bede robil kryptoreklamy, ale bylem w Erze i w Orange i smiem stwierdzic, iz ich darmowe minuty i smsy to jedna wielka sciema, ktora pozniej i tak musialem uregulowac na rachunku.
Najlepiej miec telefon na karte tak 100zl na miesiac styka. Jezeli strasznie Ci zalezy na abonamencie to idz do play, a za taki abonament wez sobie jakiegos zajebistego smartfona albo najnowszego htc lub Se.
t-mobile, plus, orange straszne gowna :///
Wlasnie sobie rozmawialem z kumplem i powiedzial mi, ze zostalu jeszcze 20h darmowych do wszystkich sieci z playa.
Chyba wezme u nich abonament jakis za 40-70 dych.
orange pop ftw. ja osobiscie nigdy nie wzialbym abonamentu, teraz jakies smieszne warunki maja. mam na karte do doladuje ile chce i wykorzystuje na co chce. ceny rozmow do orange dobre, pakiety internetowe dobre, czego chciec wiecej. i nie ma takich smiesznych problemow z zasiegiem jak w playu
czy ja wiem, u Playa wcale telefony nie są takie tanie.
W plusie dla firm HTC Sensation abonament 120zł, telefon kosztuje 150zł gdzieś, w playu 134zł/mc a telefon 500
ale play za to daje wiele więcej minut i duze pakiety neta
Bierz Playa. Osobiście jestem w Orange ze względu na to co mi zaproponowali za 8 lat stażu i to, że osoba, z którą dużo pisze nie bardzo ma jak wyjść z Orange ale jak tylko będzie możliwość to raczej się przeniosę.
opłaca się wziąć xperie neo V ?? abo za 99 zł miesięcznie w t-mobile
Z tego co tam widzę to nic innego się nie opłaca ;f
w playu na firmę jak się nie bieerze telefonu, to przy umowie na 2 lata przez cały okres umowy płaci się 50% ceny
bierzesz więc abo za 100zł, płacisz 50 + za 15zł masz 1 giga internetu
i za 75zł miałbyś to, co z telefonem jakimś za 115zł/mc
I nie masz telefonu. Ale to szczegół :)