3058 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.
Co tam u was? Jaki bot, jakie mc ?
227 Rp, neo, neomc, czysto !
Wersja do druku
3058 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.
Co tam u was? Jaki bot, jakie mc ?
227 Rp, neo, neomc, czysto !
220rp neo, neomc i tez czysto :P
inne chary tez czysto - 170ek, 160ed, 110rp, 130ek i na kazdym z tych kont byly po 2-3inne chary i kazde z kont praktycznie 24/7 dzialalo :D
300~ ed, 50pkt w taskach w 40~ dni - neo - czysto.
I bardzo dobrze, niech banują bo się kur** grać odechciewa.
150 MS, pare bot knigtów wszystkie na neo. Jak zawsze czystko !
Może nic specjalnego ale może byc ciekawe. 64 Paladyn (Skillowanie) i 33 Druid (Exp i Skill), obie postacie na TibiaAuto - czysto. ;)
TA - czysto : )
Czytając takie tematy zastanawiam się czy rzeczywiście zbanowali tyle kont , jednak to parę tysięcy banów , a przychodzi co do czego to każdy czysty..
Na tibi auto 16 knight z trolli botowane z tydzień-2 tyg temu też czysto; p
@up
3058:72 = 42 postacie na dany świat, raczej tego się nie odczuwa, a to nie jest 42 postacie na dany świat tylko +/- na dodatek ..
botowałem ziomkowi z rl z miecha 350~rp czysto. Neobot.
260 MS czysto
mam do was takie pytanie jak kożystam z neomc to jest większe prawdopodobieństwo wyrwania bana czy nie ?
czekam na odp
Tibia Auto, przez miesiąc bota, czasem po 5h dziennie, czasem po 20h dziennie i czysto ;)
Takie gadanie, że niby mass bany poleciały. Ja jakoś tego nie widzę. Przez 4 lata u mnie na servie usuneli około 5 kont (przynajmniej ja tyle zauważyłem) i to wszystko. Ale nie dostali oni delete za bota tylko za wykorzystywanie buga. Nie powiem, że nie mam bota (TA), bo napier***am na bocie od około 5 lat (nie dla expa) i jakoś nigdy nic nie dostałem. Gdybym ja sprawdzał, kto ma bota a kto nie, to w tibie grałoby około 10k osób a nie jak teraz 30k+ ;/ Oni chyba są ślepi! Ja rozpoznaje bota na kilometr. Ten ich bot jakoś na odpierdol sprawdza tych boterów. A expy non-stop zajęte. ;/
Przeskanujcie sobie najnowszą wersje neo jakimś skanerem, ja nie mogę jej nawet ściągnąć bo Kaspersky wyje i usuwa, jak tak patrze to od kilku dni coraz więcej antywirusów wykrywa Neobota jako trojana :P
Nie chciałem nigdzie pisać bo myślem że moja wina czy coś, ale około tydzień temu sciągnąłem triala neobota, ( 3 dniowa wersja) w ostatni dzień dostałem hacka. Gdzie nie sciągałem nic, kompletnie nic poza tibią od formata (około miesiąt temu). Używam avasta - wykupiona licencja, Spyware Terminator i skanowałem system programem hijackthis po usunięciu neobota i nic nie wykrył. Aha, nie wchodze na żadne strony typu "free pacc". Także nie wiem jak to interpretować.
@top
Szczerze? Powiem tak, gram bo gram dla przyjemności ale krew człowieka zalewa jak o każdego moba musisz walczyć z botem.. Wkurzasz wię wyłączasz gre przychodzisz za jakiś czas a bot już kilka lvli do przodu bo mu ustąpiłeś respa i ma pro exp bez wysiłku.. Chciałem użyć bota to mnie pokarało, dobrze ze czekałem z wykupieniem licencji na neo do ostatniej chwili bo bym tylko kase wywalił niepotrzebnie.
Co do tego ich systemu całego, sprawdza się, fakt. Jest jedno ale - jest efektowny ale nie efektywny.
Neobot 80+knight skillowanie od kilku tygodni 24/24 + cavebot czysto :D
oni wliczaja do banow te wszystkie 8lvle które spamuja reklamami stron gdzie mozna kupic gpki :)
Przecież to jest jakiś jeden wielki wkręt z tymi mass banami, u mnie na serwerze dalej te same osoby na expach i graczy jakoś nie ubyło...
Na TA skilowałem i też czysto.
http://duskiness.org/deleted.php - nikt nie podawał chyba nigdy tej strony, a są podane na niej wszystkie chary które dostały deleted od lipca, obojętnie czy bot czy cokolwiek, ale pewnie większość z tego za bota deleted dostała. te z dzisiejszego massbana za 7 dni dopiero będą pokazane bo wtedy znikną z tibia.com
Ja 4 acc - Neobot - czysto. Mc - zrob to sam. 3 tyg. temu mc odpalane jedno po drugim. Teraz z parominutowymi przerwami, ale tak czy siak czysto.
1.Wszystkie produkty czy to NgSoftu czy to BlackdTools (czy teraz ElvenSoftu) były określane przez niektóre antywirusy jako keyloggery/trojany/whateva
2.Nowy Navigation system - nowa wbudowana funkcja, prawdopodobnie nawet gdy jest nieaktywna to jego struktura/kod/whateva wydaje się być podejrzana dla niektórych antywirusów
3.Hackowanie ludzi podczas gdy prowadzi się legalny interes? Byczakupa
#
180 ek, 91 p clean.
#
Aż się skusiłem coś tu wypostować :>
~b111
O dziwo jednak mój 33 druid jest zbanowany ale dopiero jeden dzień po mass banie. ;o
Neobota uzywają takie osoby, ktorych konta bankowe pokazują takie sumy ze ty bys przepisywal tą liczbe do zeszytu kilka minut... I dlaczego takie osoby nie dostają hacka tylko ty swoim low lvlem :)? Nie wiem zreszta, znam naprawde duzo osob, ktore uzywa neobota i NIGDY nikt bana nie dostal... Ekx ma tyle pieniedzy, ze w zyciu by sie nie poskromił na Ciebie nawet za 1kk.. W zyciu nie zepsul by sobie reputacji dla gownianej kasy, ktorą legalnie zarabia w ciagu 30minutek nic nie robiąc ;)
@up
co Ty chłopie do mnie pijesz? nie wiesz kto jest po drugiej stronie więc sie nie napinaj bo właśnie może to Ty przepisywałbyś mój stan konta do zeszytu kilkanaście minut? "poskromił"? nie znasz znaczenia słów to ich nie używaj bo śmiesznie to wygląda. opisałem swoją sytuacje i cya.
89 rookstayer- czysto. Na tibia auto.
Nov 03 2011 -
2011 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.
nowa fala była poprostu
jak zwykle wszyscy z neobota odemnie nienaruszeni z teamu, tylko 2-3osoby dostaly za mage bota main charami :P
Neobot niewykrywalny ;) najgorsze chyba tibia auto ;d tam leci najwiecej banow i delete
mi wlasnie polecial miesiac temu 70rp
a mi w wakacje z TA poleciał 63ek xd wiec nie radze uzywac
A jak z BBotem ?
Używacie ?
Ja kupiłem i nie wiem czy mainem bocić
TA - czysto ;d
Bocę na TA już parę miechów, raz mi poleciał 72 Knight. A teraz mam 60 Sorca, 75 Knighta, 31 Pala, 33 Knighta i nic nie poszło. Zależy chyba po prostu od szczęścia.
@Down
Dziękuję ;d
Otrzymujesz srebrną łopatę, za odkop z przed miesiąca.
http://images.okazje.info.pl/p/dom-i...onu-132900.jpg
75 pallek 52 knight 30 knight mc tibia soft, tibia auto bot, czysto
91 knight neobot czysto:*
215 bez bana
Jesteście niesamowici! Nie dostaliście bana! Ale zaraz...przecież nie było mass bana -.- co za idioci, nawet nie chciało im się spojrzeć na datę pierwszego posta już nie mówiąc o przeczytaniu ostatniego posta na 4 stronie...składam raport za odkopywanie i nabijanie postów. Proszę jakiegoś modka o zamknięcie tematu i jak będzie chciał o usunięcie mojego posta żeby nie było że sam nabijam licznik