Yo.
Na początek chciałem podziękować za rady, o wstawianiu większej ilości ss, postaram się jak bd mógł :))
Następnie ~Fido, dziękuję :)
Następna ważna sprawa, sorki za bardzo brzydkie wycięcie ss, ale po prostu nie mam już siły, oczy mnie bolą.. wiem że to dupa a nie usprawiedliwienie bo mogłem poczekać do jutra i zrobić to w miarę estetycznie.. ale jakoś tak zawsze po expie wstawiam ss.. - ważne że coś widać xD
a więc.. Dziś ogółem nudno.. do około 22 kiedy to poszliśmy (kolega rp i ja) ja dragi/dle na dara.. niestety dragi zabocone, na dlach biegal 130+ ms wiec nie było sensu.. padł pomysł Ancient Scarab'ów, a więc wyruszyliśmy na poszukiwanie drogi wejścia.. zeszło nad z 20min spokojnie na szukanie drogi, ale co tam w końcu jesteśmy. Ogólnie - super sprawa na wyższym lvl, exp ssie, ale ja wyszedłem prawie na 0, małe waste więc i na wyższym lvlu bardzo opłacalne.. co chyba każdy wie ale nie zaszkodzi nadmienić dla obszerności tekstu :))
Więc, po ostatnich kometach, starałem się zrobić więcej ss z 'akcji'.. czy mi to wyszło czy nie, - ocenicie sami :))
A więc po kolei:
Zlepek wszystkiego :)
Załącznik 268505
Loot rozdzielony ponieważ ze wzgl na cap, byliśmy tam 2 razy :)
Załącznik 268504
I lvl wpadł jakimś cudem :)
Załącznik 268503
Using: 500 mana pots (3k/100 player's trade), 400gp travel.
Loot: 10k, items - 5k. (na 1)
ALL: 0 profit/waste, + ~100k exp.
:)))
------------>>UWAGA !
Jeżeli ktoś miałby jakieś mp/smp na sell, proszę i kontakt pw w grze :))
Szukam od 3/4 dni na trade, ze skutkiem kupna 500 dziś..
Ogłoszenie może nie na miejscu, ale w końcu mój temat i to ja tu jestem koksem xD
..