Nick : Securum Of Refugia
Swiat : Refugia
Miasto : Thais
Profesja : Palladyn
Moje Plany :
[x] - Pacc
[x] - Citizen Full Addon
[x] - Level 50
[x] - 75 Distance
Mały Mix ! Z Avansów Lvlowych ItP !
Załącznik 265285
Będa Komantarze Będa Nowe Screnny
Wersja do druku
Nick : Securum Of Refugia
Swiat : Refugia
Miasto : Thais
Profesja : Palladyn
Moje Plany :
[x] - Pacc
[x] - Citizen Full Addon
[x] - Level 50
[x] - 75 Distance
Mały Mix ! Z Avansów Lvlowych ItP !
Załącznik 265285
Będa Komantarze Będa Nowe Screnny
Fajnie widziec nowy theard
Ale jak dla mnie to masz bardzo małe cele ;d
Powodzenia w grze
Trzeba chociaż było zmienić to Tibia.net.pl ;)
według mnie jak masz tylko takie cele to niepotrzebnie założyłeś temat i wątpie żebyś sam dał rade prowadzić ten temat.
Dam Rade [!] Narazie Takie Cele Ale Będa Wieksze ... !!! Akurat Expie Zaraz Nowe Fotki Będa ! Z Expa Z Akcji Lootu xD ! Czekam Na Komentarze ... ! -- Jezeli Ktos Gra Na Refugi Może Sie Przyłaczyc jak cos priv.
Z Wypadu Na Mino ! Zbierania Leather ! ... Na Addona . !
Załącznik 265297
A tu Akcja Z Bluerey ;)
Załącznik 265298
Szybki Exp Z Bluerey I Jakis Tam Loocik
Załącznik 265305
No to się wypowiem, temat mi się w ogóle nie podoba jest jakiś taki kiczowaty te sklejki dopisy z painta śmiech na sali, double posty i powiedz mi chłopczyku o co piszesz wszystko z dużych liter jak jakiś troll?
Grałem kiedyś tam na Refugi stan chara:Załącznik 265328
Edit@@@ Macie jakies eq do wypozyczenia?? Jak tam mógłbym kontynuować grę )
No Problem ;D Napisz jak będe onlline to cos sie znajdzie możesz wstawiac fotki ...
Niby taki dobry.. :D
Aug 14 2011, 22:05:28 CEST Died at Level 30 by a minotaur guard.
Aug 14 2011, 13:03:20 CEST Died at Level 31 by a minotaur mage.
Aug 12 2011, 12:18:27 CEST Died at Level 30 by a cyclops smith.
Nowe Eq Nowe Cele Nowa Gra Zaczynamy !
Załącznik 265398
Napisz to jeszcze z 4 razy bo nie zrozumiałem.
Dla mnie temat to kpina jakaś w dodatku to pisanie i budowanie zdań.
A Tu Akcja Z Dragiem ;)
Załącznik 265465
Screny Morze Wrzucac Don Gorgone
moRZe kup sobie musk?
skriny mi sie nadal nie podobaja ubiles draga zajebista akcja pozdro ale musisz sie bardziej postarac a nie kozaczyc na prv bo negatywnym komencie ;dCytuj:
Krystian4495 napisał
Jutro Pacc .! Wiec Beda Lepsze Screeny Itp Bedzie Gruboo Chce Ktos Sie Przylaczyc Do Tematu Zapraszam Serdecznie
CZemu wy kurwa o wszystko sie go czepiacie?? Przyszliście tu oglądać ss czy hejtować...Ludzie ogarnijcie sie... przeszkadzają ci literki ?? To po chuj wchodzisz... Zdjecia sa tylko za duże jakbyś je poobcinał było by gites ;P Pozdrawia Mordrox...
po to jest temat by do niego wejść , a ten który założył ten temat powinien przestrzegać jakieś granice gramatyki
omg nawet większość przeglądarek ma teraz wbudowane słowniki, które poprawiają błędy ...
ogólnie temat nie jest zbyt ciekawy słabe te sklejki zdjęć no ale cóż poczekamy zobaczymy.
Dzieki dawcio jeden noralny czlowiek . Dzis po 19 mam nadzieje ze pacc bedzie 1 pacc w moim zyciu wiec miejmy nadzieje ze ponad 50 lvl wbije do konca miecha i mam na celu zrobic pare tasków , full citizen addon i full wizarda . Zapraszam do wstawiania zdięc ! postaram sie ogarnac temat 3majcie sie !
No i pacc kupiony zaczynamy exp !
Załącznik 265679
Chwile po kupieniu pacca ruszylem robic task na tarantule
Załącznik 265681
Jezeli macie jakies propozycje gdzie expic , jakei taski robic na jakim lvl gdzie isc na hunty , gdzie szybko wbic lvl slucham! piszcie ! zapraszam do komentowania
o i widzisz :) jednak negatywne komenty coś dały już piszesz normalnie ;p no ładnie taski klep tym pallkiem do 50lvla na tarantulach to zarobisz troche hajsu i łatwo wlecą pkt ;>
No ssy nie są zbyt najlepsze ale mam nadzieje że będzie lepiej. Troche wkurza mnie to że takie tematy przyciągają więcej komentatorów niż tematy które są bardzo ładnie prowadzone.
jeżeli masz trochę więcej hajsu to próbuj np. expic dragi solo dl?
po 50 lvlu zrób taski na mutated raty żebyś ciągle nam nie spamował tarantulami.
Adv 32 lvl Go Go !
Załącznik 265692
Komentujcie !!! To będa nowe foty !
Zrobie taska to chce isc na cos nowego ale niewiem naco wiec czekam na propozycje !
A jeśli komentarzy nie będzie, to nie mamy co liczyć na nowe zdjęcia? Lol.
Jeśli już prowadzisz swój temat to staraj się, by nie był on monotonny[same advy, looty itp...]. Takie tematy są zwyczajnie beznadziejne. A i nie proś w każdym poście o komentarze, ponieważ narazie nie ma co komentować...
Powodzenia...
No jakos taska skaczylem chociaz ciagle jakies hight lvl wbijaly mi sie na respy no ale ukonczone .... looocik : jak widac na fotce dzis juz daje na spokój ale jutr od rana zacyznam przygode z tibia ! Załącznik 265700
Awansik z rana ! 32-33 Cyclopolis
Załącznik 265743
Gratulacje lvla :) Pamiętasz mnie chyba?? :D No jednak źle Ci doradziłem bo na -2 też możesz sobie expic ;p Szybciej tam jest nawet. Pozdro
Obywatelstwo ! Załącznik 265759
Akcja .
Załącznik 265769
Level
Załącznik 265770
Loot
Załącznik 265771
No ładnie, ładnie ;p wrzucaj więcej screenów to będzie fajnie :)
Pozdro Dla Albandi i Frezex of refugia FriendS 4 EveR !
Nie rób double postów.. do tego jest opcja edytuj.
Nie wierze, że tacy ludzie jeszcze w to grają, lol. Póki co nie widzę tu nic ciekawego. Nie rozumiem skąd ten napływ komentarzy.
Ale widzę, że się starasz, chcesz dodawać jakąś akcję, czy coś. To jest głównie najważniejsze, bo poziomy już tutaj chyba nikogo nie interesują. Na przyszłość, to chyba lepiej zdobywa się doświadczenie z rsami. Wpadnę jeszcze kiedyś, ale zapamiętaj, że jest taka opcja, która nazywa się 'edytuj'.
Level
Załącznik 265805
dzisiaj wpadly 3 lvl jutro znowu sie biore mam nadzieje ze wiecej lvli wbije dzis malo czasu bylo + obywatelstwo Svargrond robilem
Pozdrowienia dla Albandi , Frezex of refugia , Diil Never , Don Gorgone , Bluerey , Privax
Best friends 4 ever !
Załącznik 265809
Jeszcze Pozdro Dla : Don Gorgone . Bluerey , Privax , Diil Never , Xatofix
No i komentarzy niema ...
Level i Skromny Loot z 50%
Załącznik 265870
Pozdro Dla : Don Gorgone , Albandi
GoGo 40 !!!
Po pierwsze piszemy użytkowników. Po drugie, Pisanie Każdego Wyrazu Z Dużej Litery NIE dodaje zajebistości wypowiedzi.
A tak pozatym to fajnie sobie radzisz, masz kumpla druida, ty jak sądze knight, wszystko git. Wyexpijcie sie i może jakieś grubsze wspólne hunty, hm? :) Powodzenia życze!
Szczerze to jest to śmiech na sali,a nie temat. I nie sap,że negatywny komentarz bo zakładając ten temat powinieneś się przygotować na krytykę :) mimo wszystko powodzenia!
Z krytki powinienes sie cieszyc bo pozwala ci ulepszac temat a nie sapac ;/ co myslisz ze kazde komentarze beda pozytywne?
Pozatym mowisz zeby pokazal co potrafi? A sam tak naprwde malo potrafisz bo 35~~ level to kazdy wbije w tydzin dwa ;/
Po co pozdrawiasz kogos w kazdym poscie?
Dam ci rade co do expienia zrob postmana posiedzisz tam dluzej i moze zastanów sie nad jakims tombem do expienia :)
Trochę potrafię :) 44 ed w 3 dni :) a Ty się męczysz i męczysz z tym lvl.
Teraz tylko pokazujesz,że prowadzenie tematu nie jest dla Ciebie.
/edit
gz tego lootniętego crystal sworda, huehuehueheu. :->
Czego wy tak sapiecie chyba gra sie dla zabawy a nie lvli(nie wszyscy). Temat jest coraz lepszy, powodzenia
@up
Załóż swój temat i wklejaj ssy jak biegasz 400 lvlem i locisz demon legsy z orszabali :)
Gram 4fun a nie dla lvli ! Niepodoba sie niewchodz proste
Ładne masz screeny z akcji i lvle. Mi się nie podoba tylko, że wchodzą tutaj dzieci neo i piszą bezsensowne komentarze. Nic lepiej nie piszcie. Ja wchodzę bo lubię patrzeć jak czyjaś postać się rozwija. Nie czepiajcie się go o wszystko. Jeszcze coś do użytkownika Okoo. Na paccu to każdy by potrafił wbić ten lvl w 3 dni ale nie każdy gra długo. Niektórzy po prostu grają mało albo po prostu nie expią tylko. Jak taki fajny jesteś to załóż swój temat i zobaczymy.
niesamowicie nuuuuudneee screeny, na dodatek malutko ich.. o co chodzi np. z tymi "akcjami" z poprzedniej strony? całkowicie tego nie ogarniam.
do tego niektóre screeny źle wycięte + z oczojebnymi napisami....
no nic, poczekamy, zobaczymy - może kiedyś będzie lepiej
Dlugo niegrałem ... ale wszedłem i z nudy zrobilem citizena full ... a teraz do konca wakacji 45-50 lvl a potem gogo 1oo ! dzis bd wiecej fotek
level i addon fullZałącznik 266535
A tu sobie zwiedzalem cyclopolis droga na questa ... [ behemot ]
Załącznik 266551
przestan w kazdym ss wklejac stan chara który zmienia sie o 30k expa....... to naprawde jest nic.... Pozatym musisz w kazdym ssswój nick duzymi literami pisac? Gz citizena :D