Siemka
Poszukuje jakiegoś bota pod 9.1 który zawierał by takie funkcje jak : healing, jakiś hud - coś w tym stylu. Caveboty itp. mnie nie interesują. Bot ofc. ma być nie wykrywalny. I teraz pytanie, czy istnieje taki bot?
Wersja do druku
Siemka
Poszukuje jakiegoś bota pod 9.1 który zawierał by takie funkcje jak : healing, jakiś hud - coś w tym stylu. Caveboty itp. mnie nie interesują. Bot ofc. ma być nie wykrywalny. I teraz pytanie, czy istnieje taki bot?
Moze frytki do tego??
Dobry nie wykrywalny bot na pewno nie bylby za darmo. Do tego jedyny niewykrywalny teraz to neobot chodz i tutaj nie ma 100% pewności.
Pozdrawiam
Nie da rady, z niewykrywalnych tylko drogi neo, za resztę banują ;d
Nie napisałem że musi być darmowy , omg czytajcie co ktoś pisze... A takie boty jak ghost albo blackd safe cheats?
http://forum.tibia.org.pl/showthread...ot!&highlight=
Tylko musisz poczekać aż udpejt ;p
A co myślicie o blackd safe cheats?
BearSimple i BlackdSafe Cheats są botami które polegają na tym samym :P
No ale bsc jest pod 9.1, bear nie.
Polecam bota mojego znajomego :) Na tą chwilę żaden z użytkowników bota nie został zbanowany :)
http://muttleytools.pl/
Peace!
Dobra zamknijcie temat bo zaraz dostane jeszcze 5 botów domowej roboty bb.
A ty myślisz że co? Kto pisze boty do Tibii? Firmy pokroju Blizzarda? Oświecę cię.. Boty są pisane przez programistów którzy piszą je w domu!!! Dasz wiarę?
Miałem na myśli ze dostane jakiegoś bota ZNANEGO, SPRAWDZONEGO a nie kurwa jakies bearbot na którym gra 3 osoby... YO
No akurat na bearze grali głównie moi znajomi ;) ale nie miałem jakoś czasu go apdejtować. A co do botów to wiedz że im mniej znany tym lepiej dla bocącego ;) Bo jego zachowanie nie będzie takie samo jak 100 innych osób na servie którzy używają powiedzmy TA.
Hmm skoro Black safe cheats wykorzystuje "patent" neobota to niby tibiaauto będzie lepsza?. Zresztą od was odpowiedz otrzymać to graniczy z cudem. Sam sobie odpowiedzialem... Close topic plx.
a co ty myślisz, że istnieją darmowe boty jak neo?
elvensoft to też domowa "firma", ekx tak samo był domowym skrypterem ale się wybił
bearsimple, muttley, insanus, blackd safe - innych nie znajdziesz, co najwyżej właśnie te nieznane
kiedyś te mało znane boty były najlepsze, 200+ lvle je kupowały i może 10 osób go używało
tibiaauto to prosty darmowy bot, trzeba liczyć się z tym że łatwo bana wyłapać, a na neo praktycznie jest to niemożliwe
blackd safe używa twojej klawiatury i myszki, tak samo jak inne niewykrywalne boty
Rooner, jesteś rozpieszczonym dzieciakiem któremu trzeba wszystko podsunąć pod nos. Dostałeś masę odpowiedzi, a dalej marudzisz. Ciesz się, że ktokolwiek Ci pomógł, przecież nie musiał tego robić, tym bardziej że jak ktoś Ci udzieli odpowiedzi to wyjeżdżasz z tekstem "OMG CZYTAJCIE CO KTOŚ PISZE MA BYĆ DARMOFFY!!!!!1111oneone". W dupie byłeś, gówno wiesz a marudzisz, że gracze z doświadczeniem chcą Ci dobrze doradzić i dają mało znane boty których CipSoft nie jest w stanie wykryć.
Podsumowanie, i wbij sobie to do łba: Albo płacisz na neo, albo jedziesz na mało znanych botach, albo masz bana.
#down
Nie musiałeś wnioskować ile mam lat, jest napisane nad postami ;c "wara pyskaczu"... dorosły się poczuł :D No cóż, bywa. Czasem rodzą się ludzie, czasem buraki a czasem już chuj wie co. Nie będę już marnował czasu na rozmowę z Tobą. Cze.
Dzieckiem? eheh wnioskuje ze masz 16 lat więc wara pyskaczu ;) PO 2 W KTÓRYM MIEJSCU NAPISAŁEM ZE BOT MA BYĆ DARMOWY TY NIE DOJEBANY IDIOTO? Więc ten cytat "OMG CZYTAJCIE CO KTOŚ PISZE MA BYĆ DARMOFFY!!!!!1111oneone" jest wyssany z palca ;) bo chyba/napewno nie umiecie czytać ze zrozumieniem. A cały ten temat opiera się na tym iż myślałem ze ktoś będzie w stanie pochwalić lub też zbluzgać bot typu BSC, Ghostbot, Ng etc., i mniejwięcej miałbym jako tako wiedzę który bot lepszy/gorszy. A proponując mi TA to świadomie ściągam na siebie bana ;)
#up
To sie lepiej w ogółe nie udzielaj pajacu jak pierdolisz smuty o jakichś teoriach z burakami. Filozof sie kurwa znalazł buhahah ;0