Jezu mówcie co tym sądzicie i kto w toto będzie grać :S,nie no napewno jakieś bydlaki aka nubasy z candi/olympi/innego nub pvp
Załącznik 260165
Wersja do druku
Jezu mówcie co tym sądzicie i kto w toto będzie grać :S,nie no napewno jakieś bydlaki aka nubasy z candi/olympi/innego nub pvp
Załącznik 260165
Nie no kurwa teraz ja tibi nie rusze kijem na 100 metrów. Kiedyś to jeszcze w miarę wyglądało. Teraz tibia stracila wszystko
A co się wam z wyglądzie nie podoba ? O.o
Czekaj, bo nie czaje... tak teraz wyglada ta tibia ktora sie sciaga na komputer?
nie tak teraz wygląda klient flash a za niedługo usuną zwykłego klienta i zostanie tylko to gówno
to są beta testy żeby tak tego niewprowadzili !
Czy ktoś z flash clientem byłby skłonny wysłać mi linka do niego ( tj. adres gdzie jest serwowany ), albo wysłać mi plik .swf ? ( udzielę instrukcji na PW ). Plax? : D
Z tego co wiem, to akurat nie usuną klasycznej wersji klienta tylko będą 2 do wyboru.
Ja juz dawno przestalem grac w tibie. Gdy tylko wporwadzili sd od 45 i te zjebane ograniczenia to juz wiedzialem ze z ta gra nic dobrego nie bedzie :D
Up. No i miałeś racje
Ciekawe jak cipsoft zareaguja jak ludzie po tym upie zaczną emigrować masowo na ots/wowa/runescape/bierki online/kolko i krzyzyk/whatever
nie usuną klienta tylko flash będzie dla tych co go wolą nie bądź neokidem i nie wprowadzaj błędnych danych
Tak tyle że tego klienta będzie można dostosować wyglądem do własnych potrzeb więc będzie mógł wyglądać jak normalny albo znacznie lepiej.
@3up Masz calkowita racje nikt nikogo na sile nie trzyma :P
Btw na non-pvp graja spoko ludzie i nie wszyscy zara musza byc noobami :D Gralem na guardi i poznalem bardzo duzo znajomych :)
Mam nadzieję, że będą klienty do wybrania, bo chciałem wrócić.
Do srania się teraz Tibia nadaje ;/
btw.
Wszyscy tak cieszyli mordy tym klientem, a jak przychodzi co do czego to wszyscy nagle, ale gów*o i lipa weź ej, ale z początku to wielce obrońcy flasha, bo to będzie rewolucja, wszyscy wrócą i fokule ej! Nie mówię, że ludzie z tego tematu, ale tak teraz jest, że wcześniej bronili, a teraz narzekają :):) Albo jedno albo drugie! :D
Trzeba się przyzwyczaić i w małym oknie troche lipnie wygląda, ale jak by nie było, po 3 latach i dowiedzeniu się o tym kliencie wracam do Tibii więc coś w tym jest.
Można grać na https://secure.test.tibia.com/accoun...ountmanagement jeżeli miało się Pacca bodajże 25 maja o 10:00.
A konkretniej moglby ktoś zrzucić .swf z tej stronki? Albo chociaż HTMLa podesłać z tej strony ( strona -> pokaż źródło , skopiować ).
Nie da się źródła zobaczyć, ale zaraz coś wymyślę.
@edit, albo teraz nie wymyślę, bo nie mam czasu (na firefoxie nie mogę zobaczyć źródła, a na chrome nie mogę się zalogować)
Cipsoft chyba chce żeby dzieci latem wyszły na dwór :D
Gościu, ogarnij, że stary klient będzie jeszcze przez kilka lat... Poza tym jak ktoś sobie dopasuje klienta we flashu do siebie (czego ty jak widać nie potrafisz) to wygląda zdecydowanie lepiej, wszystko jest czytelniejsze i wygodniejsze... Nie wspomnę o możliwościach jakie to daje CipSoftowi. Także weź się ogarnij i zorientuj w temacie zanim zaczniesz spamić jakimiś bzdurami :P
http://img823.imageshack.us/img823/6811/fashq.png
2.6 GHz Intel Pentium 4, AMD Athlon 64 3400+ or 1.6 GHz Intel Core Duo (or higher)
1 GB of RAM
42 MB free space on your hard disk (+ approximately 150 MB for the complete map files
mam procka 2.8 i 1gb więc raczej mi to nie pójdzie a jak pójdzie to będzie mi sie całe ścinąć
poprostu kpina ;o
no nie wiem mi tam wygląda fajnie
@off :(
mógłby ktoś podesłać jak grać we flashu na pw? albo napisać tu?
a można zabijać? bym potestował :D:D
Żeby grać wystarczy że dnia 24 maja o 10 rano miałeś pacca, jeżeli tak to wejdź tutaj i się zaloguj, potem kliknij play.
https://secure.test.tibia.com
Na razie serwer jest nonpvp, jutro rano pojawią się NPC rozdający pieniądze.
Flash Client nie jest taki zły ;). Z początku ma się takie wrażenie jakby wszystko do dupy , ale może być HUD JEST GIT :D. A poza tym gdzie mogę znaleźć npc od darmowej kasy xd?
Tibia przez przeglądarke, kto by pomyslal... :P
Niestety juz nie grywam, wiec nie sprawdze.
Co do wymagan to spore jak na tibie >.<
A jakie piekne FPSy, nie?;-)
e6550 2x3,0ghz + gf 8500 gt i ja mam na normalnym klientu 200/300 fps a na flashu 30-40 lol
Gralem i powiem wam tak: Jest wiecej minusow jak plusow. Ale to moja sugestia. Byc moze to "cos" ma taka opinie ode mnie przez to, ze ciezko bylo sie polapac co do czego sluzy. Aczkolwiek moze byc ciekawie, lecz to juz nie to samo, trudno nazwac to Tibia ;p. Logujcie i sprawdzajcie sami he
Nowych to nie przyciągnie, starych odstrasza. Tzn mi się podobało dopóki nie pograłem, postać się ciągle cofa po używaniu potków albo rzucaniu czarów. A w dodatku jest strasznie mało fps tak jak powiedział Ksabi.
To jest kpina, popatrz na tą grafikę, na moim komputerze (dość słaby) mogę sobie płynnie grać w Cabala, WoW'a, Dekarona i inne gry 3D, a takie gówniane 2D jak Tibia się tnie. To powiedz mi jak to ma przyciągnąć nowych graczy.
Z resztą nie każdy wydaje 4k na komputer ;o
To są dopiero testy więc nie srajcie. Poza tym wygląd gry we flashu jest lepszy i daje więcej możliwości. Wy to najlepiej byście nic nie zmieniali, a potem byście płakali, że cały czas to samo jest. Imo zmiana bardzo na +.
No niestety, choć bym chciał, nie zagram, za słaby komp (BIG LOL). Jak usuną zwykłego clienta to bedzie żenua....
Pewnie jeszcze zoptymalizują clienta dzieci weźcie nie płaczcie to open beta...
No to nie będziesz grał, proste przecież :> Poza tym, to jest po to aby to wszystko sprawdzić i ewentualne błędy i problemy zgłaszać na forum tibia.com a nie spamić na torgu jakie ma wymagania :P
Jak na razie poprawili:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=3402348
Możesz też zagłosować tutaj:
http://www.test.tibia.com/community/?subtopic=polls
Poza tym te wymagania to są wymagania flasha i Tibia musi też mieć takie, tak samo takie ma youtube i inne rzeczy ;d
Jak komuś źle działa na Firefoksie to niech sprawdzi Chroma lub IE ponieważ u każdego to jest inaczej... Ale najlepiej na Chromie bo tam jest zawsze najnowsza wersja flasha, która jest wymagana do normalnej gry, czyli 10.3
Nie rozumiem tematu-autor wrzucił screen z zamkniętymi wszystkimi opcjami i z maksymalnie zmniejszonym obrazem wraz z komentarzem typowego idioty "Jezu mówcie co tym sądzicie i kto w toto będzie grać :S,nie no napewno jakieś bydlaki aka nubasy z candi/olympi/innego nub pvp"
Autorze, jak nie potrafisz obsłużyć klienta to nie płacz, po prostu ukończ podstawówkę i wtedy wróć do gry.
Co do wymagań-płaczecie i płaczecie, ale to są testy więc napewno będą jeszcze poprawki klienta żeby miał mniejsze wymagania, zresztą to jest norma i nie mówię że norma na kapitalistycznym zachodzie ale w Polsce. Ja o wiele lepszy zestaw złożyłem za 1k PLN (Praktycznie wszystkie części nowe), a jak na komputer to nie jest dużo.
Poza tym było powtarzane milion razy-STARY KLIENT ZOSTAJE I BĘDZIE ROZWIJANY JESZCZE JAKIŚ CZAS PO WPROWADZENIU FLASHA. Dopiero później zostanie usunięty ale co was to jeśli to będzie za kilka up'ów a wy przecież odchodzicie po każdym więc nie będziecie musieli z niego skorzystać.
Nie podoba się nie grajcie, tylko co to obchodzi kogokolwiek na Torgu-nie spamujcie w każdym temacie że to gówno.
nie czaje po co ten temat
juz nie udawajcie takich alternatywnych, ze dla was liczy sie wyglad tylko sprzed czasow tibii 7.6, bo pewnie zaczeliscie grac na 8.0 czy nawet pozniej, a teraz ogromny placz zeby pokazac swiatu jacy to jestescie alternatywni i ze wszystko co nowe to jest chujowe
poza tym zalozyles temat nawet nie piszczac czego od nas oczekujesz. Chcesz zebysmy poplakali z toba?
Z update na update tibia się staje coraz gorsza. Już nawet na gameboy color, znajdziesz gry z lepszą grafiką, mechaniką gry, wszystkim. Nie wiem kto w dzisiejszych czasach kupi pacc. Wydawać prawie 100zł co 3 miesiące na to przeglądarkowe coś... Nie zdziwiłbym się jakby w następnym update, dodali do tego flasha parę reklam, dla zarobku. A te wymagania to nie wiem skąd wymyślili, śmiech na sali.
#na wszystkie posty "nie chcesz nie graj" odpowiadam: nie chcę i od dawna już nie gram.
@up
flashowe clienty całych gier zawsze miały duże wymagania ^^
http://www.test.tibia.com/community/...tionaireid=100
Ankieta na temat wymagań.
Płaczecie, płaczecie, a i tak 9/10 z Was będzie dalej grać.
Widzę że pojęcie 'test' jest obce użytkownikom Torga...to nie jest udostępnienie klienta byście mogli sobie go ocenić i wybrać który klient lepszy. Ocenianie i wybieranie będzie jak klient zostanie wydany.
Testy są dla Cipów nie dla was. To co świetnie działało gdy klienta używało 3 pracowników cipsoftu może zawodzić przy 1k graczy online. I właśnie o to chodzi byście złożyli jak najwięcej doniesień o błędach (ale rzetelnych a nie im napiszecie 'flashy is evul! I hate new tipja...just because') by ich programiści mogli to usunąć dlatego kurwa przestańcie pierdolić że to shit albo oceniać po screenie zamieszczonym przez autora tematu.
Powtarzam: nie podoba się, nie grajcie. A jak jesteście uzależnieni a na flashu nie możecie grać to poprostu pozostańcie przy starym kliencie, który będzie rozwijany jeszcze przez jakiś czas (co zależy od was-jeśli większość graczy przerzuci się na stałe na flasha to wiadomo że szybciej przestaną rozwijać starego. Ale pewne jest że czeka nas jeszcze parę up'ów ze starym klientem)
Skoro nie grasz, to po co się wypowiadasz, że Tobie klient flash nie pasuje?
Właśnie większość z was tu krytykuje a od x lat nie gracie, po co?
Skoro nie grasz, to niech zrobią to w 3d, w 2d, we flashu, gemboja, niech wrzucą karty do kinder niespodzianek i zrobią jakiś hologram, żebyś mógł położyć kartę z dragonem i zabić go machając ręką, albo wyłożą lachę na tą grę i ją usuną, skoro nie grasz to Ciebie akurat powinno to najmniej interesować.
Nie w Twoim interesie leży to, czy ktoś kupi pacc, czy nie. Ważne, że Ty go nie kupisz, ale jeżeli Ty, to nie mów, że ja czy inni też tego nie zrobią.
@top
Da się grać, najlepsza jest zabawa z kolorami napisów, zmianą itemów hotkejem, dużą ilością hotów, tylko ten wygląd na początku ciężko się przyzwyczaić co gdzie jest, ale jak pogra się dłużej to fajno. Najbardziej boje się, tych lekkich lagów i zawieszania przeglądarek (z lekkimi lagami to dlatego, że to nie stabilne jeszcze tak, a przeglądarki siadają z przeciążenia czasami, więc wina gracza), ale będzie można śmigać jeszcze na normalnym to spoko, może wrzucę później trochę skrinstrzałów.